Til Helsingforskomiteen i Norge ved Generalsekretær Berit Lindeman m.fl.

Fra Norvald Aasen. 

Jeg synes å ha fått med meg at Helsingforskomiteen går ut mot Russlands krigføring i Ukraina. 

Krig er grusomt uansett hvem som driver den. Men så spør jeg: Hvem har ført mest kriger gjennom det siste kvart århundre, Vesten - NATO - eller Russland? Er alle krigshandlinger fra NATO/Vesten bare av det gode? Jeg synes denne komiteen skulle gå NATO krigene etter i sømmene og finne ut hvor mange menneskeliv og hvor store ødeleggelser deres kriger har etterlagt seg. Putin forsøkte å få til avtale med Vesten, men ble slått hånden av. 

Og hvem ødela gassrørene i Østersjøen? Noe å ta fatt i for Helsingforskomiteen! 

Jeg var i min enfoldighet i fullstendig tiltro til NATO/USA og Vesten helt frem til de startet terrorbombingen av Serbia, der de drev på i nesten 3 måneder. Hørte aldri et kritisk pipp fra HFK. Terrorbombingen av Libya, der Stoltenberg mente dette var god trening for det norske flyvåpen, og han skulle gjerne gjort det igjen. To kriger mot Irak, der de satte inn Quislingstyrer, men med tvilsom suksess. 

Det samme med 20 år i Afghanistan med drap og ødeleggelser, og den norske forsvarssjefen fikk krigskorset for å ha arrestert en uskyldig mann. Quislingstyret ble ingen suksess heller der. De prøvde å styrte Syrias regime, men det gikk heldigvis ikke denne gangen. Men de fikk drept tre statsledere under sin 25 års lange krigsromantikk.  

Det sies at om Russland vinner i Ukraina så vil landet sluke resten av Europa. dette er tøv, det er ikke Ukraina Russland er ute etter, med sikre de østlige områder der russiske bosettinger har vært utsatt for ukrainsk artilleri bombardement i årene etter 2014. Men faktum er at det er Vesten/NATO som har slukt hele Europa, og nå sluker de også Serbia som de terror bombet i 78 døgn i 1999, og der radioaktiv restammunisjon ligger spredd utover serbisk land. Og det er ikke sant det Stoltenberg hevdet i sin russerhets at Krim overføringen til Russland var det første landannektering etter 2WW, den første landannektering etter 2 verdenskrig var det NATO som stod for, nemlig løsrivelsen av Kosovo fra Serbia.

Jeg ville trodd at Den Norske Helsingforskomiteen var en upartisk organisasjon, men det stemmer kanskje ikke? Mulig dere får statlig støtte fra norske myndigheter slik andre lignende organisasjoner gjør for å formidle maktelitenes budskap og propaganda til et enfoldig folk?

Norvald Aasen, indre Åsen, Brekka 115, 6983 Kvammen

Kommentarer