Globalismen trumfer alt? Nei, trenden er snudd..

Av  Dan Odfjell. 

Og det kan vi takke den frekke bløffmakeren Erna Solberg for, som er på lag med fremmede, eller hva som helst som fremmer henne personlig, også de skumle og de korrupte, om nødvendig med oss andre nordmenn under bussen, inkludert egen ektemann. Og vi synes Jonas Gahr Støre foraktelig, Erna er overhodet ikke bedre, en sosialistisk ulv i fåreklær, en Norges-forræder. Høyre er overhodet ikke et borgerlig parti lenger. Så dersom vi synes at Jonas Gahr Støre har sviktet oss, og det har han vitterlig, er Erna ikke et globalistisk hår bedre, kun et synsbedrag. Politisk er de begge imot oss folket, nær diktatorisk fiendtlige. Men takket være det venstrevridde riksmedias hjelp, later de seg, de pretenderer seg som politiske motstandere, en stor løgn også det. For se, NRK og riksavisene er akkurat like godt tjent med Erna som statsminister, nemlig, den helt samme og oss ødeleggende EU-kursen, til Norges tapte stolthet, en tapende nasjonal undergang. Om vi da ikke får kursendring.


Vi folket har makten om vi samler oss i protest. En enkel og nødvendig måte å gjøre det på er ikke å stemme på de to såkalte styringspartiene. Ellers risikerer vi at Ap og Høyre viser sitt sanne jeg ved å danne regjering sammen, etter det neste valget. For de gir seg demokratisk overhodet ikke frivillig, de misbruker demokratiet og hele parti systemet. Jeg synes å høre tostemt som fra nissen høyt på lasset, fra de nevnte to, Erna og Jonas som høylydt skrattlo: dere trodde flyttelasset var uten oss to, men se, sammen er vi uslåelige; dere blir ikke kvitt oss to.. Mitt forslag er helt nytt blod, også i de feite parti-organisasjonene, vi folket har intet å tape på det, nemlig, således stem inn og bare helt nye partier på Stortinget, da blir vi kvitt dem som bare er karriere opportunister, ikke sanne fedrelandsvenner, dvs mye daukjøtt og staffasje. 


Men se, dette innlegget vil den etablerte politikerklassen sørge for at riksmediene ikke trykker, ei heller omtaler, for dette er for dem som verre enn å banne i kirken, eller å vanære Allah i moskeen. For det norske politiske systemet er «rigget» knapt for forandring, det aller værste som kan skje vår politiker klasse. Som tviholder på taburetter og som er bortskjemte gjennom statens generøse lokkemidler, fordi forandring er styringspartiene truende. Derfor holder de seg sammen og, notabene, opp mot det folket de angivelig er ment å arbeide for, og å tjene. Hvor mange på dagens Storting har reelle yrkes kvalifikasjoner dvs utover å være statister. Snakk om en sidrumpet forsamling av mest fuskere og bløffmakere til høy betaling og gode betingelser, med frynsegoder og uten ansvar til stort annet enn å kunne holde kjeft. Mange evner uansett ikke bedre, samt de mangler moral. 


Men som sagt, trenden er snudd, og WEF og lederen, banditten Klaus Schwab, som både Erna og Jonas aktivt støtter, er kommet på bakfoten, omsider. Det etter sitt nylige Davos-møte. Rødts Mimir Kristjansson betegnet Schwab som lederen av en gjeng av James Bond-skurker. Ikke det at jeg tillegger så mye tillit til Rødt-skurker, men slik å referere til dette klart udemokratiske forumet (som «besatt» av «globalist-skurker») synes meg treffende. På møtet i Davos møtte den nyvalgte presidenten i Argentina opp og refset den kapitalistiske sosialistiske forsamlingen fra talerstolen; aldri skjedd før. Men vi lever i spennende tider, i Tyskland vil folk ha folkeavstemning om EU, hvem skulle vel trodd det. Og i USA vil folk ha Donald Trump tilbake som president, en motstander av både krig og sosialisme samt fremmed innvandring. Og en konservativ og nasjonal vind synes seg forfriskende økende. 


For alt Jonas og sosialister driver med går lett i knus. Med ministre som enten har plagierte master-grad-resultater bak seg, eller ikke selvstendig kan stå frem på egen fot for det ansvaret de er tillatt. Og hvem vil stå frem for Erna og Jonas som virkelig kan sine ting og vil ha sin egen ærlighet i behold. Politiker-bransjen har skjemt seg ut; hvem solide ærlige vil bli slått i hardtkorn med dem. At Espen Barth Eide passer til Jonas og omvendt, det forbauser de færreste, de to er like løgnaktige opportunister begge. Men det gjør ondt å ha slike ledere på broen av vår nasjonale skute som spiller opp til EU på vår bekostning. Det mest groteske eksempelet var at de to i samråd ga fra oss vårt selve arvesølv, de billige strømmen. For hva? For å gjøre seg populære innen et EU udemokratisk system av alminneligheter som ikke hverken hjelper oss eller evner å forsvare oss, men som utnytter oss. Og som tror at de kan dirigere oss på tvers av den norske grunnloven. La oss gjøre som tyskerne, la oss forlate konkursboet EU som fornedrer oss.


PS: Jeg er nettopp tilbake i Bergen en tur fra Chile og kjøpte for første gang på 15 eller flere år en kopi av avisen B.T. 23/1/24, ren innskytelse.  Og på side 2 fant jeg avisens politiske redaktør Eirin Eikefjord med et «slakt» av våre politikere med fokus på Ingvild Kjerkol (Ap), en grenseløs sleip minister i Støre-regjeringen.. Disse plagiatsakene «er bare siste kapitel i en lang og trist fortelling om hvordan kynismen og makten rår». Dette fra en riksavis redaktør var en betimelig  og overraskende ramsalt kritikk av elite-politikere (Erna Solberg inkludert) som ødelegger for folkelig tillit og redelighet. Så sant så sant, Eirin.


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer