Hvem er Lillemor, aktiv på SC og annetsteds?

Av Dan Odfjell. 

Jeg er nysgjerrig etter hennes motvilje mot meg, noe merkelig og først i kommentarfelt etter mitt innlegg 12/2/24 «Hvorfor vil Vesten krige med Russland?». Det er lov å bli nysgjerrig på hvem som skjuler seg bak dekknavn.. For all del, der kan være gode grunner til ikke personlig å stå frem offentlig, godt forståelig for meg, så politisk infisert som vårt kjære Norge er blitt. I det innlegget tok jeg for meg «Skolens forfall er et speilbillede av samfunnets forfall» og tillot meg spekulere om dette hadde noe med en villet sosialistisk skolepolitikk å gjøre. Jeg kan ikke se at dette gjør meg til en «slik» konspirasjons-person, eller at jeg har noe å skamme meg over. Faktisk jeg ser ikke hva Lillemor´s poeng egentlig er. Men dersom hun vil debattere med meg åpent og helt direkte, gir jeg herved SC´s redaktør tillatelse til å opplyse henne min private e-post adresse. Vi har viktigere ting på SC enn å diskutere «egne etablerte sannheter».

Men takk, dette gir meg anledning til å forfølge min fortvilelse over samfunnsutviklingen i Norge. Og jeg griper da tak i den galskapen som Jonas Gahr Støre står for, og som er selve grunnen til Ap-opprøret, samt uro i Norge for øvrig.. Partiets redningsmann heter Trond Giske, og folk rundt ham har fått vind i seilene, med ham som ny nestformann i det lokale og mektige "trønder-partiet". Men hjelp innledningsvis vil han neppe få fra riksmediene, de ser, men blånekter å rapportere sannheten, at Støre er ferdig, kun krampetrekninger som folk flest lett gjennomskuer, og at Norge bevisst er fattiggjort, mens staten som sådan, den svulmer opp av energi-inntekter, hvorav det flaueste og mest nedverdigende er at den dyre EU-strømmen plyndrer oss. Jonas kan ikke skylde på Erna Solberg for det, de sto sammen om den fadesen i sin felles globalisme-politikk, ja i det meste annet også. Og ikke å forglemme, Erna, vi ble diktatorisk pålagt å betale for vår egen indoktrinering ved å finansiere NRK med våre skattepenger.

Med Trond Giske tilbake, og som statsminister, vil han kunne representere distrikts-Norge langt bedre enn Erna og Jonas, og oss alle opp mot den upopulære Oslo-makten. Giske er EU-motstander og skeptisk til Norge som en tapt nasjonalstat, helt uten slike «venner» som banditten Klaus Schwab i Sveits, der omgitt av rå oligarker som vil tyne oss vanlige folk - med resepten, at de super rike og internasjonale skal gjøres rikere. De vet nemlig best hva vi andre dumminger bør gjøre og fortjener, nemlig fattigdom uten eiendomsrett.. For nettopp slik skal vi folket lykkelig-gjøres, nær kopiert ut fra Lenin´s kommunistiske overlegninger. Men se, Jonas og Erna i spissen for politikerklassen vil ingen justering ha, for takk, de flyter jo høyt og godt uten ansvar for skjev-kjøringen, de bibeholder sine fordeler og vil ikke av med dem, million lønner flust. For ikke å snakke om frynsegoder og indirekte elite business-klassefordeler etc. For se, Norge drifter dobbelt så dyrt som Finland, uten engang et oppegående forsvar.

Men som vi erfarer, folk som plagierer og fusker, blir til statsråder og tenker på seg selv, uten knapt en tanke på folket og fedrelandets fremtid. Jeg går ikke helt god for Trond Giske, men verre enn globalistene Gahr Støre og Erna Solberg er ikke mulig. Og dersom han vil ha Norge ut av EU og andre internasjonale konstellasjoner som koster oss dyrt, da er han en redningsmann. Dessuten, Giske er en skarping, opp mot ham faller Erna lett igjennom som statsministerkandidat. Gjennom hele 8 år i stillingen har Erna allerede diskvalifisert seg til en ny sjanse. Har ikke Høyre en bedre kandidat å stille opp, vil mange med meg langt styre utenom et parti som totalt har mistet seg selv, ingen konservativisme igjen å skimte. Slik opp mot Giske, som en «opprører» mot det fastlimte, globalistiske bestående, vil bløfferen Erna tape. Folk vil da heller søke til Giske dersom han er håpet om reell forandring.

Øystein Steiro Sr. hadde 12/2/24 overskriften «Løper fra ansvaret, skylder på Trump» og jeg siterer hans konkluderende første avsnitt: «Russland er i ferd med å vinne både landkrigen i Ukraina og handelskrigen med Vesten. USA og Vesten har vist seg å være ute av stand til, ei heller politisk villig til, å slå Russland tilbake - ikke militært, ei heller økonomisk. I informerte kretser har det vært kjent lenge hvilken vei det bærer.» Med Jonas er Norge dessverre kommet ut helt på feil side, her som med det meste den mannen befatter seg med, Ukraina krigen inkludert. Han har gjort oss en uvenn av våre store nabo Russland, og han og Nato-vennen Jens Stoltenberg, de har løyet og støttet det korrupte Ukraina med nærmere 100 milliarder kroner når alt telles med. Og i snart 40 år har de støttet det terroristiske Hamas-regimet med årlige, store summer, misbrukt til vold og trusler, samt skapt et falskt jødehat i Norge. Bare for å nevne det aller seneste, å støtte det korrupte FN-underbruket UNWRA som var dypt involvert i anti-Israel terror. Det er nå fremkommet at under dets hovedkvarter på Gaza er det installert avslørende, underjordiske terrorist-tunneler i stor grad, finansiert av FN og Norge..

Representerer Trond Giske sunn fornuft og får oss ut av EU etc, stemmer jeg pragmatisk langt heller Ap enn Høyre under Erna. Jeg tror nemlig at valget blir et protestvalg, et folkevalg preget av stor oppgitthet og sinne, noe de kjøpte og betalte riksmedia-redaktørene ikke lenger klarer å forstumme, som de rå politiske operatørene de er. Det gjelder nå vår frihet som et godt, sikkert og fritt fedreland; så heia Norge styrt av trøndere og andre patrioter. Etter tysk okkupasjon av Norge ble svikerne og idiotene dødsdømt, ingen nåde.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer