Forbereder seg på en hypotetisk "sykdom X"

Fra P54. 

Etter at covid-19 ikke gjorde jobben, gjør Bill Gates et nytt forsøk på å "utrydde verdens befolkning".

Forskere på Big Pharma og WHOs lønningsliste sier at det ukjente og hypotetiske viruset "kan være 20 ganger dødeligere enn covid-19."

Verdens helseorganisasjons (WHO) generaldirektør og Big Pharma Shill Tedros Ghebreyesus har oppfordret alle land til å undertegne WHOs pandemiavtale slik at verden kan forberede seg på "sykdom X".

Ghebreyesus, som talte foran et publikum på World Economic Forum i Davos sist onsdag, sa at han håpet at landene ville komme frem til en pandemiavtale innen mai for å håndtere denne "felles fienden".

Forskere på Big Pharma og WHOs lønningsliste sier at det ukjente og hypotetiske viruset "kan være 20 ganger dødeligere enn covid-19." Se dette.

WHO er en politisk og propagandaorganisasjon, ikke en helseorganisasjon.  
Legg merke til at WHO forutser et nytt, 20 ganger dødeligere virus før det dukker opp. WHO hevder altså at de har en krystallkule som avslører fremtiden. Hvorfor avslører den bare fremtidige virus?

Legg merke til at WHO på forhånd vet at det ukjente og hypotetiske viruset er svært dødelig.

Legg merke til at ingen av disse tingene er mulig å vite før de inntreffer.

Det har lenge pågått et forsøk på å ta all kontroll over helsebeslutninger ut av hendene på leger og pasienter.  WHO-"traktaten" er sannsynligvis utformet av Bill Gates, Fauci og Big Pharma.  Den er et instrument for tyranni.  Den vil bli brukt til å forhindre effektiv behandling mot det neste patogenet som slippes ut.

Legg merke til at WHOs spådom er en indikasjon på at et nytt virus snart vil være på vei til oss.

Legg merke til at disse spådommene kommer fra Bill Gates/WEF-folket som har til hensikt å redusere verdens befolkning med 7,5 milliarder liv, i praksis et folkemord på menneskeheten.

Legg merke til at politikerne og media ikke gjør noe for å varsle publikum, og at det organiserte forsøket på å ødelegge din kontroll over helsen din møter svak motstand.

WHO vet at Covid-"pandemien" var en orkestrering der covid-tester kjent for å gi falske resultater med vilje ble brukt for å skape et bilde av pandemi.

WHO vet at de fleste dødsfallene ikke skyldes Covid, men at man har holdt tilbake effektiv behandling og innført en behandlingsprotokoll som man vet maksimerer dødsraten.

WHO vet at "vaksinen" har drept og lemlestet langt flere mennesker enn selve viruset.

Legg merke til at dette betyr at WHO vet at de igjen bedrar og lyver for offentligheten.

Legg merke til at "våre representanter" i Kongressen ikke gjør noe for å beskytte oss.

Legg merke til at det korrupte medisinske etablissementet går med på det, selv om de fleste av dem også vil bli ofre.

Legg merke til at sensuren skjerpes, og at det neste gang blir vanskeligere å få ut korrekt informasjon til offentligheten.

Legg merke til at Bill Gates og Tedros Ghebreyesus fortsatt behandles som hederlige menn.

https://www.globalresearch.ca/covid-having-failed-do-job-bill-gates-making-second-run-culling-population/5847109

Kommentarer