Amerikanske soldater lover å holde militære ledere ansvarlige for COVID-19-vaksinemandater og skader

Av P54. 

Mer enn 230 nåværende og tidligere militærtjenestemedlemmer skrev et brev til det amerikanske folket og lovet å gjøre alt "moralsk tillatt og lovlig mulig" for å holde lederskap ansvarlig.

Nåværende og tidligere amerikanske tjenestemedlemmer krever at militærledere holdes ansvarlige for å muliggjøre «lovløshet og uvillig eksperimentering» på tjenestemedlemmer når de tvang tropper til å motta eksperimentelle COVID-19-vaksiner.

I et brev datert 1. januar 2024 skrev mer enn 230 tjenestemedlemmer et brev til det amerikanske folket på vegne av hundretusenvis av tropper, og lovet å gjøre alt "moralsk tillatt og lovlig mulig" for å holde militær ledelse ansvarlig for lovbrudd. ved å pålegge covid-19-vaksinemandater og ignorere resulterende skader.

"Mens de implementerte covid-19-vaksinemandatet, brøt militære ledere loven, tråkket grunnlovsfestede rettigheter, nektet informert samtykke, tillot uvillig medisinsk eksperimentering og undertrykte fri religionsutøvelse," heter det i brevet.

«Tjenestemedlemmer og familier ble betydelig skadet av disse handlingene. Lidelsen deres fortsetter å merkes økonomisk, følelsesmessig og fysisk. Noen tjenestemedlemmer ble en del av vår stadig voksende, veteran-hjemløse befolkning, noen utviklet invalidiserende vaksineskader, og noen mistet til og med livet. I et tilsynelatende forsøk på å unngå ansvarlighet, fortsetter militære ledere å ignorere vår kommunikasjon angående disse skadene og lovene som ble brutt.»

Underskriverne sa at de vil gjøre alt "moralsk tillatt og juridisk mulig" for å holde lederskap ansvarlig slik at ledere ikke kan ignorere konstitusjonelle rettigheter i den politiske hensiktsmessighetens navn.

Militære medlemmer planlegger å stille til kongressen i det kommende året og søke utnevnelser innen den utøvende grenen. De som forblir i aktiv tjeneste har sagt at de ikke vil sette rang og stilling fremfor å oppfylle sine eder.

Underskriverne har også lovet å tilbakekalle militærledere fra pensjonisttilværelsen som angivelig brøt loven for å innkalle til krigsrett for ulike forbrytelser. En krigsrett er militærets høyeste rettsdomstol som er opprettet for å prøve medlemmer av de væpnede styrkene for lovbrudd begått under militær lov.

For militære medlemmer som oppnår lovgivende roller, lovet underskriverne å innføre lovgivning for å fjerne pensjonsinntektene til de "kriminelt medskyldige."

"Denne bestrebelsen vil være en kontinuerlig prosess med en langsiktig tidshorisont, men å oppfylle våre eder om å forsvare grunnloven krever nettopp en slik vedvarende årvåkenhet," skrev forfatterne.

«Mens alle gode ting tar slutt, nekter vi å la vår nasjon gå stille inn i dypet av forfall og forfall. Vi lover å bruke alle moralske, etiske og juridiske midler for å gjenopprette rettsstaten og vil begynne med å forsøke å holde senior militærledere ansvarlige, la de til.

De i seniorlederstillinger – og navngitt i brevet – inkluderer general Mark A. Milley, adm. Christopher W. Grady, general James McConville, adm. Michael Gilday, adm. William Lescher, general Charles Brown, general. Berger, general Eric Smith, viseadm. James Kilby, viseadm. John Nowell, viseadm. John Fuller, generalløytnant Donna Martin, generalløytnant Stephen Davis, generalmajor Robert Edmonson, GEN Williams, adm. Fagan, viseadm. Buck, generalløytnant Clark, generalmajor Francis, generalløytnant Dingle, generalløytnant Miller, bakadm. Bruce Gillingham.

U.S. Food and Drug Administration godkjente den første COVID-19-vaksinen 14. desember 2020, og forsvarsminister Lloyd Austin utstedte 24. august 2021 et memorandum som påbyr alle tjenestemedlemmer å vaksinere seg mot COVID-19.

De som ikke mottok en COVID-19-vaksine uten et godkjent medisinsk eller religiøst unntak ble disiplinert eller fjernet fra militæret. Tallrike søksmål fulgte innen de forskjellige militære grenene over avslaget på å gi vaksinefritak.

I juni 2022 kom data fra varslere – som ville bli anklaget for mened hvis de sendte inn falske forklaringer til retten i rettssaker som pågikk mot forsvarsdepartementet (DOD) – med data fra Defense Medical Epidemiology Database (DMED) som viser betydelig økning i registrerte medisinske diagnoser i 2021 etter utstedelsen av DODs COVID-19-vaksinemandat.

Data viser for eksempel at spontanaborter økte med 300 % i 2021 i forhold til forrige femårsgjennomsnitt, kreft økte med 300 %, og nevrologiske lidelser økte med 1 000 % i 2021 i løpet av det siste femårsgjennomsnittet – økende fra 82 000 til 863 000 i ett. år.

Andre forhold som skjøt i været i samme periode inkluderer:

Hypertensjon: 2.181 % økning.

Sykdommer i nervesystemet: 1 048 % økning.

Ondartede neoplasmer i spiserøret: 894 % økning.

Multippel sklerose: 680 % økning.

Ondartede neoplasmer i fordøyelsesorganer: 624 % økning.
Guillain-Barré syndrom: 551 % økning.

Brystkreft: 487 % økning.

Demyeliniserende: 487 % økning.

Ondartede neoplasmer i skjoldbruskkjertelen og andre endokrine kjertler: 474 % økning.

Kvinnelig infertilitet: 472 % økning.

Lungeemboli: 468 % økning.

Migrene: 452 % økning.

Ovariedysfunksjon: 437 % økning.

Testikkelkreft: 369 % økning.

Takykardi: 302 % økning.

I tillegg til en økning i de ovennevnte tilstandene, viste DMED-data at registrerte diagnoser av myokarditt - en type hjerteskade assosiert med COVID-19-vaksiner - hadde blitt skrubbet fra databasen. Kort tid etter ble det presentert bevis som viste at DOD forandret DMED-dataene for å skjule tilfeller av myokarditt blant tjenestemedlemmer vaksinert mot COVID-19.

Amerikanske militærmedlemmer var enkle mål for eksperimentelle COVID-19-vaksinemandater. De som ble skadet har ikke blitt anerkjent eller fått erstatning for sine skader.


Kommentarer