«Massemigrasjon bidrar til å ødelegge nasjonale identiteter!»

Fra FMI. 

De vestlige globalistene er kapitalister med et «sosialistisk tankesett». I dette systemet har totalitarisme smeltet sammen med materialisme og kjennetegnene ved dagens globalisme er:

«Materialisme, totalitarisme, menneskeforakt, rotløshet og ødeleggelse av menneskers identitet.» Kardinal Gerhard Müller. (Photo: Edward Pentin/National Catholic Register)

Kardinal Gerhard Müller mener at eliter begår «folkemord» ved å fremme abort og eutanasi. Den tyske kardinalen sier at mange globalister mener at det er «for mange» mennesker på jorden som forårsaker «klimaskade» og at «selverklærte» globalister bruker massemigrasjon for å ødelegge den nasjonale identiteten til land.

I et eksklusivt intervju med LifeSiteNews snakket kardinal Müller om ideologiene bak globalismen og deres ødeleggende konsekvenser.

«Masseinnvandring handler ikke om å hjelpe mennesker, men om å ødelegge nasjonal identitet». De sier at nasjonal identitet er nasjonalisme, som forårsaket alle krigene, så de sier at de er mot nasjonalisme, men i virkeligheten er de mot nasjonen.»

«Hvis nasjonalisme er årsaken til kriger, må vi spørre oss selv hvem som finansierer disse krigene og hvilke interesser som ligger bak dem.»

«De vil at alle skal være fullstendig isolert og ikke forbundet med språk, kultur, familiebånd eller et hjemland der de føler seg hjemme.»

«De ønsker å ødelegge alt dette. De vil at alle skal atomiseres, uten kulturelle og religiøse røtter og identitet», konkluderte han.

Müller mener også at eliter begår «folkemord» ved å fremme abort og eutanasi. Den tyske kardinalen sier at mange globalister mener at det er «for mange» mennesker på jorden som forårsaker «klimaskade». For å bekjempe denne påståtte «overbefolkningen», bruker disse maktelitene abort og eutanasi som en del av et «utryddelsesprogram.»

«Samtidig blir alle som kritiserer dette stemplet som nazister av de som selv representerer den morderiske ideologien om 'might makes right'... Folkemordet som nå utføres er beskyttet av propaganda, som sidestiller kritikerne med menneskene som begikk folkemord i fortiden.»

«Perversjonen av deres logikk er å fremstille ofrene som gjerningsmenn. Hva er avfolkningsprogrammet annet enn en plan for å redusere mennesker gjennom vold?»

Müller klargjorde at å stemple noen som «nazist» svært ofte brukes som et «maktinstrument» for å undertrykke avvikende meninger!

«De (globalistene) bryr seg ikke om at selvmordstallene blant unge mennesker øker over hele verden. Det passer deres agenda.(Befolkningsreduksjon.)

Denne manglende respekten for menneskeliv stammer fra materialismens filosofiske posisjon som globalister forfekter. I følge materialister er «mennesket bare materie, bare en masse av mennesker som kan manipuleres», forklarte han.

«Man må se på den fransk-rumenske filosofen Emil Cioran, som i sin bok Le Mauvais demiurge formidler det mest nådeløse hatet mot skaperverket og Guds godhet og slangegiften fra nihilismen til alle jakobinske, kommunistiske og våkne 'eliter' bevist de siste to århundrene.»

«De [globalistene] merker ikke noe av dette. For dem er folk bare et tall... 10 000 færre mennesker er bra for deres statistikk!»

Den tidligere prefekten til Kongregasjonen for troslæren (CDF) sa at det globalistiske systemet er en blanding av kapitalisme og kommunisme. De vestlige globalistene er kapitalister med et «sosialistisk tankesett», ifølge Müller.

I dette systemet har totalitarisme smeltet sammen med materialisme, sier han: «Den som har mest penger sitter med makten og kontrollerer og betaler for media.»

Müller sa at det er godt dokumentert fra pålitelige kilder at en av Tysklands største og innflytelesesrike magasiner, Der Spiegel, er delvis finansiert av Bill & Melinda Gates Foundation.

Kardinalen sa også at klimaendringer og den «grønne» bevegelsen blir brukt som en «erstatningsreligion» som mange holder seg til «i stedet for å spre den opprinnelige kristendommen».

«Respekt for skapninger kommer fra troen på den gode Skaperen og krever ikke et katastrofalt verdensbilde.»

I stedet for å virkelig bry seg om miljøet, bruker globalistene som flyr tusenvis av ganger med sine private jetfly klimaagendaen til å «tjene enda mer penger», ifølge den tidligere sjefen for CDF.

Videre påpekte han at barn blir seksualisert fra tidlig alder for å gjøre dem avhengige og medgjørlige.

«Seksualisering generelt og tidlig barndomsseksualisering spesielt brukes til å holde folk rolig og de bruker seksualitet som et narkotisk stoff.»

Müller pekte på flere kjennetegn ved dagens globalisme:

«Materialisme, totalitarisme, menneskeforakt, rotløshet og ødeleggelse av menneskers identitet.»

«Den katolske kirke representerer et hinder for den globalistiske agendaen, og presses hardt fra globalistene for «kirken blir ikke bare overkjørt, den blir snudd på hodet. For at globalistene skal lykkes, må kirken gå i samme retning som globalismen.»

Denne artikkelen ble publisert på nettportalen LifeSiteNews, som også gjennomførte intervjuet med kardinalen.

Oversatt av nettredaksjonen

Kommentarer