NTB misleder bevisst ved å kalle Høyre et borgerlig parti

Det er kun partiprogrammet til Høyre som later som om partiet er borgerlig. Nei, Høyre er et sosialistisk parti blitt under Jern-Erna, som kontrollerer parti-organisasjonen til jern-lydighet, selv om hun burde trukket seg pga skandalen etter mannens aktive aksjehandel under hennes 8-årige periode som statsminister. Det skjedde på tvers av regelverket som hun utmerket godt visste om. For å lyve seg fra sitt personlige ansvar, kastet hun sin ektemann regelrett under bussen, og derved beviste hun sin sanne og diktatoriske råhet. Ingen innen Høyre-nettverket tør utfordre henne, selv om Erna Solberg klart er blitt til en byrde for partiet i valg, men også av andre grunner. For ikke ulikt Ap, hun tillater et skjevt og Norge meget ødeleggende, såkalt «mangfold», å dominere, gjennom politisk falskhet og tildekning av fakta. Nasjonalt er verken Erna eller Jonas Gahr Støre til å stole på, begge samme sosialistiske ulla blitt.

 

Våre etterkommere kommer ikke til å forstå eller tilgi disse våre to såkalte elite-politikere´s innvandringspolitikk. Det var temaet til Bente Haarstad på document.no 6/4/24 under tittelen «Islams vekst i Norge skremmer vettet av Lily Brandehy», som flyktet fra Iran, et strengt Shiamuslimsk land, tidligere referert til som Persia. Dessverre, våre elite-politikere bruker våre, dvs folkets penger, mot oss selv, gjennom tildekning av deres sosialt mislykkede fremmed-innvandring og slik sitt ansvar for Norges utforkjøring, med Sverige som et skrekkens eksempel. Ikke til etterfølgelse, et tapt land til det voldelige Islam blitt, for alle å se. Men denne realiteten preller av på dem begge, selv om de begge har etterkommere. Nei, de søker makt i sin levetid, det er tydelig, og som gjøken kaster de oss andre ut av redet, dvs våre etterkommere blir til et mindretall. Det kristelige KrF og biskopene er med på ferden; forstå det den som kan.

 

Vil noen bry seg om minoriteter når det blir oss er som kommet i mindretall? Når kristne og de sekulære er drevet på flukt eller drept, eller kvinnene deres er blitt til slavinner i de muslimske landene, ja hva da Erna og Jonas, er dere medskyldige eller ikke? Som statsministre kan dere ikke gjemme dere blant de uvitende, hver for seg har dere dessuten et fedrelands-ansvar. Er dere for feige, eller setter dere landet på båten, for kortsiktige egoistiske og egne fordeler? Eller er parti-ansvaret viktigere enn fedrelands-ansvaret? Tror dere at noen er parat til å sloss og dø for EU, slik vi tidligere var parat til dø for Norge? Hva dere bedriver, er å frata oss patriotismen og troen på oss selv og vårt land, i bytte med hva? En uregjerlig verden i kaos, krig og urett, se til det tapte Sverige, er dette deres vår ønskede tilsvarende fremtid?

 

Erna heiet og skrøt av sin venninne Angela Merkel, men sistnevntes politiske ettermæle er gått i knas og mest til forakt blitt, et bittert tysk folk over fremmed innvandring, over en grønn og en feilslått energi-politikk som senker det mektige landets økonomi, til nær depresjon. Dette blir samtidig EU-fornedrende. Ikke rart at EU´s parlamentets-valg i mai ikke skjer under vaiende sosialistiske faner. Men til en begynnende politisk forandring. Og USA´s dirigerte Nato-krig mot Russland tynger EU mer enn det og Norge vil innrømme, en kjempe-tabbe som Jonas har ivret for med Ukraina-milliarder etc, på tvers av Norges interesser. Han synes nemlig fjollet opptatt av å støtte sin Ap-kamerat Jens Stoltenberg, en leiesoldat for det venstrevridde Biden-regimet i imperialistisk formasjon. Som undervurderte den russiske patriotismen; den er vinnende.

 

Sannhet om innvandrings-«industrien» passer svært dårlig både for Erna og Jonas, dvs de norske makthavernes interesser, og derfor lyver og tildekker de i stor grad folkets lese-og-tenke-frihet, dvs gjennom betalte riksmedier, og frekkest gjennom NRK, et Pravda system i likhet med det tilsvarende systemet i Sovjetunionen. Bare at folk der borte var mindre godtroende og naive mht propaganda enn det dekadente norske folke-dypet mht de skjulte realitetene.. Eller som representanten for partiet Konservativt, Kjell Skartveit, brutalt forkynte det gjennom sin overskrift på document.no 7/4/24: «Uten sannhet finnes hverken kjærlighet eller frihet». Og akkurat de ordene fortjener og diskrediterer både Erna og Jonas til gagns, for de representerer det motsatte, det maktsyke egoistiske og diktatoriske, det som forråder Norge.
 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

 

Kommentarer