Abort er fortsatt den største dødsårsaken i verden

Fra P54. 

Abort var den vanligste dødsårsaken på verdensbasis for femte år på rad.

Tall fra Worldometer viser at abort krevde mer enn 44 millioner menneskeliv i 2023. Til sammenligning var infeksjonssykdommer ansvarlig for nest flest dødsfall med 13 millioner, etterfulgt av kreft med 8 millioner.

Worldometer anslår at alle andre dødsårsaker til sammen utgjorde over 60 millioner i fjor - noe som betyr at abort sto for mer enn 40 prosent av alle dødsfall.

Forferdelig

Tallene er de samme som i 2022. Den gang uttalte Society for the Protection of Unborn Children følgende: "Til tross for flere viktige seire for abortmotstandere i 2022, er 44 millioner dødsfall på grunn av abort et forferdelig dødstall.

"Det avslører den svimlende selvmotsigelsen som ligger til grunn for den nåværende situasjonen i verden, der man har mye å verdsette liv, samtidig som man går med på å drepe millioner av uskyldige liv."

"Til syvende og sist kjemper vi for å redde liv, og selv et reddet liv er en seier."

Cosmopolitan hilser "sataniske abortritualer" velkommen

Magasinet Cosmopolitan har fått kritikk for å promotere The Satanic Temples "abortritual".

Etter at Roe v. Wade-dommen ble opphevet i juni 2022, har mange amerikanske delstater innført lover for bedre å beskytte ufødte liv. Satanistgruppen forsøker å omgå disse lovene ved å fremstille abort som en religiøs aktivitet.

Journalist Arielle Domb gleder seg over at abortsenteret i New Mexico har "en reell mulighet til å bryte det religiøse høyres grep om abortlovgivningen".

Kristus vinner

På templet kan kvinner gjennomføre et ritual mens de tar abortpiller. Tempelet prøver å hevde at ikke Å tillate slike sentre i delstater som er for abort hindrer dem i å praktisere sin tro.

På Instagram var det som kritiserte Cosmopolitan - som beskriver seg selv som "verdens største mediemerkevare for unge" - for å fremme "satanisk abort" og sagt manget Jesu seier over Satan.

En bruker skrev følgende: "Det er utrolig hvordan mainstream-medier ikke nevner Jesus, men Satan får et fastnaglet innlegg."

En annen la til: "Kristus vinner alltid."

Forsettlig mangelfull

Tidligere i år ble tempelet hindret i å omgå Texas' lover som beskytter ufødte barn, etter at en domstol stemplet det juridiske søksmålet som "forsettlig mangelfullt".

Tempelet gikk først til søksmål i 2021 mot Texas' "Heartbeat Bill", som forbyr de fleste aborter fra rundt seks ukers alder, og endret søksmålet for tredje gang etter at USAs høyesterett opphevet Roe mot Wade i fjor.

Tempelet hevdet å være unntatt fra slike lover fordi beskyttelsen griper inn i deres "rituelle abort", men en føderal distriktsdomstol fant at de hadde gitt "nesten ingen faktiske detaljer og fremsetter brede, vage påstander uten engang å identifisere lovene som utfordres".

Templets separate søksmål i Indiana ble senere avvist på grunn av manglende bevis, mens lignende søksmål i delstatene Missouri og Idaho fortsatt venter på rettslig avgjørelse.

Gud var ikke nådig i tidligere tider hvor barn ble ofret til avguder. Gud er livets kilde, Satan kommer bare for å drepe. Velg da livet. 


Kommentarer