Dr. Anthony Faucis fordømmende vitnesbyrd, DAG 1 OG DAG 2

Fra P54. 


Wenstrup frigir erklæring etter dag 1 av Dr. Faucis vitnesbyrd

WASHINGTON — Utvalgt underutvalg for koronaviruspandemien Styreleder Brad Wenstrup (R-Ohio) ga følgende uttalelse etter dag én av Dr. Anthony Faucis to-dagers, 14-timers transkriberte intervju:

«Dr. Faucis vitnesbyrd i dag avdekket drastiske og systemiske feil i USAs offentlige helsesystemer. Mens han ledet nasjonens COVID-19-respons og påvirket offentlige fortellinger, hadde han samtidig ingen anelse om hva som skjedde under hans egen jurisdiksjon ved NIAID. Dr. Fauci kvitterte for alle innenlandske og utenlandske forskningsstipender uten å gjennomgå forslagene og innrømmet at han ikke var klar over om NIAID førte tilsyn med laboratoriene de finansierer. Det er klart at det amerikanske folket og USAs regjering opererer med helt andre forventninger til ansvaret til våre folkehelseledere og ansvarligheten til våre folkehelsebyråer.

Det er også bekymringsfullt at ansiktet til vår nasjons respons på verdens verste folkehelsekrise "ikke husker" nøkkeldetaljer om opprinnelsen til COVID-19 og politikk fra pandemitiden. Nesten 1,2 millioner amerikanere mistet livet på grunn av en potensielt forhindret pandemi. Jeg ser frem til å stille Dr. Fauci ytterligere spørsmål om mandater, hans rolle i å foranledige publiseringen av 'Proksimal Origin', og hans politiske posisjoner knyttet til masker og nedstengninger. Morgendagens vitnesbyrd vil fortsette den utvalgte underkomiteens innsats for å levere svarene amerikanere krever og fortjener."

Det viktigste fra DAG 1 av Dr. Faucis transkriberte intervju:

Den utvalgte underkomiteen for koronaviruspandemien spurte Dr. Anthony Fauci i syv timer i går (8. januar 2024) om hans rolle under COVID-19-pandemien. Dr. Faucis vitnesbyrd avdekket drastiske og systemiske feil i USAs offentlige helsesystemer.
  • Dr. Fauci hevdet mer enn 100 ganger at han "ikke husket" relevant COVID-19-informasjon eller samtaler.
  • Dr. Fauci forsvarte rikelig sitt tidligere vitnesbyrd der han uttalte at NIH ikke finansierer gain-of-function forskning i Wuhan.
  • Han spilte gjentatte ganger semantikk med definisjonen av gain-of-function i et forsøk på å unngå å innrømme at NIH finansierte denne farlige forskningen.
  • Dr. Fauci vitnet om at han kvitterte for alle utenlandske og innenlandske NIAID-tilskudd uten å gjennomgå forslagene.
  • En e-post fra 2020, tidligere utgitt av Select Subcommittee, beviste at Dr. Fauci var klar over farlig forskning som fant sted i Wuhan, Kina. I dag trakk han det tilbake ved å hevde at han ikke burde ha uttalt det som «faktum».
  • Dr. Fauci var ikke i stand til å bekrefte om NIAID har NOEN mekanismer for å føre tilsyn med utenlandske laboratorier de finansierer.
  • Det er klart at det amerikanske folket og USAs regjering opererer med helt forskjellige forventninger til ansvaret til våre folkehelseledere og ansvarligheten til våre folkehelsebyråer. Mer ansvarlighet kommer snart!

Det viktigste fra DAG 2 to av Dr. Faucis transkriberte intervju:


Dr. Fauci hevdet at anbefalingen om "2 meters avstand" som ble fremmet av føderale helsemyndigheter, sannsynligvis ikke var basert på noen data. Han karakteriserte utviklingen av veiledningen ved å si at "den på en måte bare dukket opp."

Dr. Fauci erkjente at hypotesen om laboratorielekkasje ikke er en konspirasjonsteori. Dette skjer nesten fire år etter at han publiserte den nå beryktede artikkelen "Proximal Origin", som forsøkte å sverte og motbevise laboratorielekkasjehypotesen.

Dr. Fauci innrømmet at USAs vaksinemandater under covid-19-pandemien kan føre til at flere vil nøle med å vaksinere seg i fremtiden. Tidligere har Fauci hevdet at "når du gjør det vanskelig for folk i deres liv, mister de sitt ideologiske pisspreik, og de blir vaksinert."

Da amerikanske universiteter henvendte seg til Dr. Fauci, rådet han dem til å pålegge studentene sine å vaksinere seg.

Dr. Fauci avviser påstandene om at han besøkte CIA under pandemien eller påvirket CIAs etterforskning av opprinnelsen til covid-19.

Dr. Fauci lekte semantikk med definisjonen av "laboratorielekkasje" i et forsøk på å dekke over de feilaktige konklusjonene i "Proximal Origin". Det er umulig for Dr. Fauci å forsvare konklusjonen i denne publikasjonen samtidig som han erkjenner at en lab-lekkasje er mulig.



Kommentarer