Ukrainske flyktninger får nesten like mye i lønn av staten som en norsk arbeider

Fra P54.  

Hva med minstepensjonister og andre med lavere lønn? Forskjellige menigheter i Norge reiser flere ganger i året med store lastebiler til Ukraina for å hjelpe de fattige der, de som ikke har råd til å komme hit, som kanskje ikke visste om Norge, som ikke har råd til mobiltelefoner. Folk som bor i blikkskur, med jordgulv og er takknemlig for klær som nordmenn kaster. 

De som kommer hit er de som har råd til det, noen kommer med egne biler, de har dyre mobiltelefoner, de har dyre merkeklær og har familiemedlemmer fortsatt i Ukraina. Mange ønsket å reise hjem på juleferie, men så kom innskrenkninger i siste liten hvor de ikke fikk gjøre det. De som bor på flyktningmottak får også gratis bussturer til byen for å handle dyre merkeklær, betalt av skattebetalerne, de får besøk fra bakerier med ferske bakervarer på søndag og andre goder. 

Eldre nordmenn som har jobbet hele livet får dårligere service og tildelt middag som er fryst og ser lite appetittlig ut. Norge har ikke råd til eldreomsorgen, sykehjem og sykehus skal legges ned, eldre må flytte ut for å gi plass til flyktninger. Lover forandres som kan føre til at private må gi fra seg hjem til flyktninger. Minstepensjonister i Norge må forlate sine hjem for de har ikke råd til å bo der lenger pga. dyr strøm, dyrere mat og høyere offentlige avgifter. Dette er skammelig og en hån mot vanlige norske arbeidere uten høy lønn, minstepensjonister og folk på sykehjem. På sykehjem tar kommunen 85% av pensjonen deres, men når det gjelder økonomiske flyktninger har de god råd.

Ukraina er et stort land og det er ikke krig i hele Ukraina. Om det var krig i Finnmark så trengte ikke folk flykte som bodde lenger sør. Husk at flere millioner ukrainere i Europa har flyttet tilbake til Ukraina, men strømmen til Norge tiltar fordi gjetordet om alt Norge gir dem sprer seg på nettet. Hva om Norge heller hadde brukt disse 50 milliarder i året på å hjelpe fattige ukrainere i Ukraina, alt er så billig der så tenk hvor mange flere de kunne hjulpet. Norske politikere undergraver eget land og folk. En stor skam. Regner med at de aller fleste nordmenn ikke vet hva våre politikere gjør bak vår rygg.

Norske stat beklager stadig sin nød at de ikke har råd til sine egne, de eldre og svakeste i samfunnet, men åpner pengesekken på vidt gap for de i utlandet som har hørt om Norges gavmildhet for fremmede. Samtidig meldes det at flyktninger fører til helsekrise i kommunene. Nesten 220.000 nordmenn mangler fastlege – og nå legger ukrainske flyktninger ekstra press på helsetjenesten, ifølge en ny rapport fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet 

Samtidig er det meldt om mangel på både melk, egg og poteter i Norge. Hva er årsaken, innvandringen eller den samme politiske dårskapen som styrer Norge i grøfta? Tine må importere melkeprodukter pga. mangel på melk, men norske bønder som produserer mer melk enn kvoten får store bøter

Nå er det på tide at nordmenn våkner og innser hvordan norske politikere ødsler med skattebetalerens penger og har underlagt seg FN, EU og WEF direktiver, til skade for det norske folk og land.

Kommentarer