Tyske advokater setter i gang søksmål om koronavirus med klasseaksjon

Av P54.  

Tyske advokater setter nå i gang søksmål om koronavirus, der de først gir oss en rask historisk oversikt med klasseaksjon:

1: Den tyske Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee, grunnlagt 10. juli 2020, leder en internasjonal innsats for å stille ansvarlige for ansvarlige for å bruke falske tester for å konstruere utseendet til en farlig pandemi for å iverksette økonomisk ødeleggende låsing (lockdown)

2: Pandemiske tiltak har forårsaket enorm skade, og drept flere mennesker enn selve viruset ved å begrense rutinemessig medisinsk behandling til personer med akutte og kroniske helsetilstander som ikke har noe med COVID-19 å gjøre

3: Mens regjeringene i mange nasjoner har samme makteseparasjon som USA, hvor du har separate lovgivende, rettslige og utøvende grener, finner vi nå at denne separasjonen er brutt og nesten ødelagt de fleste steder

4: Vi har nå mange data som viser at dødeligheten til SARS-CoV-2 er på nivå med vanlig influensa, og at den absolutte risikoen for død tilsvarer risikoen for å dø i en bilulykke.

5: Manglene ved PCR-testing har blitt utnyttet til å stimulere frykt for å dra nytte av en agenda utviklet av private selskaper, som ikke bare inkluderer Big Tech-selskaper, Bill & Melinda Gates Foundation og Wellcome Trust, men også Verdens helseorganisasjon, FN og World Economic Forum

Reiner Fuellmich, 1 som har vært forbrukerbeskyttelsesrettsadvokat i California og Tyskland2 i 26 år, er stiftende medlem av den tyske Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee (Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss, 3 eller ACU), 4,5 lansert 10. juli, 2020.

Fuellmich leder komiteens koronakrisekriminalitetssak - en internasjonal gruppesøksmål som skal reises mot de ansvarlige for å bruke falske tester for å utvikle fremtoningen til en farlig pandemi for å iverksette økonomisk ødeleggende nedstengning rundt hele verden.

Han anslår at mer enn 50 andre land vil følge etter. I videoen ovenfor intervjuer Patrick Bet-David Fuellmich om hvordan og hvorfor gruppen ble dannet og status for dette arbeidet.

Suing the World Over Faux Pandemic

Som bemerket av Bet-David, er det flere viktige spørsmål som må besvares:

Hva forårsaket pandemien?

Hvem startet det?

Hvem må stilles til ansvar?

På hvilken måte må de stilles til ansvar?

Fuellmich er enig og sa at svaret på disse spørsmålene er årsaken til at ACU ble dannet. Regjeringer ser ut til å være uvillige til å undersøke svarene på disse spørsmålene, og det er grunnen til at han og tre andre advokater bestemte seg for å påta seg oppgaven med å forberede gruppesøksmål. De viktigste spørsmålene ACU søker å svare på er:

Hvor farlig er viruset egentlig?

Hvor pålitelig er PCR-testen; hva betyr en positiv test egentlig?

Hvor stor skade påfører anti-COVID-tiltakene økonomien og helsen og trivselen til befolkningen?

Hva vet vi nå?

Det siste spørsmålet blir lett besvart, sier Fuellmich. Bevis viser at pandemiske tiltak har forårsaket enorm skade, og drept flere mennesker enn selve viruset ved å begrense rutinemessig medisinsk behandling til personer med akutte og kroniske helsetilstander som ikke har noe med COVID-19 å gjøre.

Når det gjelder faren med SARS-CoV-2, har vi nå mange data som viser at dødeligheten er på nivå med vanlig influensa7,8,9,10,11 og at den absolutte risikoen for død tilsvarer risikoen for å dø i en bilulykke.12,13 Det kan være annerledes når det gjelder symptomer og komplikasjoner, men den faktiske dødeligheten er omtrent den samme.

Ifølge Fuellmich har selv WHO nå innrømmet at dødeligheten av COVID-19 er på nivå med sesonginfluensa. I oktober 2020 vendte WHO også sin holdning til lockdown, og sa at de ikke lenger anbefaler å bruke lockdown som en primær kontrollmetode.

Flere eksperter har også understreket at det ikke er noen overdødelighet, 15,16, noe som betyr at vi har hatt et gjennomsnittlig antall dødsfall i løpet av pandemien, som normalt ville dø uansett. Og hvis det ikke er overdreven dødelighet, hvordan kan det være en dødelig pandemi? Det er noe som ikke stemmer.

Hva er sluttspillet?

Som bemerket av Fuellmich begynner flere og flere mennesker over hele verden å våkne opp med at restriksjonene som er på plass under dekke av å beskytte folkehelsen ikke forsvinner når som helst. De er en del av en mye større, langsiktig plan, og det endelige målet er å innvarsle en ny livsstil, blottet for våre tidligere friheter.

Den rettslige grenen er "det siste ankeret for demokratiet," sier Fuellmich. Han tar opp et viktig poeng. WHO, World Economic Forum og FN er alle private selskaper, men de har enorm makt over verdens regjeringer.

World Economic Forum, grunnlagt av Klaus Schwab, er utrolig innflytelsesrik og lobbyer politikere over hele kloden. Til sammen har private selskaper og politikere i noen tilfeller overtatt makten fra regjeringen og opptrer over landets lov.

Big Tech spiller en viktig rolle i denne maktovertagelsen. Den viktigste menneskerettigheten rundt om i verden er retten til ytringsfrihet. Det er grunnleggende for ethvert demokrati. Likevel har tech-gigantene samlet seg for å sensurere visse deler av den globale befolkningen.

"Vi må ta tilbake makten fra dem og sette den tilbake der den hører hjemme, hos regjeringen, og vi må se nøye på hvem som sitter i regjeringen og hvem som ble for nær disse selskapene," sier Fuellmich.

Nøkkelspillere

Mens hele bildet fortsatt blir satt sammen, har Fuellmich og teamet hans noen ideer om hvem nøkkelspillerne er, i det minste i Tyskland. De inkluderer Den kristne demokratiske unionen (CDU) i Tyskland, Drosten, Wieler (lederen for det tyske ekvivalenten til CDC), Ghebreyesus (leder av WHO), Bill & Melinda Gates Foundation og Wellcome Trust.

Disse individene har gjentatte ganger møttes gjennom årene, inkludert i mai 2019, da diskuterte de planene for en kommende pandemi. Under dette møtet forklarte Drosten hvordan hans PCR-test ville bli brukt til å identifisere infeksjoner - "En åpenbar løgn, slik vi nå kjenner den," sier Fuellmich.

Dette var de samme personene som i 2020 rullet ut fortellingen om COVID-19-pandemien og presset på for den globale implementeringen av PCR-testing, maskering, sosial distansering og nedleggelse av økonomier rundt om i verden.

Ifølge Fuellmich er Tyskland i sentrum for denne globale svindelen, og tre av de viktigste kriminelle i dette tilfellet ser ut til å være Drosten, Wieler og Ghebreyesus - og organisasjonene bak dem.

Når det er sagt, innrømmer han også at det må være andre bak disse offentlige marionettene som trekker i trådene. Fuellmich mener at disse skyggefulle figurene til slutt vil komme til syne gjennom oppdagelse før prøven.

Kampplan
Som nevnt tidligere, må vi nå presse den juridiske grenen av regjeringen vår til å gå inn. Fuellmich forklarer:

"Vi har makt [til å be] domstoler om å gå inn, men vi må vise i en domstol at dette ikke er en koronapandemi, men snarere en iscenesatt PCR-pandemi, som ble laget - oppfunnet - for en helt annen formål, for disse selskapene.

Vi vet ikke nøyaktig hvem som er ansvarlig, men vi ser at noen av selskapene som nå sensurerer oss er delvis ansvarlige; vi vet at noen mennesker - som Bill Gates, Klaus Schwab eller Blackrock - investerte pengene sine i farmasøytiske og tekniske selskaper. Også de vanlige mediene, de [er] brakt inn i dette og kommer ikke til å rapportere om den andre siden av historien.

For å få frem denne historien, må vi ha en domstol som vil se på bevisene som er der ... Og det er det vi gjør akkurat nå. Vi gjør dette både i Tyskland og i USA ... USA og Canada er så viktige i dette fordi de er de to landene som har gruppesøksmål. "

For tiden forberedes gruppesøksmål i USA og Canada. Søksmål forberedes også i Tyskland. Tyskland tillater ikke gruppesøksmål, så der blir prosessen gjort litt annerledes. ACU jobber også med å lage juridiske retningslinjer og databuffere som advokater over hele verden vil kunne bruke til å inngi sine egne søksmål.

Når det gjelder den gjennomsnittlige personen, oppfordrer Fuellmich alle til å først og fremst ikke gi opp, og for det andre stille mange spørsmål. Fortsett å stille spørsmål fordi jo flere spørsmål blir stilt, jo flere svar vil komme frem. Fortsett å motvirke sensuren ved å stille spørsmål. Når rettsmøter begynner, vil informasjonen begynne å spre seg raskere.



Kilde: Mercola.

P54

Kommentarer