Jonas Gahr Støre´s dype fall, som politiker..

Av Dan Odfjell. 

Ettertiden må konkludere, overskriften er min påstand. Men akkurat som Halvdan Koth (1873-1965) som Ap-utenriksminister før og under Hitlers angrep på Norge 9. april 1940, oppnådde han den vanærende «dype-fall-beskrivelsen» for sin enn manglende handling - dvs ved ikke en gang å forsøke å forsvare og redde Norge fra 5 års tysk okkupasjon. For, som forfatteren Frode Fanebust skrev, det på basis av sin bestefar Toralv Fanebust´s okkupasjons-notater i 2009-boken Krigshistorien(TM), Koth gjorde absolutt ingenting, selv etter mange advarsler. Norges sendemann i Berlin i brev skrev Koth 29. mars 1940: «Noe fredstegn er ikke å spore. Det eneste helt sikre er at Norge bør holde sitt forsvar i orden så sterkt som vår ytterste evne tillater». Advarslene er nøyaktig opplistet over hele fem sider (fra side 39 og utover), nemlig, tyskernes angrep var aldeles ikke noen overraskelse for oss (noe Nygaardsvold-regjeringen senere unnskyldte seg med, en ren løgn). Men det var verre enn som så, først etter at tyskerne sto på norsk jord, først da gikk det ut en mobiliseringsordre, men tro det eller ei, per post; Ap-regjeringen var paralysert. 

 

Norske politikere er ikke som andre politikere.. Det skrev Michal Rachel Suissa 23/12/23 på document.no med overskriften «Jødeutryddelse er ikke et forhandlingstema» og akkurat det synes denne vår usle Støre-regjering ikke å forstå. Godt skrevet av Suissa, og vi er mange som er helt enige med henne, ja forferdet over regjeringens handlemåter. Støre skyver utenriksminister Espen Barth Eide foran seg, begge løgnere og udugelige, og de skaper jødehat som om de var særs godt betalt for det.. Støre-regjeringen har med sin mangeårige beskyttelse av terror- organisasjonen Hamas vist det, samt gjennom sine stadige naive FN-vedtak og på andre møter, som ved å invitere Taliban-banditter gratis med et spesialfly til et Oslo opphold. Hvor naiv kan norsk utenrikspolitikk bli, i sin falske bestrebelse som en «fredsnasjon», når vi samtidig dyrt understøtter Ukraina-krigen og et av verdens mest korrupte land? Spesielt når dette opplagt er en USA-ønsket imperialistisk og falsk politikk, som det korrupte Biden-regimet betaler Jens Stoltenberg godt for å lyve om. Som Nato-sekretær taler han klart mot personlig bedre vitende, at det var USA som initierte denne regime-skifte krigen i 1914 etc.

 

Trodde Støre-regjeringen for eksempel at det ville hjelpe Norge til et bedre internasjonalt omdømme ved  å ta imot en delegasjon av arabiske og tyrkiske ledere i Oslo 15. desember, for å forfekte Hamas-terroristenes interesser? Eller, er dette bare Oslo's lokalpolitikk, ved å tillate anti-jødiske Oslo-demonstrasjoner til støtte for Israels utslettelse og jøde-folkets død. Hva slags meningsløs norsk politikk er ikke dette? Har ikke Norge bedre saker å kunne fronte, så burde Støre-regjeringen trekke seg i skam. Eller, er det muslimene Støre forsøker å inn-smiske seg med, samt en iransk stortingspresident? Betyr det at norsk politikk er tilsvarende Sveriges molbo-politikk blitt? Eller om mulig ennå verre; er Støre blitt like desperat som Joe Biden, som nå trykker på og gjør hva som helst for at sykkelen ikke skal hvelve og ta ham selv i fallet? Hva enn disse begge venstrevridde tar i, går i knus, jeg vet ikke om noe som har lykkedes. Biden kalles nå den verste presidenten i USA´s historie, og Støre, han konkurrerer, dog tydelig lokalt og på sin tåkete norske måte. 

 

Med verst, i fallet forsøker Jonas å ta med seg den gode, gamle, selvstendige, frie nasjonen som heter Norge. Han fortsetter i fotsporene til Gro Harlem Brundtland som de norske riksmediene feilaktig har søkt fremstilt positivt, for øvrig som alt annet fra Ap; alt bare rett og riktig. Nei og nei, jeg protesterer, men sikkert helt forgjeves, for som alle andre opposisjonelle opp mot denne makt-propagandaen kjøres landet raskt til tapt selvstendighet. For se, gjennom et EU som bevisst og beviselig søker å «senke oss som land», ja, blande oss med innvandrere og hva som helst - slik at det udemokratiske og korrupte EU-styret i Brussels skal få regjere over oss. Men se, dette vil hverken Jonas, Erna Solberg eller andre globalister innrømme overfor oss, at EU gradvis maler oss til fattigdom, økonomisk og ellers, gjennom en liberalistisk og sosialistisk politikk, likt det korrupte Biden-regimet, som allerede har degradert USA til en banan-republikk.
 

Advarsler til oss om en utforkjørsel gjennom innvandrings-politikken, samt multikulturen, det har Gro, Jonas, Erna og andre politikere overmodig og totalt neglisjert, selv ikke nabo-skrekkeksempelet Sverige biter på dem. Det er som om de er totalt u-mottagelige for diskusjon og advarsler i sin politiske storhet. Eller tør de ikke innrømme denne naive galskapen, fordi EU overordnet ikke innrømmer den? Etter angrepet 7. oktober på Israel av Hamas og dets bakenforliggende ekstremister med Iran i spissen, kan Europa lett ende opp i en brutal  sivilisasjonskrig. Dialog var ikke mulig med Hitler, og dialog med islam-ekstremister er heller ikke mulig. Allerede opplever vi voldeligheter som tidligere var totalt fremmed for oss i vårt eget land. Det er bare et tidsspørsmål før Norge blir som Sverige; er det i realiteten Jonas og Erna kjøre-mål? De virker begge like paralyserte som Nygaardsvolds-regjeringen, som her referert til innledningsvis, altså før nazi-invasjonen. Men fremmed-invasjonen vi nå opplever er farligere, den fratar oss absolutt alt.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 


Kommentarer