Drapet på den vestlige middelklassen

Fra P54. 

De ultrarike tjente enormt på COVID-19-nedstengingene. Verdens milliardærer så formuen deres øke med 12,7 billioner dollar eller 42 %. De 10 rikeste besitter nå mer rikdom enn de fattigste 40 % av menneskeheten til sammen, rapporterer Oxfam.

Drapet på den vestlige middelklassen: Likevel, hva er situasjonen etter Covid-19 for de som ikke er milliardærer, som ikke eier media, som ikke er private givere til de ledende politikerne og de største frivillige organisasjonene? Hva er konsekvensene for middelklassen og de fattigste blant oss?

Jeg stiller disse spørsmålene i min siste bok, The Billionaire World. Hvordan marxismen tjener eliten mens jeg forklarer hvordan vi endte opp med et økonomisk system der den ultrarike eliten tar alt, skriver Hanne Nabintu Herland, historiker av komparative religioner, grunnlegger av The Herland Report. artikkelen dukket først opp i Herlands faste WND-spalte.

WND er USAs største konservative nettverk med spaltister som Larry Elder, Ann Coulter, John Whitehead, Joseph Farah, Ben Shapiro, Dinesh d'Souza, Pat Buchanan, Dennis Prager, David Kupelian, Jesse Lee Peterson og de fleste av de ledende konservative i Forente stater.

Eller som styreleder for Mises Institute, Llewellyn H. Rockwell, Jr. sier i sin anmeldelse av boken, vi har en falsk form for kapitalisme-falsk type «der noen få grådige milliardærer bruker staten for å få makt og privilegier for seg selv. ”

"Disse milliardærene er villige til å slavebinde menneskeheten for å oppnå sine uhyggelige mål... en dominans fører til en totalitær kontroll over mennesker. Folk tenker vanligvis på marxismen som de superrikes fiende, men faktisk er milliardærene og marxistene allierte for å styrte den vestlige sivilisasjonen.

Drapet på den vestlige middelklassen: Ettersom millioner mistet jobben, mye på grunn av lockdown-strategien som totalt lammet økonomien i en lang periode, ble det stilt få kritiske spørsmål i mainstream media om de økonomiske effektene på de lavere klassene .

En nylig Federal Reserve-undersøkelse finner at de nederste 80 % lider mest sammenlignet med deres 2020- status. "Vi burde alle være dypt bekymret over at medianlønnstakeren tok med seg hjem bare 40 847,18 dollar i fjor.

Det bryter ned til rundt 3400 dollar i måneden før skatt. Unødvendig å si at du ikke kan leve en middelklasselivsstil i Amerika i dag på det,» skriver forfatteren av Lost Prophecies of the Future of America , Michael Snyder.

UNU-WIDER-avisen bemerket videre at kostnadene ved krisen i tapt inntekt kan nå 500 millioner dollar per dag for de fattigste, med alvorlighetsgraden av fattigdom som sannsynligvis vil øke dramatisk.

Mens små bedrifter opplever ufattelige vanskeligheter, drar multinasjonale selskaper nytte av det. Når mindre bokhandlere og butikker går konkurs, vil Amazon vinne. Når tradisjonelle kaffebarer går i stykker, tar Starbucks over. Når lokale bønder gir opp, kjøper Bill Gates opp jorda deres.

"Hvis vi holder oss på den nåværende banen, vil private investeringsselskaper eie 60 % av eneboligene innen 2030," sier presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. Han påpekte nylig at: "Arbeiderklassen blir nå systematisk strippet av deres rikdom av bedriftseliten.»

Den amerikanske nedstengningen kan ha skadet afroamerikanske virksomheter mest. Bloomberg rapporterte en nedgang på 41 % i svarte amerikanske småbedriftseiere fra februar til april 2020.

Donasjoner til BLM ble angivelig kanalisert inn i Act Blue, en demokratinnsamling som har gitt hundrevis av millioner til hvite, rike politikere.

BLM-sluttspillet som fremstilt av den amerikanske samfunnseksperten, Candace Owens, i dokumentaren « The greatest lie ever told. George Floyd and the rise of BLM,” forteller den triste historien om hvordan millioner av BLM-dollar rett og slett fordampet og aldri kom de fattige til gode.

"Vi ble i utgangspunktet alle pålagt å donere til Black Lives Matter eller komme med en uttalelse på nettet om hvordan svarte mennesker lider. Men ingen stilte spørsmålet, hvor blir alle pengene av? sa hun i et intervju med Tucker Carlson.

Mens de ultrarike har overdådig tilgang til mainstream media-høyttalere – som de eier – er småbedriftseierne og arbeiderklassen taperne i det økonomiske angrepet Covid-19.

Måten systemet fungerer nå, kommer bare de rike til gode, innrømmet grunnleggeren av World Economic Forum, Klaus Schwab, nylig. Arbeidernes rettigheter og økonomisk sikkerhet fordufter og ødeleggende skattekonkurranser har muliggjort massive nye globale monopoler, påpekte han.

«Ikke engang under den store depresjonen på 1930-tallet så vi noe lignende. De store bedriftsgigantene med ekstremt dype lommer vil enkelt kunne klare en ny runde med lockdowns, men for utallige små bedrifter er dette bokstavelig talt et spørsmål om liv og død», skriver Snyder.

Han peker på en fersk Alignable-undersøkelse som viste at 48 % av amerikanske småbedriftseiere forventes å bli nedlagt permanent som et resultat av det økonomiske presset fra den valgte lockdown-strategien.»

«Det ser ut til å være en direkte sammenheng mellom hvor mye fattigere gjennomsnittsmannen blir og hvor mye rikere milliardærene blir», som forfatter Raymond Ibrahim uttrykker det i sin bokanmeldelse av The Billionaire World at American Thinker . Dessverre er milliardæreliten i stand til å manipulere verden.

Drapet på den vestlige middelklassen: «Hanne Nabintu Herland er et ledende intellekt i den vestlige verden og en av de få gjenværende europeiske intellektuelle som står opp for sannheten. Hun er en forsvarer av sivilisasjonen og kristen moral og en trofast motstander av de sataniske kreftene som angriper vår sivilisasjon. Hun har skrevet en annen viktig bok der hun forklarer konsekvensene av kontrollen som utøves over hele den vestlige verden av en håndfull gigantiske amerikanske investeringsselskaper som ikke har noen forpliktelse til frihet og moral.» Dr. Paul Craig Roberts, ledende amerikansk politisk økonom

https://hannenabintuherland.com/usa/the-killing-of-the-western-middle-class-the-billionaire-world/


Kommentarer