Godt vs. ondt, Gud vs. Satan: Amerika i full åndelig krig

Av P54. 

Verdens frieste, mest kristne nasjon er på randen av ødeleggelse.

Amerika – lenge den frieste og mest velstående, mektigste, altruistiske og kristne nasjonen på jordens overflate – er på randen av ødeleggelse.

Hvordan kan dette ha skjedd? Og enda viktigere, kan det reddes?

Så sent som for en generasjon siden var USAs dominerende kultur i hovedsak moralsk, patriotisk og jødisk-kristen. Politisk var det selvfølgelig den kontinuerlige dragkampen om makten mellom de to store partiene: tradisjonelle demokrater, som forkjempet liberal politikk som å «skatte de rike», en høyere minstelønn, mer våpenkontroll, et større «sosialt sikkerhetsnett” og legalisert abort – og republikanere, som favoriserte mindre statlig intervensjon, mer individuell frihet, frimarkedskapitalisme og beskyttelse av ufødte. Men til tross for de omstridte kampene og pendelsvingningene om hvem som kontrollerte Det hvite hus og kongressen, var Amerika trygt, sikkert og selvsikkert, hennes friheter intakt, og kulturen hennes fortsatt anstendig og fornuftig.

Spol noen tiår frem i dagens dampende inferno av enestående galskap.

Demokratiske politikere i dag går overveldende inn for senabort frem til selve fødselsøyeblikket – tidligere kjent som «barnedrap». De oppfordrer barn som er for unge til å kjøre bil eller stemme til å få amputert bryster og/eller kjønnsorganer i jakten på en "kjønnsovergang" som er både vrangforestillinger og umulig, og som fører til svimlende forekomster av depresjon og selvmord. Det samme massehysteriet fører også til at de fremmer de facto ødeleggelsen av kvinnefriidrett over hele verden ved å la menn konkurrere med kvinner, og til å tillate utallige kvinner å bli voldtatt i fengsler av mannlige innsatte som hevder å være «transkvinner».

I mellomtiden ødelegger demokratene og deres fanebærer, president Joe Biden – en senil, patologisk uærlig og episk korrupt karrierepolitisk hack – USAs økonomi, energisektor, militære, rettshåndhevelse, valgintegritet, nasjonal sikkerhet, grunnlov og generelle nasjonale velvære så raskt som mulig. Samtidig demoniserer Team Biden – og i økende grad fengsler – kritikere som «voldelige ekstremister», «hjemlige terrorister», «hvite supremasister» og «opprørere». De er faktisk engasjert i en åpenbart korrupt multi-front juridisk krig mot Bidens ledende politiske rival, Donald J. Trump, i et forsøk på å sende den 45. presidenten i USA til fengsel for resten av livet.

Ingenting av dette utgjør "politikk" i noen konvensjonell eller tradisjonell amerikansk forstand. Snarere er det hele mørkt åndelig – som ganske enkelt vil si ondskap. Amerikas forente stater er inne i en fullblåst åndelig krig mellom godt og ondt.

De mest omstridte spørsmålene som irriterer nasjonen i dag er faktisk ikke politiske og heller ikke ideologiske. Det nevnte kjønnshysteriet, som angivelig har forført mer enn 300 000 amerikanske ungdommer i alderen 13-17 år til å «identifisere seg som transpersoner», er verken «liberal» eller «konservativ». Det er ondt og sinnssykt. Samme som med vilje å la nasjonens sørlige grense være vidåpne og ikke bare invitere, men med vilje konstruere en fullskala og massiv utenlandsk invasjon av Amerika – inkludert masser av unge, enslige menn fra land med terrorangrep. Sammen med marxistisk ideologi ("kritisk raseteori") forkledd som "antirasisme." Og plager Amerikas skolebarn med hardcore pornografi. Og etablere "After School Satan Clubs" på offentlige skoler over hele landet. Og korrumperer uskyldige småbarn ved å tvinge dem til å sitte ved føttene til psykisk syke, demonisk besatte menn kledd som kvinner for «drag queen story hour»-arrangementer.

Alt dette og så mye mer utgjør ekte åndelig krigføring – godt mot ondt, frihet mot slaveri, himmel mot helvete, Gud mot Satan.

Den nye rettferdigheten

Tenk på den nåværende utbredte støtten blant college-aldrende amerikanere for babytorturerende terrorister. Hvorfor ville så mange unge mennesker holde med Hamas, mens de fordømte israelere som led den største éndags masseslakten av jøder siden nazistenes holocaust og nå forsvarer nasjonen sin mot ytterligere angrep og lenge lovet utslettelse? Dessuten, hvorfor har så mange unge amerikanere nylig berømmet terrormonsteret Osama bin Laden etter å ha lyttet til TikTok "influencers" lese og diskutere 9-11 masterminds "Letter to America" fra 2002?

I stor grad er det et direkte resultat av amerikansk utdanning og "woke" kultur. Ved å bruke mange av de samme teknikkene kinesiske kommunister lenge har brukt for å forme ungdommens sinn og lojalitet, indoktrinerer amerikanske høyskoler og universiteter neste generasjon amerikanere til å se sine lysere (“hvite”) landsmenn som medlemmer av den imperialistiske undertrykkerklassen og mørkere "fargede mennesker" som en del av den rettferdige undertrykte klassen - en kjernemarxistisk lære.

Som nevnt tidligere, har Amerika lenge vært en kristen nasjon. Men ifølge venstresidens mørke religion, innebærer ikke rettferdighet ting som å adlyde Guds bud, omvende seg fra sine synder og tro på og følge hans sønn, Jesus Kristus. Snarere består det i stor grad av ganske enkelt å være en del av en offer/undertrykt klasse, hvor medlemmer derfor implisitt holdes til en annen atferdsstandard enn de onde kolonialistiske undertrykkerne og deres privilegerte avkom. Medlemmer av de "undertrykte" klassene forventes – og oppmuntres – til å være sinte og rasende, og fortjener erstatning og hevn. Det bedøvende opptoget av byer i California som i hovedsak legaliserer butikktyveri under 950 dollar i verdi demonstrerer begge sider av denne forvirrede dynamikken: «Undertrykker»-klassen gjør tyveri fra en «undertrykker»-virksomhet lovlig, det vil si soning og erstatning, mens de «undertrykte/tidligere slave-klassen» oppfordres implisitt til å tilegne seg nevnte “reparasjoner” etter eget ønske.

Dette er den ekstreme galskapen som for tiden daglig innprentes i USAs neste generasjon, nasjonens fremtidige ledere.

Heldigvis bringer desemberutgaven av WNDs kritikerroste månedlige Whistleblower- magasin, med tittelen «KAN AMERIKA REDDES? Verdens frieste, mest kristne nasjon er på randen av ødeleggelse» et kraftig, innsiktsfullt og forløsende budskap til alle amerikanere som anerkjenner at deres store land har blitt alvorlig infisert med marxismens åndelige sykdom. I denne helt spesielle utgaven vil leserne oppleve de beste og dypeste tankene og strategiene om hvordan de kan gjenopprette Amerika til hennes tidligere godhet og storhet, fra noen av landets mest respekterte analytikere – alle fra Tucker Carlson til Dennis Prager til Victor Davis Hanson til Newt Gingrich og mange flere.

Høydepunkter i denne svært spesielle varsleren inkluderer:

* "Kan Amerika reddes?" av David Kupelian

* "Topphistoriker slår alarm om Dems' ultramørke 2024-planer," der Victor Davis Hanson advarer: "Du kommer aldri til å se noe lignende det de kommer til å gjøre," av Bob Unruh

* «Er vi vitne til USAs selvmord? Hva som virkelig kreves for å få den største nasjonen på jorden tilbake på rett spor" av Jerry Newcombe

* «Hva om svarte amerikanere ble fortalt ikke å hate hvite? Raseangrep? En fantastisk lov fra 5. Mosebok kunne «forandre alt – nesten over natten»» av Dennis Prager

* "Hvordan redde ditt land, din familie og forstand under vanskelige og mørke tider" av David Kupelian

* "Et veikart fra det amerikanske folket for kongressen: Amerikanerne peker på en klar kurs for å forsvare sivilisasjonen mot terrorisme og dens allierte" av Newt Gingrich

* "Et tilbakeblikk på Trumps første åpningstale: Et lysende fyrtårn for Amerikas fremtid" av Joseph Farah

* «Sannheten om hvorfor GOP fortsetter å tape valg: Amerikas selvmordspolitikk er «The Great Replacement strategy at work»» av Wayne Allyn Root

* «Gud eller regjering? Selvbeherskelse eller tyranni? En etter en vil rettighetene som er garantert av grunnloven bli tatt bort» av Laura Hollis

* «Hva om Grunnloven ikke lenger gjaldt? Frihetens største time av fare er akkurat nå» av John & Nisha Whitehead

* "Den nye konservative motkulturrevolusjonen: En titt på det pågående tilbakeslaget mot venstreorienterte samfunnstrender" av Dr. Michael Brown

* «Blessing Israel, saving America» av Elizabeth Farah

* «Dagens revolusjon må begynne med kampen for sannheten: Angrep på Gud blir uunngåelig angrep på vitenskapen» av Laura Hollis

* "Tucker Carlson forklarer hvordan gode amerikanere kan redde landet sitt: 'Det du ser er ondskap gjort for dets egen skyld - å såre folk med hensikt for å såre folk'."

Kommenterte bestselgerforfatter og mangeårig varslerredaktør David Kupelian: «For amerikanere å redde landet sitt, i tillegg til alle de åpenbare konkrete trinnene som å velge Donald Trump som president neste november, stenge grensen og sette i gang massedeportasjoner av illegale, gjenåpne USAs energi sektor, stoppe den vanvittige masselemlestelsen av nasjonens barn, utvise "woket" galskap fra USAs militære, og mer – alt dette vil skje hvis Trump blir gjenvalgt til president – så kreves noe annet. Og vi har samlet mange av de lyseste, mest gjennomtenkte og mektigste stemmene i Amerika i dag for å gi det svaret, i denne spesielle utgaven av Whistleblower.»


Kommentarer