Raderparet Solberg og Finnes

Av Dan Odfjell. 

Under denne vignetten på steigan.no 28/1/24 tok sjefen selv Pål Steigan til orde for at Sindre Finnes er en svindler og løgner. Som Erna Solbergs ektemann, og med hennes vitende og vilje, utga Finnes seg som siviløkonom, en beskyttet tittel, som han benyttet «ved noen anledninger» slik «innrømmelsen» lød.. Det første er svindel. Det andre er en løgn fordi omtalen har vært systematisk og vedvarende, og Erna har visst det.. Steigan: «Vi bruker sjelden slike sterke ord om våre medmennesker» men i dette tilfellet er de dessverre både dekkende og presise.


Et googlesøk på «Sindre Finnes» avslører virkeligheten som bekrefter at Erna Solberg er tatt i nok en bløff: Hun sier at hun aldri har trodd at ektemannen var utdannet siviløkonom. Det er en slags sannhet som fungerer som en løgn, for det er greit at hun ikke har trodd at ektemannen var noe han ikke var. Men det er mer enn ugreit at hun har akseptert at han, ved hennes side, har fremstilt seg som siviløkonom i mange år uten å være det. For derved har hun godtatt eller tillatt at en løgn fikk feste seg. Det er slik vår politikerkaste er. «Steigan»: «De er menn og kvinner uten egenskaper. De er inkompetente små- og storsvindlere. De juger og bløffer. De når ikke opp til de krav vi må stille til dem som skal ha ansvaret for å lede landet vårt. Og så fort de får en sjanse svikter de landet og folkets interesser til fordel for utenlandske maktorganer eller multi-nasjonale selskaper.»  


Pål Steigan avslutter selv slik, og jeg er hjertens enig i hans konklusjon: «Så lenge vi som velgere godtar at de får holde på slik, bidrar vi til å la det som er igjen av vårt demokrati råtne på rot». Og for egen del vil jeg eksemplifisere/vise hvordan Erna Solberg, uten god grunn eller med en folkelig forklaring, plutselig fratok oss arvesølvet vårt, den billig strømmen, folkets eie, den ble userimonelt gitt til EU gratis og uforklarlig idiotisk. At Erna som statsminister er globalist og EU-frelst, og hadde Jonas Gahr Støres underhånds velsignelse, røper bare at de to er farlig på lag som samstemte forrædere. De fattiggjør oss og gjør Norge til alt annet enn et demokrati. Begge er totalt ubrukelige og burde vært fratatt sine verv.


At KrF vil ha Erna Solberg som landets neste statsminister viser bare at Olaug Bollerud & Co intet forstår. At KrF ikke tar et oppgjør med ledelsen i den norske kirken, DNK, under de frafalne biskoper, med Preses «jødehateren» Olav Fyske Tveit i spissen; han uten en prest utdannelse, kun en farlig liberalistisk og seg selv-fremmende karriere klatrer, det gjør at partiet Konservativ forhåpentlig overtar stadig flere av de stadig færre kristne velgere. Det er kirkerådet som ødelegger den norske kirken ved ikke å respektere Bibelens ord. Og avisen Vårt Land markedsfører frafallet hjulpet av statens mange presse-støtte-millioner. Staten har lenge vært en religions motstander, men se, ikke mht Islam. Forstå logikken den som kan.


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer