Galskapen i Middelhavet

Til
Statsminister Erna Solberg.

Du har tidligere gått ut og takket mannskapet på den norske båten som opererer i Middelhavet for deres innsats for å redde migranter over til Europa.

Da er mitt spørsmål til deg og din Regjering: Har dere i det hele tatt oversikt over konsekvensene av det dere driver med der nede?

Ved å ligge ute i havet og vente på disse overfyldte båtene for så å ta migrantene ombord og å føre dem over til Europa vil trafikken bare fortsette. Dette kunne vært stoppet på et tidligere tidspunkt om Europas politikere hadde ført migrantene tilbake til nord-Afrika.

Det som nå skjer er at dere lokker tusener ut på havet i farlige farkoster, for de vet at de vil bli plukket opp og ført dit de ønsker - til Europa, og aller helst til Europas smørøye - Norge!

Hvordan har dere tenkt å få disse menneskene tilbake til sine hjemsteder, hvis dere i det hele tatt har det i tankene? Mange er nok uten papirer og dermed vet dere ikke hvilket land de kommer fra, og ikke noe land vil ta dem tilbake.

Hvordan har dere tenkt å stelle Europa?

De kriminelle mafiaene som driver menneskesmugling har sine beste allierte i Europas politikerelite, pressgruppene, mottaksapparatene og profittørene i hvert eneste mottaksland i Europa! Dere lokker hundre tusener av mennesker til å betale store pengesummer til menneskesmuglere for at de skal bli fraktet ut til de ventende europeeske skipene!

Dere har langt på vei allerede ødelagt vår verdensdel og fortsetter i samme spor. For dere kan da vel ikke tro at Europa og vesle Norge kan absorbere dette bunnløse hav av mennesker som enten er drevet på flukt av Vestens allierte i midt-Østen eller de millioner som vil bort fra de maurtuene de selv har skapt i afrikanske land?   

Noe er fundamentalt galt med de som styrer i Europa når dere ønsker at den minste verdensdel skal påtvinge sine borgere å være vertskap for resten av verden. Og så ber dere om at befolkningene stemmer på dere ved valg! Det blir som å velge våre egne bøddler!

Norvald Aasen,
6983 Kvammen

Kommentarer