Åpent brev til Maktens sammensurium!

Frk. justisminister mente at "trusselenmeldingen" mot stortinget var et angrep på demokratiet. Jeg tror nok, og mener, at det er innen storting og styringsverk at trusselen mot demokratiet er størst. Vi, folket, har jo ingenting vi skulle ha sagt om hverken det ene eller det andre. Enten det er innvandring, el-kraftavhendingen, vindmøller, ulike suverenitetsavståelser eller krigen vi er med på mot Russland, så har vi ikke det minste vi får lov til å påvirke. Straffelovparagrafer mot folket etter det ene og det andre påfunn er vel også et angrep på demokratiet? Og hva med statsmedia som forteller folket det Makten vil at vi skal få vite, og ikke noe mer? Om vi så søker til de sannhetssøkende sosiale media så blir disse angrepet av Makten for da mister Makten kontroll over hva folket får vite. Hva slags demokrati er  dette ? Og når Erna drar ut i verden og forteller at hele verdens befolkning har samme rett til landet Norge (vårt land!) som det vi har, selv om vi har våre mange tusen årige slektsrøtter her, da gir hun egenhendig bort vår hjemstavnsrett! Hva slags demokrati står hun for? Nei, det er Makten innenfor og utenfor stortinget som bedriver trussel mot demokratiet. For demokratiet, det er vi det!

Nå lokker Erna, Høyre, og Sylvi, Frp, med at de vil bremse innvandringen om vi bare vil være så hyggelige å stemme på dem ved kommende valg. Men der lyver jo Erna igjen, for hun har allerede sagt at alle fra hele verden har rett til å komme til "sitt land", Norge, og da kan hun jo ikke hindre noen av disse å komme, de som hun i internasjonale forum har lover landet vårt til!

Når Erna og Høyre mener at alle som vil kan komme fra den vide verden og innlosjere seg i mitt land, så må vel det også bety at hvem som helst kan ta seg inn i hennes hjem, hus og hage, og ta seg til rette slik de vil. Og der skulle det vel finnes nok av det meste for de fleste.    

Nei, så sannelig, i Norge kommer trusselen mot demokratiet fra Maktens egne rekker. Som nordmann forbeholder jeg meg retten til å tale Maktens sammensurium midt i mot!

Norvald Aasen, 6983 Kvammen
Sogn og Fjordane

Kommentarer