Hva gjør alle vaksiner så farlige?

 Fra P54


HISTORIEN I KORTE TREKK

● Vaksiner forårsaker ofte ulike bivirkninger, noe som gjør det vanskelig å identifisere felles årsaker. Nevrologen Andrew Moulden oppdaget at vaksiner ofte utløser mikro slag, noe som kan føre til et utall akutte og kroniske sykdommer.

● Glemt forskning fra 1960-tallet viser at sammenklumping av blodceller er en grunnleggende årsak til mange sykdommer - en oppfatning som også deles av kinesisk medisin

● Kolloidkjemi og forskning på zeta-potensial viser at positive ladninger rundt blodcellene fører til klumping. Stoffer med konsentrerte positive ladninger, som aluminium og COVID-spike-proteinet, er spesielt problematiske

● En forbedring av det fysiologiske zeta-potensialet kan være til fordel for en lang rekke akutte og kroniske sykdommer. Mye tyder på at mange konvensjonelle og holistiske behandlingsformer delvis virker ved å forbedre zeta-potensialet

Mange medisinske problemer skyldes legenes diagnostiske tilnærming, særlig når det gjelder komplekse sykdommer, som ofte blir feildiagnostisert og fører til vedvarende problemer for pasientene.

Komplekse tilstander kan gi varierende symptomer hos ulike pasienter og ligne på andre sykdommer (f.eks. fibromyalgi vs. kronisk utmattelsessyndrom). Dårlig utdannede leger velger ofte psykiatriske forklaringer og overser de egentlige årsakene.

Vaksineskader har et bredt spekter av symptomer og har derfor forvirret leger i over 200 år (og mange leger stemplet dem tidligere som "hjernebetennelse").[1] I dag mener jeg at det er tre hovedmekanismer som ligger til grunn for de utallige vaksineskadene:

1. immun dysfunksjon - Vaksiner forårsaker ofte kroniske autoimmune lidelser og varierende grad av nedsatt immunforsvar.

2. cellens fare respons - Celler kan gå inn i en primitiv tilstand når de utsettes for trusler,[2] og stoppe normal mitokondriell funksjon. Denne midlertidige tilstanden kan bli kronisk og ligge til grunn for mange alvorlige tilstander. Behandling av denne responsen har løst tilstander som er knyttet til vaksinasjon, som autisme.

3. nedsatt sirkulasjon - Vaksiner kan svekke væskesirkulasjonen ved å påvirke kroppens zeta-potensial. Dette fører til at væske klumper seg sammen (dvs. mikroblodpropper og blodfortykkelse) og hindrer blodgjennomstrømningen i kapillærene.

Jeg begynte å fokusere på zetapotensial-konseptet da jeg innså at mange av mysteriene knyttet til covid-19 (og senere covid-19-vaksinene) skyldtes at spike-proteinet var ekstremt forstyrrende for kroppens zeta-potensial. Jeg tror nå at pasient resultatene ville bli betydelig bedre hvis det medisinske systemet prioriterte zeta-potensialet.

Andrew Moulden

Andrew Moulden[3] var en kanadisk nevroforsker og lege som spesialiserte seg i nevropsykiatri. Under sin kliniske opplæring la han merke til at små barn viste subtile nevrologiske tegn på hjerneslag som kollegene hans overså. Over tid fant han ut at disse slagene ofte oppsto kort tid etter vaksinasjon og kunne føre til alvorlige nevrologiske lidelser som autisme.

Merk: Rapporter om vaksinasjonsskader så langt tilbake som tidlig på 1800-tallet inneholder de samme tegnene som Moulden la merke til.[4]

Moulden innså at de subtile tegnene på hjerneslag som leger ser etter hos voksne, også burde vurderes hos barn. Fordi slike hjerneslag hos spedbarn ofte overses, blir mange tilstander feildiagnostisert eller tilskrevet ukjente årsaker. En vitenskapelig utfordring er å gjøre "usynlige" problemer synlige. Innen nevrologi kan forstyrrelser i hjernens funksjon, ofte på grunn av nedsatt blodgjennomstrømning, avsløre hvor hjerneslaget har oppstått ved hjelp av nøye fysiske undersøkelser.

Moulden fant ut at kranienerver i hjernestammen, særlig i vannskilleområder med mindre redundant blodtilførsel, var sårbare for hjerneslag. Disse slagene, som skyldtes nedsatt blodgjennomstrømning, ofte på grunn av økt blodtykkelse, ble oversett hos spedbarn, noe som førte til feildiagnostisering eller tilstander som ble tilskrevet ukjente årsaker. Viktige kranienerver som indikerer vaksineforårsakede mikroslag, inkluderer:

-Kranienerve VI [5]- Kontrollerer øyebevegelser; skader fører til at øyet hviler innover eller beveger seg rykkvis fra side til side.


Merk: Vi har funnet ut at hjernenerve VI er den nerven som oftest rammes av covid-19-skader.

-Hjernenerve VII [6] - Kontrollerer ansiktsmuskulaturen; skader forårsaker Bells parese[7], hengende ansikt eller asymmetri (f.eks. ser det ut til at dette har skjedd med Justin Bieber).[8]


-Kranienerve IV [9] - styrer øynene; skader fører til at hodet vippes for å kompensere for ujevn øyehøyde.


Merk: Ofte vil du se flere hjernenerveproblemer i samme ansikt (noe som tyder på at flere deler av hjernen har mistet blodtilførselen, og at det derfor også er dypere nevrologiske skader til stede).

Når du først vet hvordan du skal se etter disse symptomene (f.eks. tap av jevne øyebevegelser), er de svært enkle å oppdage, og du vil gradvis bli klar over hvor omfattende de nevrologiske skadene som følger av vaksinasjon kan være (ettersom alle deler av hjernen kan påvirkes).


Moldens arbeid tydet også på at hjerneslag også forekom i andre vannskilleområder i kroppen, som indre organer og talesentra. Bevisene inkluderte:

● Obduksjonsstudier som viste slag i indre organer hos barn med medfødt røde hunder.

● Lignende sykdomsprosesser hos tenåringer og voksne etter HPV- eller miltbrannvaksinasjon.

● Et av de mest slående eksemplene var barn av soldater som fikk miltbrannvaksine[10] og ble født uten lemmer[11] (thalidomide var også beryktet for å gjøre dette ved å blokkere dannelsen av nye blodkar).[12]

● Nevrodegenerative prosesser hos eldre[13] og psykiatriske lidelser som er knyttet til skader på kranienerver.

Merk: Et stort problem i konvensjonell medisin er at man ikke anerkjenner at nevrologiske skader kan føre til psykiatriske problemer.[14] Følgelig blir emosjonelle endringer hos pasienter med skader i nervesystemet ofte feilaktig tilskrevet som årsak til sykdommen, snarere enn som et symptom.

Moulden begynte derfor å undersøke hvilken universell respons som førte til disse mikroslagene, og hvordan de kunne behandles. På bakgrunn av dette produserte han tre videoer som beskrev problemet (som du kan se her). Dessverre døde han under mistenkelige omstendigheter kort tid før han skulle gi ut en ny serie om løsningene på disse skadene. Nå har vi imidlertid mange ledetråder til hva Moulden oppdaget.

Blodpropp

I den medisinske verden har det lenge vært en gåte hvordan små forstyrrelser i kroppen kan føre til omfattende sykdom eller til og med død. En nøkkelfaktor i dette regnestykket er blodpropp, et fenomen som har vært observert i århundrer, der blodet klumper seg sammen og blir tykkere under visse sykdomstilstander. Melvin Knisely,[15] gjorde på midten av 1900-tallet avgjørende oppdagelser om dette fenomenet.

Kniselys forskning, særlig på malariainfiserte aper, avslørte at visse alvorlige sykdommer kunne utløse betydelig blodfortetning,[16] som startet i små blodårer og etter hvert spredte seg til større, noe som vanligvis var dødelig (med mindre det ble forhindret med antikoagulasjonsmiddelet heparin). Denne blodfortykkelsen kan sammenlignes med en trafikkork, som forstyrrer kroppens naturlige blodstrøm og til slutt fører til trafikkork (død).

I tillegg oppdaget han at denne blodproppen kunne sees utvendig gjennom øynene, noe som gir en ikke-invasiv måte å vurdere denne prosessen i hele kroppen på.


Han fant ut at den største blodproppdannelsen ble observert hos kritisk syke sykehuspasienter - noe Pierre Kory MD også observerte ved hjelp av ultralyd på pasientstedet, ettersom pasientene døde kort tid etter at mikroproppene i IVC [17] ble ekkogene (synlige).

Kniselys graderingsskala for blodproppenes alvorlighetsgrad korrelerte med sykdomsprognosen, noe som understreker den kliniske betydningen.

Etter at vi fikk vite dette, forsøkte vi å gjenskape Kniselys mikroskop, og vi har kunnet se den samme blodfortetningen som han observerte hos sine pasienter for 80 år siden. Denne videoen er for eksempel tatt fra øynene til en covid-19-vaksineskadet pasient:

Zeta-potensialet

Når partikler plasseres i vann, kan én av tre ting skje:

● De blander seg ikke (f.eks. olje flyter til topps, sand synker til bunns).

● De løser seg opp (f.eks. salt).

● De danner en kolloidal oppløsning (f.eks. melk) der hver partikkel frastøtes fra de andre og fordeles jevnt.

Når det gjelder kolloidale oppløsninger, bestemmes stabiliteten av hva som får partiklene til å komme sammen (tyngdekraften som skiller ting etter vekt, den iboende molekylære tiltrekningen mellom objekter)[18], og hva som skyver dem fra hverandre.

Den første metoden (zeta-potensialet) refererer til ladningsforskjellen mellom vannionene (som belegger de ladede ionene) og ladningen i det omkringliggende vannet.


Fordi den elektriske frastøtningen som skyldes zeta-potensialet er lettere å kontrollere, er det vanligvis denne faktoren man fokuserer på når man prøver å forbedre kolloidal spredning (f.eks. for å eliminere blodklumping).

Et av de mest effektive midlene for å redusere zeta-potensialet er aluminium (noe som forklarer hvorfor det ofte brukes til å skille organisk materiale fra vann i kloakkanlegg eller til å koagulere sår). Moulden konkluderte derfor med at den utstrakte bruken av aluminium i vaksiner sannsynligvis var årsaken til mange av bivirkningene. På samme måte kan man se på effekten covid-19-vaksinens spike-protein har på blodet.[19]


Det viktigste å forstå om zeta-potensialet er at når frastøtningen ikke lenger er tilstrekkelig til å overvinne tiltrekningskreftene i et kolloidalt system, vil det klumpe seg sammen, først i små klumper (såkalte agglomerasjoner), og deretter, etter hvert som zeta-potensialet forverres, danne større klumper.

Merk: Det normale zeta-potensialet til røde blodlegemer ligger på rundt -15,7 millivolt.[20] Når røde blodlegemer eldes, mister de dessuten sin negativt ladede sialinsyre,[21] noe som forverrer zeta-potensialet deres.


Thomas Riddick, en pioner på dette feltet,[22] oppdaget at kroppen opprettholder blodets zeta-potensial nær tetthetsterskelen slik at det kan koagulere i tilfelle blødning.

Riddick fant ut at graden av blodets fortetning eller tap av fysiologisk zeta-potensial varierte betydelig fra person til person (på grunn av forstyrrelser i det moderne livet), og at Kniselys graderingsskala for blodgjennomstrømning i øynene kunne brukes til å forutsi nøyaktig hvem som var i faresonen for hjerterytmeforstyrrelser, hjerneslag eller et dødelig hjerteinfarkt.

Viktigst av alt oppdaget Riddick at når blodets kolloidale spredning ble korrigert, normaliserte hjerterytmeforstyrrelsene seg, og sirkulasjonsproblemene ble kraftig forbedret. Dette er skalaen Knisely og Riddick (og nå også vi) brukte for å vurdere blodgjennomstrømningen i øynene.


Merk: Jeg tror at Kniselys observasjoner av dyp blodfortetning i øynene til alvorlig syke sykehuspasienter forklarer hvorfor intravenøst saltvann (som forbedrer zeta-potensialet) så ofte er til nytte for mennesker som er så syke at de trenger sykehusinnleggelse.

Knisely observerte også at visse stoffer, som hydroksyklorokin, reverserte blodfortetningen. Dette fikk ham til å mistenke at en betydelig del av hydroksyklorokins effekt mot malaria faktisk skyldtes at det reduserte blodfortetningen; jeg mistenker også at denne egenskapen kan forklare hydroksyklorokins verdi i behandlingen av autoimmune tilstander og covid-19 (begge tilstander som er knyttet til dårlig zeta-potensial).

Riddick oppdaget etter hvert at blodfortetning var utbredt i USA, og konkluderte til slutt med at mat- og vannforsyningen vår var forurenset med positive ioner som var ødeleggende for zeta-potensialet. Han tilskrev dette:


Riddick utførte også eksperimenter som viste at inntak av vann lagret i aluminium svekket mikrosirkulasjonen betydelig. Dessverre er vi nå vitne til en trend med å oppbevare vann i aluminiumsbokser. Av denne grunn vil jeg aldri drikke noe fra en aluminiumsboks (heldigvis finnes det fortsatt noen få flaskevannsmerker med zeta-potensial som gjenoppretter potensialet).

Merk: Den første sjefen for FDA kjempet for å hindre at aluminium ble tatt i bruk, men ble overkjørt av industrien.[23]

I tillegg til disse tror jeg også at vaksiner, EMF, visse kroniske infeksjoner og det at mennesker ikke lenger er elektrisk jordet til jorden[24], svekker menneskehetens zeta-potensial i betydelig grad.

Merk: Som nevnt ovenfor kan det også argumenteres for at svekket zeta-potensial skaper autoimmunitet (f.eks. forårsaker aluminium begge deler, og kinesisk medisin mener at blodstagnasjon fører til autoimmunitet).

Vaksiner, mikrober og zeta-potensial

Riddick konkluderte også med at bakteriell metabolisme av proteiner senker zeta-potensialet ved å dekarboksylerer dem. Mange kloakkrensesystemer (f.eks. septiktanker) fungerer etter dette prinsippet, ettersom dekarboksylering (som fjerner negative ladninger) over tid ødelegger den kolloidale stabiliteten til det organiske materialet som er suspendert i avløpsvannet, slik at det sedimenterer på bunnen.

Riddick undersøkte deretter hvordan zeta-potensialet endret seg hos mennesker under akutte infeksjoner. På samme måte som Knisely hadde observert i øynene til sine akutt syke pasienter, observerte Riddick konsekvent en reduksjon i det fysiologiske zeta-potensialet under en infeksjonstilstand.

Disse observasjonene var viktige fordi de ga en forklaring på hvorfor eldre mennesker (som ikke tåler et ytterligere fall i zeta-potensialet) er så mye mer sårbare for infeksjoner som influensa. Dessverre forklarer det sannsynligvis også hvorfor de er mer utsatt for vaksineskader (f.eks. la jeg en gang inn en pasient på sykehuset som fikk en klassisk zeta-potensialkollaps etter en pneumokokkvaksine).

Mange mikrober har positive ladninger som gjør at de kan feste seg til negativt ladede overflater i kroppen. Dette fører til at de forstyrrer zeta-potensialet når de har reprodusert seg tilstrekkelig i kroppen.

Dette er et stort problem ved borreliose og kronisk muggsoppforgiftning, noe som delvis forklarer hvorfor behandling av disse sykdommene ofte mislykkes med mindre det også gjøres noe (f.eks. behandling av zeta-potensialet) for å motvirke væskestagnasjonen de skaper (særlig i lymfekjertlene).

Heldigvis finnes det mange måter å gjøre noe med dette på. Ozon oksiderer for eksempel disse ladningene, og jeg tror dette er årsaken til de dramatiske forbedringene som noen ganger observeres etter en oksidativ behandling.

I en artikkel fra 2022[25] som viste at spike-proteinet direkte reduserte blodcellenes zeta-potensial, fant man også at ivermektin oppløste blodceller som spike-proteinet hadde klumpet sammen (noe som kan forklare den øyeblikkelige normaliseringen av vitale tegn som man noen ganger ser etter at ivermektin er gitt til alvorlig syke sykehuspasienter).

Feilfolding av proteiner

Siden foldede proteiner i hovedsak er kolloidale oppløsninger, kan ioner som forstyrrer zeta-potensialet også føre til feilfolding og denaturering av proteiner (noe som også skjer med eggehviter når de varmes opp i en panne). Jeg tror dette er en viktig årsak til at plakk som man finner ved Alzheimers sykdom (som er feilfoldede proteiner), inneholder aluminium. [26] [27]

Merk: Siden elimineringen av Alzheimers plakk avhenger av hjernens glymfatiske system, [28] er det også mulig at den forbedringen i kognitiv svikt som ofte ses etter forbedring av zeta-potensialet, skyldes forbedret kranial blodgjennomstrømning eller venøs og lymfatisk drenering i kraniet.

På samme måte har covid-19-proteinet (som produseres av vaksinene) blitt knyttet til feilfoldede proteiner som CJD, amyloidose og uvanlige fibrøse[29] (amyloide) blodpropper som balsamerere har funnet hos vaksinerte, og som ser ut til å være et resultat av feilfoldede blodproteiner som kroppen ikke klarer å bryte ned.

Konklusjon

Sunn væskesirkulasjon er avgjørende for helsen, og zeta-potensialbegrepet begynner å forklare hvorfor så mange forskjellige tilstander kan føre til lignende symptomer. Når det gjelder vaksiner, forklarer denne modellen hvorfor:

● Vaksiner forårsaker konsekvent skade.

● Det er så stor variasjon i vaksineskader.

● Vaksineskader er kumulative, ettersom eksisterende svekkelser i mikrosirkulasjonen (og andre væskesirkulasjoner) gradvis vil forverres for hver vaksine.

● Mange infeksjonssykdommer kan noen ganger forårsake lignende (men ikke like alvorlige) skader som vaksiner.

Zeta-potensial-konseptet endret min medisinske praksis i stor grad, og jeg tror nå at mange effektive holistiske terapier (f.eks. EDTA-kelatering) delvis fungerer fordi de kan gjenopprette det fysiologiske zeta-potensialet. Takk for at du har lest denne artikkelen, og jeg håper inderlig at du kan ha nytte av kunnskapen her, slik mange av våre pasienter har hatt det.

Forfatterens merknad: Dette er en forkortet versjon av en artikkel i full lengde. For å lese hele artikkelen med mye mer spesifikke detaljer og kilder, vennligst klikk her.

En merknad fra Dr. Mercola Om forfatteren

A Midwestern Doctor (AMD) er en sertifisert lege i Midtvesten og en mangeårig leser av Mercola.com. Jeg setter pris på hans eksepsjonelle innsikt i en lang rekke emner, og jeg er takknemlig for å kunne dele dem. Jeg respekterer også hans ønske om å være anonym, siden han fortsatt er i frontlinjen og behandler pasienter. Hvis du vil se mer av AMDs arbeid, kan du sjekke ut The Forgotten Side of Medicine på Substack.

Kilder og Referanser

[1] The Forgotten Side of Medicine, May 10, 2024
[2] The Forgotten Side of Medicine, June 24, 2024
[3] The Forgotten Side of Medicine, March 31, 2024
[4] The Forgotten Side of Medicine, July 24, 2023
[5] Wikipedia, Abducens nerve
[6] Wikipedia, Facial nerve
[7] Wikipedia, Bell's palsy
[8] The Forgotten Side of Medicine, June 15, 2022
[9] Wikipedia, Trochlear nerve
[10] The Forgotten Side of Medicine, February 16, 2023
[11] Children’s Health Defense, November 9, 2020
[12] Wikipedia, Thalidomide
[13] The Forgotten Side of Medicine, July 20, 2023
[14] The Forgotten Side of Medicine, December 22, 2023
[15] Wikipedia, Melvin H. Knisely
[16] Angiology, 1964 Sep;15:411-6
[17] Wikipedia, Inferior vena cava
[18] Wikipedia, Van der Waals force
[19] International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2022;2:2
[20] Exp Parasitol. 2012 Jun;131(2):245-51
[21] Biologia, 2013;68:762–765
[22] Journal Awwa, 1961, Aug;53:8
[23] Harvey W. Wiley, 1929 (Archived)
[24] Earthing, 2019, November
[25] International Journal of Molecular Science, 2022 Dec; 23(24): 15480
[26] Journal of Alzheimer's Disease, 2011;23(4):567-98
[27] Journal of Alzheimer's Disease, 2020;73(4):1627-1635
[28] Wikipedia, Glymphatic system
[29] Bioscience Reports 2021 Aug 27;41(8):BSR20210611

Kommentarer