De statsstøttede mediene; med menings kontroll

Av Dan Odfjell. 
Foto: Annika Byrde / NTB. 

Overskriften er dagens realitet, og «slik» styres Norge, ikke lenger som et sant demokrati, men skjevt og autoritært. Jeg personlig kan hevde dette på det lille nettstedet Spikers Corner (SC) som kan publisere det, men sannheten er at vi er David opp mot Goliat og at makten som rår kan nærmest le av oss. Men vi gir oss aldri, hvorfor skulle vi det? Noen må sloss for landet og folkets interesser, selv om folket, nettopp pga denne stats misbrukte makten, forhindrer folk fra å forstå sitt eget beste. Men statsmakten greier ikke helt å skjule økende vold og elendighet, noe som, og med rette, får Ap til å gå ned på alle meningsmålingene. Men elite-politikerne synes likevel ikke bekymret, de har jo Erna Solberg i reserve, nær maken til Jonas Gahr Støre, om ikke verre. Snakk om statsmaktens helgardering - og om folkets fortsatte fornedrelse.
 
Jeg kaller Jonas og Erna «våre for tiden fremste folkefiender», begge er globalister og som ulver i saueskinn og uten sann, norsk integritet. De snakker om «hele verden» ikke fordi det er deres ansvar og jobb, men for slik å kunne fremme seg selv, og samtidig å kunne ta avstand ned til oss lokale innbyggere, deres nasjonale ansvar. Norsk utenrikspolitikk er mye skjult innenrikspolitikk, for å lure og holde folket på plass mht Ukraina-krigen og mye annet. Om dette skrev jeg 12/12/22 på SC-nettstedet under overskriften «Vestens dobbeltspill; Norge uforstandig på lag». Noen rynket kanskje på nesen fordi jeg der refererte til Pål Steigan, men han er etter hvert blitt en av de få som tør tale «Statsmedia» midt imot; ære til ham.  
 
Med over 90% i spørreskjemaet, som fulgte mitt oven nevnte innlegg, ble Jonas og det norske spillet fordømt for det å sende angrepsvåpen til Ukraina. Det kan nemlig se ut som Jonas derved forsøkte å hjelpe sin tidligere «Libya-warrier-in-crime», nå Nato-sekretær, Jens Stoltenberg; godt betalt og igjen lydig under USA. Men dette synes som «butikk i butikken» disse to Ap-toppene imellom - i så fall uhørt i flere sammenhenger. Dog kanskje ikke til å forbauses over, de begge har tidligere vist seg som angreps-lydige USA-hunder. Og nå under et USA på ville veier under den beviselig korrupte Joe Biden. Hans regime er radikalt venstrevridd blitt og derfor ikke kritisert eller motsagt verken av vår regjering eller riksmediene. Slik kan vi jo si, alt henger sammen med alt, råttenskapen inkludert.
 
Hva er egentlig poenget med å bo i Norge, det spurte en irritert mann i debattfeltet etter dyktige Christian Skaugs innlegg på document.no 12/12/22 «Landet som skulle redde klimaet, men klarer ikke å holde infrastrukturen i orden». Innlegget  bør leses, det gjelder Romeriksporten og 350 mennesker strandet i tunnelen uten lys og vann eller fungerende toaletter. Flytoget gikk fra Gardermoen 0800 og i skrivende stund 3 timer senere sto det stille i mørket, og kaldere blir det. Med alle disse nye million-direktørene, etter oppløsningen av NSB, øker problemene og hjelpeløsheten, dvs modernisering i Statens regi. Og dyrere blir det, og ingen kan ansvarlig-gjøres, er ikke det et glitrende fremskritt for molbolandet? «Sett fart på galskapen, Jonas, Norge ødelegges altfor sakte» min overskrift 9/12/22 på SC.
 
Etter sin avgang kritiserte Gro Harlem Brundtland sine etterfølgere og de norske riksmediene slik: «Vi (Ap) er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt». Presist slik beviste hun sin diktatoriske legning, folkefiende av 1. klasse. Men hennes koffertbærer, Jonas, vår nåværende statsminister, arvet helt den samme legningen, bare at han lettere tramper i salaten. Det gjorde knapt Gro, hun fikk lurt oss inn bakveien til det EU som folket i to folkeavstemninger hadde sagt Nei til. Men ikke bare det, en ulykke komme sjelden alene: Gro bestemte oss også indoktrinert til masseinnvandring før hun gikk fra borde.. Med andre ord, det er Gro og hennes etterfølgere vi kan takke mest for den elendigheten vi nå opplever. Og det forbitrer oss rasjonelt «tenkende» ikke å kunne stole på NRK-propaganda-ledelsen Erna etterlatt seg uforandret; samt nå det korrupte Biden-sosialist-regimet støttende.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer