Høyres valgbløff

Til leder for Høyres programkomite,
Mari Holm Lønseth, sendes også Høyres stortingsgruppe med flere.

"Høyre lover strengere innvandringspolitikk", sier Mari Holm Lønseth.

Dette leser jeg på de frie og sannhetssøkende sosiale media. Men her er det litt å ta fatt i og korrigere og rette opp i.

For det første så er dette en saftig valgbløff fra Høyre slik vi er vandt til å se fra partiene når de vil lure til seg noen ufortjente stemmer fra mennesker som de ellers foraktelig kaller "sammensurium".

Jeg kan fortelle deg og dere at det ikke er mulig for Høyre å føre en strengere innvandringspolitikk, og det ønsker dere heller ikke, dette på grunn av Erna Solberg sin uttalelse under en panelsamtale under en sikkerhetskonferanse i Munchen i 2020. Her bandt hun høyre til masten når det gjelder innvandringspolitikken i Norge. Hun satt flankert av Canadas statsminister Trudeau og Østerrikes forbundskansler Kurz. Fru Solberg var da norsk statsminister!

Her sier hun omtrent følgende: - - - folk har bodd i de europeiske landene i tusenvis av år. Men hvis vi tror på de vestlige verdiene, bør man også tro at alle er like. Det betyr at man ikke har noen spesielle rettigheter fordi man har familierøtter på stedet. (sitat hentet fra film fra panelsamtalen)

Med andre ord så satt hun som var Norges statsminister og fortalte til verden at alle der ute hadde samme rett til landet vårt som det nordmenn og samer har. Jeg skrev da til Erna Solberg og spurte om hun hadde sagt dette, da forsøkte hun seg med bløffen at hun mente at alle var like ved statsborgerskap. Jeg hadde allerede da sett filmen fra sammenkomsten mellom de "tre store" og visste at statsborgerskap ikke var tema eller nevnt.

I følge Lønseth så har Høyre alltid hatt en streng, forutsigbar og rettferdig innvandringspolitikk. Men når et av landets største parti og regjeringsparti har hatt en streng politikk på dette område, hvordan har det seg da at landet rives i filler av en masseinnvandring til en liten nasjon med i underkant av 4 millioner urfolk? Jo, at partiet har vært forutsigbart på denne politikken, det skal være sikkert, ved hjelp av statsmedia og flotte valgløfter har de fått den makt i politikken som de ikke fortjener. De har levet stort sett på falske valgløfter. Minner her om både Marrakesj-avtalen og Acer innføringen. Alt skulle skje og underskrives i stillhet. Her har også Frp noe å svare for! Og når det gjelder en "rettferdig innvandringspolitikk", så er det grunn til å spørre: Rettferdig for hvem? Burde ikke politikken være rettferdig for landets egne urfolk? I stedet får vi stadige krav og trusler haglende over oss om vi ikke innretter oss pent og pyntelig overfor myndighetenes inviterte nye herrefolk. Straffelovparagrafer blir snekret sammen over hodet på landets egen befolkning, og en kan gå tilbake til Diskrimineringsloven som Bondevikregjeringen, med Erna Solberg, fikk ført i pennen som en falløks for landets eget folk. Og der endog omvendt bevisbyrde ble innført i favør av innvandrere og utlendinger. Senere er påbud og straffeansvar innført mot landets egne på rekke og rad, også noe som kalles "hat-paragrafer". Alt for at landets to urfolk skal integreres i det fremmed-Norge som politikerne går seg varme over å fortelle verden i øst og vest, syd og nord om deres nye flerkulturelt himmelrike. Og der alle fremmede kulturer fremstilles med glansbilder, mens vår egen kultur, også kristne kultur, tråkkes under fot! Av alle partier på stortinget.

Ungdomskriminelle med innvandrerbakgrunn blir vi fortalt er "sårbare barn" som må syes rikelig med puter under, de er fremstilt som offer for at de inngår i storfamilier der "fattigdom og trangboddhet" er skylden for "små" ugjerninger som knivkultur, bilbranner og annet. Dette som følge av deres "vanskelige" oppvekst der samfunnet ikke hadde full åpning på dusjen når pengene ble dusjet over dem. Hvordan disse gruppene kan makte å sende millioner til familier i sine hjemland er for undertegnede en gåte. Like stor gåte som at disse fattige stakkarene kan utstyre seg med glitrende ringer og smykker og strøkne biler, og noen av deres ledere utstyrer seg med frakker av kamelhår. Hvordan er det mulig at politi og myndigheter kan føre folk bak lyset, og at politikerne som står bak alt dette får seg til å be sammensuriet om å stille som stemmekveg til deres fortsatte ødeleggelse av vårt land og samfunn? Oslo's ordfører, Anne Lindboe, H. er, slik jeg har forstått det, også med på dette at innvandringsstopp, eller begrensninger, er ulovlig. Hun mener, ifølge HRS, at partiet må være forsiktig med å foreslå politikk som er ulovlig. Men er det ulovlig å føre en politikk som sikrer samfunnet og dets eget folk levelige vilkår i fremtiden? Er det et multikulturelt og multietnisk samfunn der landets urfolk for all fremtid skal, i beste fall, ha minoritetstatus, og som bøyer nakkene for kravene om å bli integrert i det fremmedkulturelle samfunn som er Høyres, og resten av stortingspartiets ønskemål og drøm? At Høyres ledere frimodig kan stå på sine landsmøter og skråle mot himmelen sine falske strofer fra "Gud signe vårt dyre fedreland", må bare være et tydelig tegn på deres frekkhet, falskhet og hykleri.

Når det fra programkomiteen fremlegges forslag om vanskeligere familiegjenforeninger og at straffbare handlinger vil medføre utvisning så er dette bare å fnyse av. Noe sånt vil ikke bli praktisk politikk. Norske myndigheter, med Høyre, har allerede gjort Norge så fremmedartet at det er innvandrerelitene som gjennom sine miljøer og organisasjoner styrer det de vil. Og innvandrerbefolkningen vokser urfolket over hode i tråd med norske politikeres ønsker og mål.

Jeg var engang medlem og velger av Høyre, men forlot partiet da den nasjonale tanke forlot lederskapet, jeg kommer aldri tilbake uansett hvor mange falske valgløfter som kommer derfra. Fra meg er dere gjennomskuet. Politikernes løgner og falskhet fortjener ingen stemmer fra mitt folk! Det politiske håndverk er blitt en svinesti, slik jeg ser det! Dette var mine tanker og meninger, så er det bare å vente PST på døren. Slik har det blitt, og som nordmenn må vi leve i det fryktsamfunnet som politikeradelen ga oss tilbake for våre stemmer!

Norvald Aasen, 6983 Kvammen

Kommentarer