Trump Draws a Line in the Sand, Pens Op-Ed lover å påberope seg 225 år gammel lov

Fra P54. 

Tidligere president Donald Trump skrev en ærlig og betimelig meningsartikkel for Des Moines Register publisert onsdag, mindre enn to uker før valgmøtene i Iowa.

Mens han siktet velgere i det første valget i årets republikanske presidentvalgkamp, gjaldt Trumps ord alle amerikanere.

GOP-lederen la ut den første dagen av sin andre periode om han ble stemt tilbake til vervet, og gjorde det klart at president Joe Bidens grensepolitikk ville være på hugget.

«Den mest presserende oppgaven som den neste presidenten står overfor, er å få slutt på Joe Bidens nasjonsødeleggende mareritt på vår sørlige grense. Jeg er den eneste kandidaten som vil stoppe denne invasjonen – og jeg vil gjøre det på dag én», skrev Trump.

"På min første dag tilbake i embetet, vil jeg avslutte alle åpne grenser-politikker til Biden-administrasjonen og umiddelbart gjenopprette hele settet av sterke Trump-grensepolitikk," sa han.

Den tidligere presidenten sa at han ville koble dette med et massedeportasjonsprogram.

"De millioner av ulovlige romvesener som har invadert under Biden krever et rekordantall fjerning," sa Trump.

Et verktøy han sverget å bruke i denne innsatsen er en lov vedtatt i 1798.

"Jeg vil også påberope meg Alien Enemies Act for å fjerne kjente eller mistenkte gjengmedlemmer, narkotikaforhandlere eller kartellmedlemmer fra USA," skrev den tidligere presidenten.

Han kunngjorde først sin intensjon om å bruke 1700-tallsloven under Lincoln Day Dinner i Detroit 25. juni, ifølge NBC News.

Handlinger som de Trump lovet på «dag én» kan ikke komme raskt nok. Grensinvasjonen har økt til katastrofale nivåer under Biden.

Ifølge Fox News registrerte US Customs and Border Protection mer enn 302 000 møter med illegale immigranter som krysset den amerikanske sørgrensen bare i desember.


Som Trump bemerket i sin Op-Ed, Biden "kom inn, kansellerte grensemuren, avsluttet Remain in Mexico, rev opp asylforbudene mine, avsluttet tittel 42 og begynte å gjenbosette millioner av migranter i det amerikanske samfunn på skattebetalernes regning."

Siden familiebudsjettene allerede ble anstrengt av Bidens mislykkede politikk, inflasjon og omfordeling av rikdom til Ukraina, var det neppe det vi trengte ekstra munner som slukte det som var igjen.

Vi må reversere dette ASAP.

Fang-og-slipp-policyer må settes på plass igjen. Millioner av illegale innvandrere som kom inn i denne nasjonen under Biden burde sendes hjem. "Forbli i Mexico"-politikken og asylforbud bør gjeninnføres. Byggingen av grensemuren må gjenopptas.

De ærlige, hardtarbeidende menneskene i denne nasjonen blir overveldet av en tsunami av ulovlig immigrasjon muliggjort av korrupte tjenestemenn som ikke bryr seg om rettsstaten og ønsker å ødelegge samfunnet i Amerika.

Konservative må kjempe for å redde den – og Trumps plan for «dag én» ville vært en god start.

Kommentarer