Japans tidligere innenriksminister ber de uvaksinerte om unnskyldning

 Fra P54


Japans tidligere innenriksminister ber de uvaksinerte om unnskyldning: "Dere hadde rett, vaksiner dreper millioner av våre kjære"

I Japan ble mRNA-vaksinen lansert i februar 2021, angivelig som et middel for å beskytte det japanske folket mot et ikke-eksisterende «drapsvirus». Mer enn 206 millioner doser hadde allerede blitt administrert. Den japanske befolkningen ble ikke informert om farene ved mRNA-vaksinen.

I desember 2021 godkjente Japans helsedepartement boosterdoser av Moderna- og Pfizer-vaksiner, og pekte på den «lave frekvensen av bivirkninger som myokarditt».

Ifølge Japans helsedepartements tidlige råd:

«Regjeringen anbefaler at folk vaksinerer seg fordi fordelene ved vaksinasjon er større enn risikoen for bivirkninger.»

Det foregående er misvisende, som påpekt av Kazuhiro Haraguchis modige uttalelse:

«Dere hadde rett, vaksiner dreper millioner av våre kjære»

I solidaritet med det japanske folk. I solidaritet med mennesker over hele verden.

Kazuhiro Haraguchi, tidligere innenriksminister i Japan, er den første store politikeren som har bedt de uvaksinerte om unnskyldning for den tsunamien av dødsfall som har rammet den vaksinerte befolkningen.

VIDEO: Japan: “Milliarder av vaksinerte vil dø - de ansvarlige må betale”
https://rumble.com/v4zl88z-japan-billions-of-vaccinated-will-die-those-responsible-must-pay.html

Tidligere denne uken gikk et stort antall japanere ut i gatene for å protestere mot forbrytelsene mot menneskeheten begått av globalistiske organisasjoner som Verdens helseorganisasjon (WHO) og World Economic Forum (WEF) under pandemien.

I sin åpningstale under protestene kom Haraguchi med en sterk og følelsesladet unnskyldning for det enorme antallet dødsfall som nå skjer som følge av den dødelige utrullingen av mRNA.

Haraguchi begynte med å ta opp sorgen og savnet hos familier som har mistet sine kjære som ble tvunget til å ta covid-19-sprøyten. Med en dyp følelse av oppriktighet kondolerte han og tok på seg ansvaret for makthavernes svikt. "Jeg ber om unnskyldning til dere alle. Så mange har dødd, og det skulle de ikke ha gjort", sa han.

Det melder Thelibertybeacon.com: Et av hovedpunktene i Haraguchis tale var hans kritikk av forbudet mot Ivermectin, et legemiddel utviklet av Dr. Satoshi Omura, som han mente kunne ha spilt en viktig rolle i bekjempelsen av pandemien. Haraguchi stilte spørsmål ved motivene bak forbudet, og antydet at økonomiske interesser ble prioritert fremfor folkehelsen. "Hvorfor? Fordi de er billige. "De vil ikke ha det fordi det vil forstyrre salget av vaksinene", hevdet han. Denne uttalelsen høstet kraftig applaus fra salen, der mange mente at bedriftenes profitt hadde gått foran menneskeliv.

Haraguchi delte deretter en dypt personlig historie om sine egne helseproblemer. Etter å ha fått vaksiner utviklet han en alvorlig sykdom, nærmere bestemt en kreftform som utviklet seg raskt. "På denne tiden i fjor hadde jeg verken øyenbryn eller hår. To av de tre vaksinene jeg skulle ha fått, var dødelige vaksiner", avslørte han. Denne åpenhjertige beretningen om hans kamp mot kreften, som inkluderte betydelige fysiske endringer som hårtap, traff en nerve hos publikum. Han fortalte om en hendelse der utseendet hans ble et distraksjonspunkt i landsmøtet, da en motstander fokuserte mer på parykken hans enn på de aktuelle sakene.

Haraguchi bidro til samtalen ved å avsløre at han ikke var det eneste medlemmet av Japans nasjonalforsamling som hadde fått bivirkninger av vaksiner. Han nevnte at tre av kollegene hans hadde blitt alvorlig rammet, og at noen av dem til og med var innlagt på sykehus. "De er i ferd med å gå i stykker, noen er innlagt på sykehus. "Men de sier ikke ifra", forklarte han. Denne avsløringen understreket et bredere problem: offentlige personers motvilje eller manglende evne til å diskutere sine personlige helseutfordringer åpent.

Haraguchi var spesielt opptatt av forsøkene på å kneble dem som stiller spørsmål ved dagens politikk og myndighetenes handlinger. Han fortalte om en hendelse nylig, da han ble nektet å uttale seg på Channel 3 etter et intervju med kanalens president. "Her om dagen snakket jeg med direktøren for Kanal 3, og jeg ble utestengt."De prøver å kneble stemmene våre,» sa han. Dette forsøket på å sensurere avvikende stemmer satte søkelyset på en kritisk bekymring for ytringsfriheten. Haraguchi oppfordret tilhørerne til å holde fast ved sin besluttsomhet og sa: «De prøver å blokkere vår frihet, vår motstand og vår makt. "Men vi kommer aldri til å tape."

Avslutningsvis i talen kom Haraguchi med en oppfordring til handling. Han oppfordret folket til å stå sammen om å utfordre regjeringen og dens tvilsomme beslutninger. «La oss styrte denne regjeringen», proklamerte han, og understreket behovet for endring og ansvarlighet. Han oppfordret lovgiverne til å fortsette å kjempe for folkets liv og frihet: «La oss få det til å skje», konkluderte han.

Protesten som pågår akkurat nå (31. mai 2024), og som har som mål å trekke titusenvis av deltakere, markerer et viktig øyeblikk i den globale diskursen om pandemihåndtering og helsepolitikk. Haraguchis tale, som var fylt med personlige anekdoter og sterk kritikk, ga dyp gjenklang hos de fremmøtte.

LES AVSKRIFT AV TALEN HER.

VIDEO:
WEF lanserer obligatoriske «hjerneimplantater» for å utrydde konspirasjonsteorier
https://rumble.com/v4zcz16-wef-unveils-mandatory-brain-implants-to-eradicate-conspiracy-theories.html


Kommentarer