Hvordan milliardærer styrer svake politikere og gjør regjeringer til Elitens tjenere


Maktfordelingen er nå et levn fra fortiden. Tilbake i de gode, gamle dager da vestlige nasjoner tradisjonelt var demokratiske, pleide politikere å bli stemt inn i vervet for å beskytte folkets interesser.

Jobben deres var å forsvare nasjonale grenser, sikre borgernes rettigheter, sørge for rettferdighet og beskytte nasjonale ressurser fra rovdyr utenfor. 

For å unngå at overklassen korrumperte systemet og fant måter å ekspropriere nasjonale eiendeler i egne hender, var det et frontideal å dele makten inn i uavhengige regjeringsgrener.

Men i dag kansellerer bedriftskontroll interessene til folket. Ettersom systemet blir stadig mer globalistisk milliardærdominert, er Vesten i dramatisk endring.

Dette ble sett på som en vokter mot maktmisbruk  fra de velstående, men også fra autokratiske politikere. Den franske filosofen Charles Montesquieu (1689–1755) er kjent for å definere behovet for maktfordeling mellom den lovgivende, den utøvende og den dømmende myndigheten.

I en stat som fremmer frihet og demokrati, må disse tre opptre uavhengig for å forhindre overgrep, slik at nasjonens interesser fortsatt skal være i forkant.

Hans bok, The Spirit of Laws , er et av de store verkene i politisk teoris historie. Det ble kanskje den viktigste politiske skriften på 1700-tallet, skriver Encyclopedia Britannica . Den inspirerte både den britiske erklæringen om menneskets og borgerens rettigheter (1789) og USAs grunnlov (1789).

Dette systemet vil for eksempel sikre at politikere som stiller til kongressen ikke ble betalt for av de samme selskapene som de senere skulle tjene som medlemmer av det organet, siden dette ville føre til økonomiske tilknytninger som lett kunne påvirke hans eller hennes lojalitet bort fra å tjene deres lokale valgkrets. Jobben var ikke å være en tjener for bedriftens interesser.

Dette er selvfølgelig det helt motsatte systemet fra det vi praktiserer i det dekadente Vesten i dag, hvor de nåværende globalistiske megaselskapene er avhengige av et politisk system som kontinuerlig tjener de private interessene til sine milliardæreiere og deres lobbyer – ikke folket . Jeg påpeker dette i min nylige bok, The Billionaire World. Hvordan marxismen tjener eliten .

Tenk over det: En valgt politiker til den amerikanske kongressen kan ha aksjer i et oljeselskap, Big Pharma eller militærindustrien – etter å ha stilt opp for kongressen, betalt av den samme gruppen han nå driver lobbyvirksomhet for.

Samtidig kan han eller hun presse på for lover som deregulerer den spesifikke bransjen, noe som får visse aksjer til å skyte i været, samtidig som han eller hun kjøper aksjer med en forhåndsvitenhet om at verdien vil skyte i været som følge av de kommende endringene, som åpner opp for potensialet. å samle enorme rikdommer for politikeren .

Dette er lovlig i USA og har vært et av verktøyene som ble brukt for å få kontroll over myndighetene.

Endringen i det amerikanske politiske systemet i 2010 , ettersom Høyesterett ga private selskaper, ikke bare enkeltpersoner, rett til å donere og betale for politikernes maktovertakelse, har ført til at de rikeste 0,01 % står for 40 % av alle kampanjebidrag gjennom bedrifter. donasjoner i dag.

"Dette har vist seg å være en utmerket investering i bevaring av rikdom", skriver Yanis Varoufakis, professor i økonomi ved Universitetet i Athen.

Denne reverseringen av de historiske idealene som bygde Vesten, truer nå med å fullstendig avslutte demokratiet. Det er et system som bringer oss tilbake til en føydal struktur av overherrer som befolkningen er avhengig av og holdt i fryktelig underordnet.

Bare politikere som er villige til å gjennomføre milliardærklassens vilje vil bli valgt i et slikt system, da det må sørge for de nødvendige politiske endringene som vil holde globale markeder på tvers av nasjonale barrierer åpne og hjelpe mastodont-morselskaper med å unngå økonomiske byrder, for eksempel skatt til et gitt land.

Å kontrollere våre politikere og ledende byråkrater er avgjørende for å få dette til å fungere.

Det nære samarbeidet som nå stadig utvikles mellom regjeringer og private selskaper kan lett produsere milliardærkontroll over statlige midler, og sikre overdådig tilgang til det. Mange politikere har en tendens til å stamme fra en ydmyk begynnelse.

En gang i høyere posisjoner er noen begeistret over å bli kjent med de ultrarike. Å reise i private jetfly, bli invitert til overdådige Davos-fester, sirkulere blant de velstående – er spennende nytt for mange politikere fra middel- til underklassebakgrunn.

De tilsynelatende endeløse fotografiene av takknemlige regjeringsledere som hilser på, for eksempel milliardær Bill Gates, poserer stolt sammen med ham og verdens rikeste menn, forteller historien om hvor lett det har vært for milliardærklassen å varme deres inntreden i det disse politikernes kontroll. : Skattebetalers midler.

Målet er å få regjeringer til å bli tjenere for eliten. Trenden ser ut til å være å belønne svake, byråkratiske politikere med høyt betalte jobber i frivillige organisasjoner og private selskaper etter en karriere i nasjonal politikk.

Fire år senere kan politikeren ha tapt et valg og er tilbake i sin praksis som sykepleier, eller kanskje fortsatt på jakt etter jobb – i håp om å bli valgt til en stilling i FN eller en milliardærdominert ikke-statlige organisasjoner (NGOer) – mens den utspekulerte ultrarike personen som bruker skattebetalernes penger for å jobbe for sitt private selskap eller "filantropiske stiftelse" fortsatt er i posisjon og fortsetter å høste milliarder fra investeringen, og har mer makt enn noen gang i sine egne hender.

Kommentarer