Tror Valgerd Svarstad Haugland at vi er idioter?

«Jeg har hårsveisen til Bondevik og stemmen til Valgerd»
Av Kirkehøyden. 

Viser til artikkel i ABC nyheter, der Valgerd Svarstad Haugland går hardt ut mot Hareide-kritikerne: - "Dette er for lettvint", sier Svarstad Haugland.

Det er jo lenge siden du og Bondevik advarte mot endog Høyre og Venstre, så du har vist din hånd, sammen med kristensosialisten (kommunisme) Bondevik. Han bare lot som han var en sann kristen, til han arvet partiet, i likhet med deg selv, må vi anta.

Var sigaren og "raudvinen" forslag fra konsulenter, som kostet et par hundre tusen kroner, for å gjøre dere lekre for "skikkelige" norske velgere? Var det for å vise at dere ikke var mørkemenn/ damer? Vi teite konservative ville liksom ikke skjønne strategien? Vi hadde ingen annen vei å gå? Vel, Hagen visste bedre.

Var ditt medlemskap i Stålsettutvalget "pay back" for jobben? De ville jo ta foreldreretten fra oss kristne og forby oss å fortelle om Jesus, før barna var "istand til å velge selv". Bli ateister eller muslimer? Eller sosialister, der heimen skulle overvåkes DDR stil? Er dette nå en hjertesak for KrF? Venstresiden gir aldri opp.

De rødgrønne gav deg stilling for å undergrave borgerlig styre, må vi også anta. Som "pay back" ville du gi medalje til en notorisk jøde-/ Israelhater, sikkert også for å gjøre dere lekre for muslimske velgere.

Nå har også Hareide kastet Israel under bussen, for å gjøre seg lekker for hele venstresiden. Tenk venstresiden støtter dem som lærer sine barn å hate og drepe jøder, og når de ble tenåringer dro de til Utøya, sammen med AUF.

Dette vil altså KrF være en del av. Det er for stor avstand til FRP og deres menneskesyn, som har støttet flere kristne saker enn noe annet parti. FRP er det eneste partiet som nå står opp for Israel og det jødiske folk - utvalgt av Gud. Hareide skal nå søke seg sammen med jødehaterne på Stortinget, fordi deres menneskessyn er mer passende for deg, Hareide og en stor fløy i KrF. Homofili er storartet, og KrF stiller med egen prest, som vier likekjønnede etter at DnK også suspenderte Guds Ord. Dere har holdt det kristne grunnfjellet for narr lenge nå. Vi kommer aldri tilbake.

Du ville også svekke sikkerheten ved Israels ambassade av "estetiske grunner" husker jeg. Igjen måtte Fabian Stang gripe inn, som da du ville gjøre ære på en muslimsk jødehater - med sølvmedalje - hvorfor ikke gull?

Den gang kunne du ikke svare for deg, fordi du var på ferie på Cuba. Så passende! Og nå vil dere altså slå dere sammen med avkristningspartiet Deluxe. Disse som er ansvarlig for folkemord på det ufødte liv, med over 600.000 uskyldige barn summarisk henrettet. Pådrivere for homoekteskap, som FRP stemte imot, sammen med KrF. Menneskesynet til AP ligger dere nå så nært, mens FRP er så fjernt?

Nå skjønner vi hvorfor KrF mener det er for stor avstand i menneskesynet til FRP. KrF endret nemlig vedtektene for å bli et parti for muslimer, mens FRP har strittet mot at denne fascismen fikk fotfeste i vårt kjære kristne fedreland.

Muslimenes "hellige skrifter" sier at vi kristne skal henrettes om vi ikke konverterer, sammen med en rekke andre "undermennesker." Siden 2011 har muslimer halshugd og korsfestet tusenvis av kristne. Ikke ett kvekk fra deg eller KrF. Med en stor norsk IS kontingent som nå vender hjem, har PST advart oss om å være på vakt på våre kristne stevner. Min kristne venn og jeg drar til Framnes Folkehøgskole, et steinkast fra hvor du vokste opp. Vi kan "sjå over til barndomsheimen din."

Islamismen og sosialismen har altså et fantastisk menneskesyn, som du, Bondevik og Hareide nå vil satse på for å bli et "stort parti", sammen med AP, venstresiden og de ekstreme jødehaterne i SV, som må trå til for å få flertall for KrFs nye "hjertesaker." Halleluja!!!

Kirkehøyden