IRENA og medsammensvorne med klimasvindel for å destabilisere global økonomi

Fra mmama. 

"I USA, for eksempel, utstedte Barack Obama en utøvende ordre i september 2015 for å utpeke IRENA som "en offentlig internasjonal organisasjon som har rett til å nyte privilegier, unntak og immuniteter gitt av International Organizations Immunities Act." Videre er IRENA beskyttet under immunitet og privilegier i FNs hovedkvarter, da den internasjonale organisasjonen opprettholder et permanent kontor der."

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Artikkel:

"IRENA &; Co-konspiratører med privilegier og immuniteter Hustle Climate Hoax å Siphon billioner & Destabilisere Global Economy" - by The Sharpe Edge nov.2022


"Som en drivkraft som legger press på offentlig og privat sektor for å overholde, spiller International Renewable Energy Agency (IRENA) en nøkkelrolle i å sluse billioner fra den globale økonomien, samtidig som den påvirker regjeringens politikk og støtter opp om klimasvindelfortellingen. Mens IRENA er sentral i "no-regrets" -initiativet for å transformere den globale økonomien, har den internasjonale organisasjonen immuniteter og privilegier som tillater dem å operere uten åpenhet eller ansvarlighet.


Historie og misjon


Det internasjonale byrået for fornybar energi (IRENA) ble offisielt grunnlagt 26. januar 2009 i Bonn, Tyskland. FNs planleggingsmøter som fant sted i årene før, pluss en amerikansk husregning for å etablere IRENA introdusert i mars 2008 av demokraten Ed Markey, som er senatets forfatter av Green New Deal, antyder at FN og USA var de viktigste drivkreftene bak grunnleggelsen av dette byrået. På tidspunktet for grunnleggelsen signerte 75 land IRENA-statutten, mens Canada og Russland var de eneste G8-landene som i utgangspunktet gikk ned. Det ble bestemt i juni 2009 at Abu Dhabi, UAE ville være hovedkvarteret til den internasjonale organisasjonen, og noen år senere i april 2011 holdt IRENA sin første forsamling.


Mens bare FNs medlemsland har lov til å bli med, har IRENA vokst fra 85 medlemmer i 2011 til 168 medlemmer i 2022. IRENA har blitt et ledende byrå for å overvåke implementeringen av Paris-avtalen og FNs 2030-agenda og regnes som et "globalt knutepunkt" for å lette flyten av investeringer og drive klimapolitikk som forvandler global styring og økonomi til deres dystopiske visjon om full kontroll. IRENA fungerer som en "global plattform" for å syntetisere partnerskap mellom internasjonale, mellomstatlige, frivillige og private parter for å handle i fullstendig takt når de innleder sin plan for "En ny verden." FN anser IRENA for å være "det ledende mellomstatlige byrået" for deres "globale energitransformasjon."


Privilegier og immuniteter


IRENA er en del av et globalt nett av internasjonale organisasjoner som har fått immuniteter og privilegier som tillater dem å operere uten åpenhet eller ansvarlighet, som beskrevet i Coreys Digs-rapport Laundering With Immunity: The Control Framework - Part 1.


Deres hovedkvarteravtale med UAE tilbyr privilegier og immuniteter for sine medlemmer og eiendeler, mens deres offisielle dokumenter er ukrenkelige. I henhold til vedtektene får IRENA ytterligere immunitet og privilegier gjennom avtaler inngått med hvert av deres 168 medlemsland.


I USA, for eksempel, utstedte Barack Obama en utøvende ordre i september 2015 for å utpeke IRENA som "en offentlig internasjonal organisasjon som har rett til å nyte privilegier, unntak og immuniteter gitt av International Organizations Immunities Act." Videre er IRENA beskyttet under immunitet og privilegier i FNs hovedkvarter, da den internasjonale organisasjonen opprettholder et permanent kontor der.


Selv om IRENA med jevne mellomrom publiserer finans- og investeringsrapporter, blir sporing av den massive overføringen av verdens rikdom mellom internasjonale organisasjoner, tilrettelagt av dette byrået i klimaendringenes navn, en nesten uoverstigelig oppgave på grunn av lag av immuniteter og ukrenkelighet av dokumenter.


Globalistiske medsammensvorne beskyttet av privilegier og immuniteter


IRENA har signert partnerskap, kontrakter og avtaler med en rekke organisasjoner for å overgå den globale økonomien, drive regjeringens politikk og støtte opp om klimabløff-narrativet. Målene og forpliktelsene varierer mellom avtaler, men en felles tråd blant mange av organisasjonene som er involvert i denne massive overføringen av rikdom er deres privilegier og immuniteter som tillater dem å operere utenfor loven.


For å nevne noen, FN og deres særorganisasjoner opererer under de privilegier og immuniteter som er gitt dem av "Konvensjonen om De forente nasjoners privilegier og immunitet", som blant annet skjermer medlemmer fra rettslige prosesser og gjør deres offisielle dokumenter ukrenkelige. USAID er gitt privilegier og immuniteter som gir ansatte «full kriminell og sivil immunitet for både personlige og offisielle handlinger». EU-kommisjonen er gitt privilegier og immunitet som beskytter medlemmer og eiendeler mot juridiske prosesser, samtidig som offisielle dokumenter blir ukrenkelige. På samme måte er Verdensbanken skjermet fra ansvarlighet gjennom sine immunitets- og privilegieklausuler.


Disse organisasjonene flytter milliarder, om ikke billioner, sømløst mellom seg, ettersom deres immuniteter og privilegier tillater dem å operere utenfor lovens rammer og uten frykt for represalier.


IRENA og Clinton Climate Initiative - IRENA har sluttet seg til Clinton Climate Initiative og mange andre, inkludert UNDP og Verdensbanken, på SIDS Lighthouses Initiative for å lette strømmen av hundrevis av millioner dollar til små øyutviklingsstater under dekke av å konvertere sine kraftsystemer til fornybar energi.


IRENA og EU-kommisjonen - Med budsjettet "Global Europe" på 79.5 milliarder euro fra 2021-2027, har IRENA inngått samarbeid med EU-kommisjonen "for å akselerere den globale grønne avtalen", ved å gi et rammeverk for overgangen til den globale økonomien, og veilede økonomisk politikk mot overgang på landet og regionalt nivå.


IRENA & Rockefeller Foundation - IRENA har inngått samarbeid med Rockefeller Foundation og andre, inkludert USAID, for å utnytte flere produserte kriser for å lette den massive overføringen av rikdom. Rockefeller Foundation-rapporten sier: «Selv midt i en tid med uforlignelige kriser – inkludert koronaviruspandemien (Covid-19), som har forårsaket ukalkulerbar skade rundt om i verden på bare måneder – har vi en bemerkelsesverdig mulighet til å styrke verdens mest sårbare mennesker ... Ved å jobbe sammen på tvers av land, kontinenter og sektorer, tror vi undertegnede at vi ikke bare kan komme oss etter denne ødeleggende pandemien, men også gjøre verden bedre, mer bærekraftig og mer rettferdig enn den var før Covid-19.


IRENA og FN – IRENA har inngått samarbeid med FN og flere FN-organer, inkludert UNICEF, UNDP, FNs klimaendring (UNFCCC) og FNs organisasjon for ernæring og landbruk (FAO) for å akselerere FNs 2030-agenda, legge til rette for pengestrømmen for å transformere verdensøkonomien, indoktrinere neste generasjon til sin klimareligion. og å omstrukturere det globale landbruket. IRENA spiller en viktig rolle, i samarbeid med flere mellomstatlige organisasjoner, i FNs energipolitikk for å sluse billioner bort fra olje, kull og naturgass under dekke av energitransformasjon.


IRENA og Verdensbanken - IRENA har gått sammen med Verdensbanken, WHO, FNs statistikkdivisjon (UNSD) og Det internasjonale energibyrået (IEA) for å produsere statusrapporter om investeringer i fornybar energi og behovet for å dramatisk skalere opp disse investeringene, delvis ved å utnytte Covid og inflasjonsrelaterte økonomiske stimulanspakker.


Mange andre IRENA-partnerskap finner du her og her.


Mission Control


En av hovedfunksjonene til IRENA er å produsere rapporter som overhyper den overhengende trusselen om klimaendringer og roser de forestilte prestasjonene til r energi, samtidig som de krever å pøse billioner mer fra en endeløs spigot inn i mange klimaslushfond. Rapportene IRENA lager blir gjentatt ad nauseum av FN og andre for å videreføre fortellingen om klimabløff og tvinge nasjoner til å akselerere sitt oppdrag for å drepe olje-, kull- og naturgassindustrien mens de plyndrer billioner fra verdensøkonomien.


I en forutseende 2019-rapport med tittelen "A New World", publisert i månedene før utgivelsen av Covid-19-biovåpenet som lanserte Great Reset i bevegelse, forutså IRENA det geopolitiske nedfallet vi ser utfolde seg i dag, som et resultat av deres planer om å radikalt transformere den globale energiforsyningen og økonomien. Rapporten forutså at "Den akselererende distribusjonen av fornybar energi har satt i gang en global energitransformasjon som vil ha dype geopolitiske konsekvenser. Akkurat som fossilt brensel har formet det geopolitiske kartet de siste to århundrene, vil energitransformasjonen endre den globale fordelingen av makt, forholdet mellom stater, risikoen for konflikt og de sosiale, økonomiske og miljømessige driverne av geopolitisk ustabilitet. " IRENA spådde "sosial uro, politisk strid og til og med vold", samt forstyrrelser i forsyningskjeden, væpnede konflikter, ustabilitet i valuta- og drivstoffpriser og gjeldskriser som et resultat av deres energitransformasjonsinitiativ. IRENA innrømmer i denne rapporten at deres planer for å transformere global energi vil "føre til grunnleggende strukturelle endringer i økonomier og samfunn," og legger til at "Verden som vil komme ut av overgangen til fornybar energi vil være svært forskjellig fra den som ble bygget på et fundament av fossile brensler." Fungerte denne rapporten som en advarsel eller en blåkopi for geopolitisk og økonomisk transformasjon?


IRENA oppfordrer i sin 2021-rapport med tittelen «World Energy Transitions Outlook: 1.5 °C Pathway» til å kanalisere billioner fra olje, kull og naturgass, samtidig som den globale økonomien tømmes for minst 4,4 billioner hvert år frem til 2050, for totalt 131 billioner dollar. Tilhengere av denne massive formueoverføringen snakker tilfeldig om å beskatte energisektoren, bedrifter og forbrukere til døden for å nå sitt astronomiske mål på 131 billioner dollar.


Kilde: WSJ, «De siste åtte årene var de varmeste i moderne tid, sier FN-organet», 7. november 2022


IRENAs 2022-rapport "World Energy Transitions Outlook" krever å suge av 5.7 billioner per år fra den globale økonomien til 2030, og sier at "Gitt det utilstrekkelige tempoet og omfanget av overgangen, vil alt annet enn radikal og umiddelbar handling redusere - muligens eliminere - sjansen for å holde seg på 1.5 ° C eller til og med 2 ° C-banen, " og legger til at "Til tross for noe fremgang er energiovergangen langt fra å være på sporet, og radikal handling er nødvendig for å endre sin nåværende bane." Alle verktøy er på bordet – fra karbonbeskatning til rasjonering av forsyning via smarte målere.


IRENAs generaldirektør skryter av at krigen og den økonomiske krisen, som de spådde i 2019, har vært nyttige verktøy for å lette deres globale overtakelse, og sier at "Krisen vil bringe på mellomlang sikt en akselerasjon av overgangen."


Kilde: DW News, 'Energisikkerhet i en usikker verden | Business Beyond,' November 4, 2022


Mens inflasjonen stiger og en global gjeldskrise truer på grunn av massive statlige overforbruk, mens fattige borgere står overfor en iskald vinter midt i skyhøye energikostnader og rasjonering, og kloden er på randen av 3. verdenskrig, forfølger IRENA og deres globalistiske medsammensvorne en "ikke-angrer-strategi" for å akselerere en radikal transformasjon av sentralisert makt og kontroll over hele verdens rikdom, ressurser og populasjoner.


IRENA og medsammensvorne presser massive rikdomsoverførings- og kontrollmekanismer på COP27 og G20


IRENA sluttet seg til verdensledere, regjeringsorganisasjoner, frivillige organisasjoner og megaselskaper da de samlet seg fra alle deler av verden i sine private jetfly til COP27. Blant diskusjonstemaene var måter å modellere den såkalte 'klimakrisen' etter det offentlig-private partnerskapet for å tvinge massene til å motta Covid-stikk, spore kildene til alle CO2-utslipp, riste ned den skjøre globale økonomien for billioner mer, og en massiv overføring av rikdom fra rike land til fattige land gjennom klimaerstatninger.


Mens Verdens helseorganisasjon understreket behovet for å "skyve og bruke helseargumentet" for å fremskynde den globale økonomiske overgangen, beskrev John Kerry under et WEF-panel på COP27 hvordan World Economic Forums klimastrategi er modellert etter offentlig-private partnerskap med Big Pharma som tvang massene til å ta farlige og ineffektive Covid-stikk. Al Gore fremhevet evnen til Climate Trace til å spore karbonutslipp for å tvinge bedrifter og land til overholdelse under en COP27-diskusjon, og ekko IRENAs World Energy Transitions-rapport som krever fire og en halv billion per år for å gjøre overgangen. Gore oppfordret også til en fullstendig fornyelse av Verdensbankens system for å suge «billioner, ikke milliarder» fra verdensøkonomien inn i klima-Ponzi-ordningen.


Samtidig snakket Klaus Schwab på G20-toppmøtet om en «dyp systemisk og strukturell omstrukturering av verden» som ville gi opphav til sosial uro etter hvert som inntektene reduseres dramatisk. I tillegg bekreftet et G20-panel sine planer om å gå videre med et «digitalt helsesertifikat anerkjent av WHO» som forberedelse til neste pandemi. Og i en felles erklæring signert av G20-medlemmene for å håndheve globale vaksinepass, digitale ID-er og digitale valutaer mens de suger verdens rikdom til klimasvindel-slushfond, ble IRENA og flere andre internasjonale organisasjoner med privilegier og immuniteter kreditert for sine politiske anbefalinger.


Oppsummert

---------------------


Mens finansielle forpliktelser som nærmer seg en milliard dollar strømmer inn i IRENAs Energy Transition Accelerator Financing Platform (ETAF), har IRENA og andre medsammensvorne satt i gang et forsøk på å tappe 131 billioner dollar, drepe energisektoren og ytterligere destabilisere den skjøre globale økonomien. Som "det ledende mellomstatlige byrået" for FNs "globale energitransformasjon", er IRENA posisjonert for å fungere som et "globalt knutepunkt" for strømmen av enorme pengesummer utvekslet mellom en rekke organisasjoner som er skjermet fra tilsyn av immuniteter og privilegier. Det er på tide å avslutte klimaboondoggle samt immuniteter og privilegier for organisasjoner som søker å undergrave nasjonal suverenitet, drenere rikdom av nasjoner, og etablere en ny verdensorden."

Ved å lese original artikkel finner du to videoer og henvisninger til kilder forløpende.

---------------------

"Norge blir med Irena" 2009


"Flere departementer

Miljøverndepartementet, Olje- og energidepartementet og Utenriksdepartementet samarbeider om norsk deltakelse i Irena.


Avtalen skal undertegnes i Bonn i Tyskland i neste uke. Statssekretær i Olje- og energidepartementet, Robin Martin Kåss, vil undertegne avtalen på vegne av Norge.

https://www.tu.no/artikler/norge-blir-med-irena/254722

Kommentarer