EU og Ursula ønsket seg fred - ved å støtte USA´s krig i Ukraina

Ja, virkelig så hakkende galt er det hele, Jonas Gahr Støre og Erna Solberg. Med dere begge på totalt feilaktige veier, begge EU-forelskede og totalt ukritiske, ja Brussel-underdanige mot folkets vilje. Og slik er vi folket gjort underdanig sågar av det korrupte, amerikanske, demokratiske partiet og dets imperialistiske og hensynsløse utenrikspolitikk, i en totalt meningsløse stedfortrederkrig mot Russland, Putin som i selvforsvar fører krig mot et korrupt og stakkarslig NATO-støttet Ukraina. Og denne krigen har dere begge ivret for, ja og støttet med grassat mye penger, våre penger, sågar med norske angrepsvåpen helt på tvers av tidligere eksportregler. I tillegg har dere, og verst, propagandert den norske befolkningen til et rent Russland hat. Og Erna, som heleren, er ikke bedre enn Jonas stjeleren, etter alle solemerker er dere begge nå totalt ferdige i norsk politikk. Verre og mer løgnaktig kan det neppe bli..

For se, med fare for sitt eget liv, Viktor Orban, han hengte endelig bjellen på katten. Han er den modigste og den eneste stats-lederen i hele Europa, den konservative statsministeren, som tok bladet fra munnen forleden under et besøk i Romania. Hvor han blant annet røpet at det var USA selv som ledet sprengningene av Nord Stream gassledningene fra Russland til Europa. Den amerikanske kjente journalisten Seymour Hersh var først med å røpe dette, samt at Norge var USA behjelpelig. Men pga terror-handlingens eksplosive natur ble alt forsøkt tiet ihjel. Vår statsminister ble også helt stille. Selv ikke den tyske kansleren, Olaf Scholz, turde innrømme katastrofen, han slo feigt følge med alle de falske bortforklaringene, som USA sto bak. Han og Biden må ha omtalt saken. Kommer det frem, blir det til Scholz raske nasjonale sorti.

Viktor Orban sa, som her omtrentlig gjengitt fra steigan.no 29/7/24: «For tiden gjør Europa ingenting annet enn betingelsesløst å følge utenrikspolitikken til Biden-regimet, og slik med selvskading. Det faktum at EU forble taus om bombingen av Nord Stream-gassledningene, og at Tyskland stadig er taus, mht en åpenbare terrorhandling fra en amerikansk ledelse, en alliert sågar, mot Tysklands eiendom. Det vil ikke Tyskland etterforske; som ikke en gang prøver å avklare og/eller ikke våger å ta opp spørsmålet juridisk (like lite som EU gjorde det angående avlyttingen av Angela Merkel, som ble utført med hjelp fra Danmark), er ingenting annet enn ren underdanighet. (Ifølge Hersh ble sprengningen av undervannsledningen utenfor Bornholm sågar utført med hjelp fra Norge; også det kan nå komme for en dag..)

Orban påstår at Europa derved har feilet i å beskytte sine interesser. «Alt Europa gjør i dag er betingelsesløst å følge de amerikanske demokratenes politikk, på bekostning av egen ødeleggelse. Det skjer nå endringer som ikke har skjedd på 500 år. «Vi står overfor en endring i verdensordenen», sa Orban via den rumenske kanalen Bail Tushnad; av Assosiated Press videreformidlet. Han påpekte Kina, India, Pakistan og Indonesia som det «dominerende sentrum» i den nye verden, og at vi må forberede oss på at Ukraina blir verken NATO-medlem eller medlem av EU. Til det mangler det svake EU penger, samt at Ukraina går tilbake til den «buffer-sonen» den tidligere var.. «Hvis Ukraina er heldig, vil det bli en avtale mellom USA og Russland som vil inkludere internasjonale sikkerhetsgarantier».

Orban meddeler nå: Siden begynnelsen av sitt «fredsoppdrag» har forsvarsministre snakket sammen, de sveitsiske og russiske utenriksministrene har ført forhandlinger, Zelensky har telefonert Trump, den ukrainske utenriksministeren har fløyet til Beijing for å snakke om fred, og her er Orban´s ord: «Gjæringen har begynt. Sakte men sikkert beveger vi oss til en pro-freds-strategi. Dette er uunngåelig fordi tiden arbeider for fred». Dette er en stor triumf for denne, av EU-lederne lenge grovt utskjelte, mannen, som også hadde noen pauli ord på fallrepet til alle oss nøkterne europeere: «Europa oppfører seg suicidalt hvis det følger politikken til de amerikanske demokratene»; akkurat hva EU-lederne trenger å høre, spør du meg. Det er ikke rart om korrupte Washington og Brussel begge vil ha både Viktor Orban og Donald Trump av veien. Men det er rart med det rare, sannheten kommer frem, om enn forsinket.

Dog helt til slutt, en ekstra refleksjon fra meg: NATO ligger dårlig an, Norge og leiesoldaten Jens Stoltenberg likeså. De har handlet mot bedre vitende. En tidligere NATO generalsekretær skal ha forklart oss realitetene omtrent slik: NATO er til av tre grunner: 1) for å holde USA oppe, 2) Russland nede og 3) Europa underlagt svakt. Med terroraksjonen i Østersjøen, dvs med gassledningene fra Russland sprengt, oppnådde Biden-regimet alt dette på en gang, genialt tilsynelatende. For med energi-krisen ble Tyskland og EU torpedert, industrielt og økonomisk. Og Russland ble satt litt tilbake, men snudde seg østover, det aller verste for Vesten. Om ikke dette Biden-regimet går ned som den verste administrasjon i USA´s historie, vil vi mange bli svært forbauset over. Må Trump lenge leve og å kunne forandre kursen vekk fra dagens galskap.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer