Forskere avslører hvordan klimaendringene er en svindel

Fra P54. 

Mer enn 1 600 forskere over hele verden har undertegnet Verdens klimaerklæring, som slår fast at det ikke er noen klimakrise. Flere av disse forskerne er med i den avslørende filmen "Climate, the Cold Truth". Last ned dette dokumentet og se filmen for å høre hva ærlige forskere sier, som ikke er betalt for å spre propaganda, men som ærlig deler vitenskapelige fakta.

DOKUMENT:

VIDEO:

Hvordan "klimaendringer" brukes til å fjerne dine rettigheter og friheter

image.png

Hvordan kan et verdensomspennende nettverk av milliardærer ytterligere øke sin makt, rikdom og kontroll over resten av menneskeheten? Ved å skremme vettet av oss, slik at vi adlyder alle deres befalinger for å redde oss selv. Hva bruker de for å skremme oss til å adlyde? Løgner, bløff og svindel. Rent og skjært bedrag. De projiserer en forferdelig trussel inn i hodet vårt og gjentar den om og om igjen til vi tror at den er sann. Da danser vi etter deres pipe og blir perfekte slaver. Det er slik en liten gruppe astronomisk rike kriminelle er i stand til å kontrollere milliarder av mennesker over hele verden.

Den nåværende skremselspropagandaen heter klimaendringer. Først sa de at verden ble kaldere og at vi var på vei inn i en istid. Forferdelig! Frem med vinterjakkene! Bygg igloer! Redd dere selv! 1

Det viste seg å være så mye tull at de endret det til global oppvarming. Vi kommer alle til å bli kokt levende! Isen smelter fra polene, og landene våre vil drukne som Atlantis. På med badedraktene! Gjør klar livbåtene! 2

Det viste seg også å være feil. Det fantes ikke. Så de endret det igjen til "klimaendringer". På denne måten kan de gå i alle retninger. Er det en plutselig kuldeperiode et sted i verden? "Ser du? Det er klimaendringer! Vi kommer alle til å dø!" Er det en hetebølge et annet sted på jorden? "Ja! Det skjer. Vi kommer til å brenne levende. Klimaendringer!" 3

Enhver værhendelse kan nå brukes til å skape frykt i befolkningen.

Det er dumt og vanvittig, men ikke desto mindre ekstremt farlig og ødeleggende. For denne galskapen brukes til å påtvinge menneskeheten et kvelende tyranni som verden aldri før har sett maken til. Glem kommunismen i Kina. Det de forbereder for hele verden, er Kina på steroider. Med andre ord helvete på jord.

image.png
All kjøttproduksjon må avskaffes, og menneskeheten må tvinges til å spise genmodifiserte insekter som er avlet frem i fabrikker. Gårder må utryddes fra jordens overflate og erstattes med laboratorier og fabrikker, der kunstig mat skapes. Hvis man spiser kjøtt, må det komme fra et laboratorium der unaturlig kjøtt dyrkes. At dette vil føre til at kreft blir vanligere enn en enkel forkjølelse, er ikke viktig for dem. 6 Så lenge vi alle spiser de falske greiene deres fra laboratoriene.

All økonomi må bli fullstendig kontrollert, ved å gjøre den 100% digital, slik at tyrannene kan blokkere enhver bankkonto etter eget ønske, hvis de bestemmer at vårt forbruk er "dårlig for klimaet". Eller ... hvis vi våger å si ett ord mot denne galskapen. 7

I Europa kan folk havne i fengsel hvis de bruker for mye kontanter. 8 "Kontanter er dårlig for klimaet, din idiot! Vil du at vi alle skal dø? Her, tenk over den dumme oppførselen din i fengsel i noen uker, kanskje du lærer deg litt sunn fornuft da." Ingen flere kontanter. Alt må være digitalt og kontrollert. Det er det som vil stoppe klimaendringene! Det er ingen spøk.

image.png

Det stopper ikke der. Folk må vaksineres fortløpende for å håndtere effektene av klimaendringene. 9 Og vi må alle betale mer, mer, mer, mer og enda mer og enda mer skatt for å "redde planeten". 10

Ingen får lov til å eie noe som helst, for det er dårlig for klimaet. Vi må dele hus, kjøkken, biler, klær og verktøy med alle andre i nabolaget. Å eie noe som helst er dårlig for klimaet! 11

Det er ikke lenger lov å reise, men hei, løsningen er at vi alle kan reise til eksotiske steder fra bussen vår ved hjelp av virtual reality-headset. Falske reiser! Fantastisk! 12 I mellomtiden er vi innelåst i hjemmene våre, fordi disse klimaalarmistene allerede annonserer verdensomspennende nedstengninger for å "redde planeten". 13 Klimaendringene er tross alt en langt verre krise enn pandemien, sier Bill Gates, og like dramatiske tiltak bør iverksettes. 14 Ja! Ødelegg millioner av småbedrifter, og sørg for at alle bare kjøper fra Amazon og Ebay, som de eier. Glimrende forretningsmodell. Ødelegg alle småbedrifter gjennom lockdown og gjør hele verden avhengig av våre egne megakonsern. Hurra!

image.png

Når det ikke er noen nedstengninger, vil vi alle uansett være fengslet i nabolagene våre, ettersom 15-minuttersbyer installeres over hele verden, noe som hindrer oss i å gå mer enn femten minutter bort fra hjemmene våre. Enhver form for bevegelse er tross alt dårlig for klimaet... 15

Den galskapen som disse kriminelle er i ferd med å implementere i vår verden, er for mye for ord. Noen som leser dette, vil kanskje ikke engang tro det, så latterlig er det. Vent til du havner i fengsel for å ha besøkt moren din, som bor 16 minutter hjemmefra.... Du gikk ett minutt for langt uten tillatelse. Det er det som forberedes, bokstavelig talt. 16 Det vil kreves tillatelse for å bevege seg utenfor den avgrensede perimeteren. I noen byer i Storbritannia er det allerede en realitet!

Og alt dette er basert på én eneste ting: KLIMAENDRINGER!

Falsk kjøtt, GMO-insekter, ødeleggelse av landbruket, vaksinepåbud, nedstengninger, reiseforbud, slutt på privat eierskap, leie og deling av alt, begrensede bevegelsesmuligheter, sporing og overvåking uansett hvor du går og hva du gjør, å bli arrestert eller miste all din økonomi fordi du sa noe på sosiale medier mot denne galskapen, .... alt dette - og mye mer - for å redde planeten fra å bli for kald, eller for varm, eller for tørr, eller for våt, eller hva som helst. Det spiller ingen rolle, bare kall det klimaendringer, så vil massene følge deg.

Hvordan får vi slutt på denne galskapen? Ved å åpenbare sannheten. Et godt verktøy for dette er en nyutgitt film som heter CLIMATE, THE COLD TRUTH. Den har med forskere og eksperter som avslører hvordan dette er en utrolig latterlig svindel, designet for å berike de rike og slavebinde resten.

Vi kan være travle og distrahert, opptatt og bundet til alle slags forpliktelser, men på et eller annet tidspunkt er denne filmen et must å se, og ikke minst noe vi alle bør dele vidt og bredt.

På samme side finner du dokumentarfilmer som viser hvordan disse aktørene manipulerer været og forårsaker naturkatastrofer for å pushe narrativet om klimaendringer på befolkningen.  
Værkrigføring har eksistert i flere tiår og brukes til å forårsake jordskjelv, oversvømmelser, tørke, orkaner, snøstormer, skogbranner og alle andre tenkelige værkatastrofer, som deretter tilskrives klimaendringene.

image.png

Det er enkelt: Tenn en fyrstikk, tenne på et tre, forårsake en skogbrann og rope til verden hvordan klimaendringene brenner ned verden! Eller åpne en kran, la vannet renne ut i gatene og rop at vi alle kommer til å drukne på grunn av klimaendringene. Det er prinsippet. Selvsagt har de mye større kraner å åpne og Direct Energy Weapons å leke med.

Menneskeheten trues av et nivå av ondskap som verden aldri før har sett i hele sin eksistens. Hvis vi ikke reiser oss og begynner å spre sannheten, er det ikke godt å si hva som vil skje. Jeg oppfordrer deg til å se denne filmen og spre den vidt og bredt. La din stemme bli hørt - høyt og tydelig!


Kommentarer