Hvorfor er vi verken klokere eller bedre orientert i Norge?

Enkelt det, fordi myndighetene ikke vil at vi skal vite bedre. Hvorfor ikke, det er jo helt fortvilende? Korrekt, men de fleste politikerne synes å ha en så dårlig demokratisk legning, og/eller de eier ikke samvittighet, i det hele tatt. Det tjener nemlig «makten» at folket ikke forstår virkeligheten, så korrupt er elite-makten blitt, inkludert selvsentrert og kynisk, i et utspekulert spill med oss folket som den uvitende huggestabben. Fordi ellers ville vi langt bedre kunne gjennomskue makten og gjøre der vanskeligere for dem å lure oss. Med andre ord, vi ville bli for brysomme som klienter, det taper de på..  Den enkleste måten å indoktrinere oss til dumhet og passivitet på er som kjent å benytte mediene til deres «daglige», fordummende tjeneste. NRK er deres viktigste Pravda-kanal til å kunne formidle nyheter, så intetsigende og/eller så misvisende som mulig, eller som underholdning til de «halvdøde» kun. Siden 2016 har NRK kjørt på hvor farlig og umulig Donald Trump er, en bevisst og voldsom propaganda av løgn. Løgn er nemlig et effektivt middel til ønsket forvridning og forvirring. Hvorfor? Fordi med få løgnfulle ord får du frem hva det ellers ville måtte skrives hele bøker om for å tilbakevise løgnene. Og det er presis hensikten, å «utmatte» sannheten fra å komme frem tidsnok til å kunne gjøre seg gjeldende, nemlig det å forstyrre maktens egoistiske falske narrativ.

Med det ovenstående avsnittet er dagens overskrift herved besvart. Altså, våre regjerende myndigheter arbeider mot oss og mot demokratiet og den fulle sannhet når den ikke tjener deres egoistiske narrespill i riksmediene. Og mer generelt, de er betalt og subsidiert av makten til sistnevntes korrupte fordel, aldeles ikke på folkets side. Og verst, og kriminelt, makten bruker folkets penger rått propagandistisk mot oss, en dobbel urett, som samtidig godt kan godt beskrives som et rent folkelig bedrag, dvs et regelrett tyveri fra oss uforstående og bevisst under-informerte klienter som, hvert 4de år, tror vi gjør fornuftige valg. Mens, i realiteten, det de fleste tror er fornuftig, er indoktrinerte politiske synspunkter utgått fra elite-politikere som lyver for sin syke mor eller for hva som helst, men alltid, alltid hva som tjener deres egne karrierer. Kall meg en kyniker, en oppvigler eller hva som helst, bortsett fra en politiker sjarlatan. Og for ordens skyld, jeg har stemt Konservativt de siste snart 12 årene og har slik ikke vært representert på Stortinget. Men jeg kjenner parti-formannen, nestformannen og parti tilhørige, ingen bløffmakere, ærlige solide folk. Med Konservativt til stede i stortings-salen, om enn bare med noen få representanter, skal folket kvikt få merke forskjell.

Så mitt neste presserende anliggende, krigen i Ukraina, tilrettelagt av det imperialistiske USA og gjennomført sykt ved hjelp av deres NATO system. En tidligere general-sekretær i Nato, ikke underdanig som Jens Stoltenberg, forklarte amerikanernes sanne hensikt med NATO slik: Å holde USA oppe, Russland nede og Europa relativt svakt.. Alt dette oppnådde det korrupte Biden-regimet med en eneste terrorhandling, gassledningene fra Russland til EU ble sprengt og samtidig ble EU pålagt voldsomme selv- ødeleggende Russland-sanksjoner, som ironisk har gjort ekstra EU svakt, en kriminell, uvennlig handling fra en alliert til skade for sine andre allierte. Ikke rart, dette stuntet har allerede skapt stor forbitrelse på tvers av Atlanterhavet, et tema så delikat og eksplosivt at foreløpig tør knapt noen å snakke åpent om det. Men det ulmer under overflaten og lover ikke godt for NATO som en fortsatt forsvars-traktat, omgjort til et USA angrepsvåpen. For å tildekke realitetene gjøres Russland ansvarlig for Ukraina krigen. Det er ikke korrekt: USA sto bak Maidan-kuppet i 2014 og tvang blant annet den lovlig valgte Russland-vennlige presidenten til å flykte. Realitetene er satt fullstendig på hodet, ikke Russland, men USA er den skyldige i Ukraina katastrofen.

Elisabeth Rooney skrev 11/7/24 et document.no innlegg om mediene I Norge med denne megetsigende tittelen: «Vi kommer aldri å tilgi dem for de vet så inderlig godt hva de gjør», som fiender iblant oss, underordnet elite-skurker. Men i Norge har vi heldigvis også en professor, Glenn Diesen,  som har skrevet en hel sannhetsbok om Ukraina-miseren. Men hans konklusjoner skal ikke omtales, makten tør ikke slippe dem frem i offentlighetens lys, for de avslører Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg og andre øvrigheter som bevisste løgnere på tvers av Norges interesser. Men selv om de sistnevnte, ved hjelp av riksmediene, lykkes i å fortie realitetene frem til stortingsvalget neste år, vil de historisk bli avslørt som på feil side av sannheten, samtidig som de svekker Vesten. Jeg har personlig lest Diesen´s bok på engelsk. Den kom med de beste anbefalinger fra den fryktløse amerikanske statsviteren John Mearsheimer, en person som det korrupte Biden-regimet selvfølgelig hater og motarbeider. At Jonas ikke tør omtale boken, er ikke rart. Han og Stoltenberg har det offisielle NATO-narrativet å forsvare, som stadig mer mister sin troverdighet. At Stoltenberg fikk en medalje rundt halsen av USA-presidenten forleden, var nærmest et slags djevelens erkjennelse. Vel bekomme.. Men les du gjerne riks-medienes uspiselige Jens-skryt og hør ikke på meg, for jeg gjør som Viktor Orban og snakker løgnerne midt imot.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer