Jeg spør, hvem står bak Olavfest på Stiklestad - Arbeiderpartiet?

Ja, hvem har utnevnt festivaldirektør og ateist Steinar Larsen til å skjende vår religion så totalt respektløst? Overskriften om saken på document.no 30/7/24 fortalte det meste om hva dette går i: «Muslimer har åpnet Olavfest tre år på rad - en araber i år». Og se, araberen er nær selvsagt en palestiner, fra Jenin på Vestbredden. Han heter Ahmed Tobasi, og han og hans religion er fremmet og beæret til å åpne årets Olavfest. Ja, du leste rett, dette er et stikk i øyet til alle oss andre og så politisk skjevt og utfordrende at vi bare må måpe. Stiklestad ble der referert til som Testikkelstad, og at Olav den hellige vant slaget, også det var feilaktig, i 1033 tapte han slaget på Titlestad. Det ble så servert et blasfemisk teater ifm dette årlige minnet om vår nasjonal-helligdom. Og dette tillater du, Jonas Gahr Støre, som lenge tidligere søkte de kristnes stemmer ved leilighetsvis å besøke Ris Kirke, sammen med din kone, preste-utdannet, om jeg ikke husker feil? At du lurer og lyver for din politiske makt, er mer enn bevist..

Mange svensker er resignerte over volden og vil flytte fra sitt land, men hvor? Det omtrent var en annen document.no-overskrift 30/7/24, som for sikkerhets skyld la til: «Løpet er kjørt». Det er det også for Norge om ikke stortingsvalget neste år markerer et skille. For se, svenskene er til de grader resignerte mht sitt lands fremtid. Det synes økende mange også i Norge, og jeg refererer da slettes ikke til «rikingene» som flyttet til Sveits for å unnslippe norsk konfiskerende skatt. Det er klart norsk uforstand som regjerer og som gjør oss til tapere. Den fordømte oljen skulle aldri vært oppdaget, fordi sosialistene tåler ikke penger, våre penger, de evner ikke å disponere våre skattepenger. De betaler sine egne og misbruker ellers pengene i alle himmelretninger, for å imponere og fremme seg selv, ikke Norge som land. Men se, trauste nordmenn er da ikke det aller minste opptatt av å imponere resten av den korrupte verden, så hvorfor du Jonas?

Jeg venter ikke at Ap vedkjenner seg noe ansvar for skjevheten og befolkningsutskiftningen som «muslimsk» senker seg over hele deres kjære EU nå nært konkurs. Tvert imot synes EU-venstresidene å ønske det gamle Europa helt bort og begravet.. Faktisk, deler av høyresiden, med Erna Solberg i spissen, er like sterkt å klandre, så opptatt med politisk-å-opphøye-seg-selv, at de undergraver sitt eget påståtte forstå-seg-på-prosjekt, som ingen andre enn knapt dem selv kan overhodet øyne dybden i. Innbilsk tror de at når Ap har bevist sin uforstand, at vi folket vil flokke oss til dem som et alternativ, slik som tidligere. Tro om igjen, Erna representerer ikke Høyre-vinden innen EU. Hun er på EU-sosialismens side, det beviste hun i løpet av sine 8 år i statsministerstolen. Absolutt ingen konservatisme der å spore og å heie på, ikke før Unge Høyre-formannen slipper til om ytterligere fire år. Men da er det nok for sent.

I Paris med OL, hvor alle er i helspenn, en ren teaterforestilling av tildekket løgn, fremført på ordre av den skrekkslagne president Macron, altså hans mest mulig «zero-risk» krigssone med 45,000 politifolk, 20,000 sikkerhetsvakter og 10,000 soldater fra flere land, som patruljerer overalt i byen døgnet rundt, det med skarp-ladde våpen. Sannheten er at Frankrike faller fra hverandre av økende vold og tøff kriminalitet. Og slik blir blant annet vårt Lillehammer OL til en saga blott. Hvorfor har de franske myndighetene tillatt denne voldelige samfunnsutviklingen og Paris omgjort til en militærforlegning, enn så lenge OL varer? Men hverdagen er bare rett rundt hjørnet, og Emmanuel Macron har tydelig helt mistet taket. Frankrike viser multikultur, realistisk, som nettopp det den er, en sann ulykke. Forhåpentlig blir ikke Norge til et nytt Sverige, det mest nærliggende. Det krever en Viktor Orban-type også i Norge, og vekk med Jonas og Erna.

For å si det på engelsk: I rest my case..

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer