Hele NRK «løgn-laget» må kasseres, med Trump falt dommen forleden

NRK som propaganda-apparat er utgått på dato, slik Pravda tilsvarende var i 1991, da Sovjetsamveldet imploderte. Og de vestlige kommunistene ble gjerne til EU globalister.. Den som fikk  frem «uhyggen», var Otter Jacobsen med document.no-overskriften 15/7/24: «NRK hadde helst sett Trump død, bør avvikles i sin nåværende form». Erna Solberg på sin vakt gjorde ikke det, som statsminister i hele to stortingsperioder. Tvert imot, hun videreførte NRK som et statsfinansiert medium, av oss folket betalt automatisk og indirekte via skatteseddelen, det enten vi ser på eller ønsker TV-kanalen eller ei. Tidligere var NRK betalt ved en lisensordning, dvs. av oss borgere individuelt, så i protest kunne vi enkelt la være å betale. Dersom Erna ikke har forstått dette, eller det langt langt verre, at det norske folket slik blir sosialistisk indoktrinert, da representer Erna slettes ikke Høyre; mer SV valgbar. For se, hun brukte NRK som sin egen taler-stol til egen politisk fremdrift, ja sågar til grovt å rakke ned på Donald Trump, som nesten representerer hva det gamle Høyre var, konservatisme opp mot sosialisme og liberalisme. Erna og Jonas Gahr Støre, de to, er akkurat den samme ubrukelige, løgnaktige ulla. Og begge er EU-globalister, og globalismen truer nasjonen Norge på en ødeleggende måte. Erna forlenget NRK-åremålskontrakten til Thor Gjermund Eriksen(SV) under sin andre periode, hvorfor? Enten er hun en sosialist, eller så er hun overfladisk og bent ut enfoldig.

For se, etter at Donald Trump overlevet drapsforsøket sist lørdag, er der mange fortvilte politikere og statsmedier, både i USA og i Europa, som frykter at Trump seirer til høsten, det til en forandret og ny politisk og konservativ tidsepoke i den vestlige verdenen. Vi har allerede sett det med EU-valgene at Erna er kommet ut på feil side av Høyre-bølgen, som nå manifesterer seg. Den korrupte Ukraina presidenten var lynsnart ute med å snu frakken, han mente plutselig at Vladimir Putin måtte inviteres til en ny fredskonferanse.. Sannheten er at NATO og EU-lederne, bortsett fra Victor Orban, er nær alle på den politiske «krigshissernes, opportunistenes og løgnernes» tapende side. Tenk det, sannhet og virkelighet kan få sin renessanse, vekk fra all den vestlige utagerende galskapen. Folk som «dust-danseren» Jonas Gahr Støre representerer galskapen i Norge, med Erna Solberg som en god nummer to. Hadde hun hatt figuren til det, ville hun utvilsomt ha «duste-danset» hun også, så u-konservativ og fjollete synes hun. Det skal bli interessant å se hvordan hun nu snur sin kappe etter vinden, men jeg kan trøste henne, spar deg fornedrelsen og trekk deg som statsministerkandidat. Du har spilt dine kort og anstrengelser forgjeves, politisk er din tid forbi, og takk og pris for det. Konservatisme er nær navnet på et politisk parti jeg har tro på. Og det navnet stiller til valg neste år.

Ikke bare NRK må kasseres, også «tenketanker» så som Civita må på dungen med folk som Eirik Løkke som så flott og fyndig nylig uttalte, heller en dement Biden enn en Trump som president.. Og han kaller seg en U.S-ekspert.. sammen med de andre venstrevridde riksmedie-ekspertene, som alle best kan kalles løgnere, for ikke å glemme de rødglødende «utsendte» til Washington og New York i dyre dommer, som uten unntak propaganderer og snakker mot bedre vitende, dog i takt med sin egen håpløse ideologi. Tidligere, eller kanskje fremdeles, er Kristin Clement tilknyttet «tenketanken» Civita, hun angivelig en prominent Høyre personlighet og skarp i knotten. Men se, hun har sett lyset, og innrømmer nå at hun tidligere har tatt feil mht innvandringens velsignelse, at sannheten er motsatt. Vel, såpass skarp var hun akkurat i tide til å redde ære ved å tørre å medgi at hun tok grusomt feil. Hun brukte ikke ordet «grusomt», for ikke å være altfor åpen, for ikke å ødelegge altfor mye for seg selv, og sin renommé-pidestall. Men hun er i selskap med den største bløfferen av dem alle innen politikerbransjen, Erna Solberg, som nekter å krype til korset. Der får være grenser for hva som trengs å innrømmes, hun kastet jo ektemannen under bussen for å redde seg selv. Men at hun dessuten er feil statsminister- kandidat for Høyre er dog en innrømmelse for stor.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer