Selvoppholdelsesdrift og nasjonal overlevelse

Av Dan Odfjell.  

Overskriften i dag har jeg tatt fra svenske Helena Edlund som 15/7 hadde overskriften, «Et folk som ofrer barna sine, går til grunne», hvor hun innledet med å kalle det helt naturlig og en sunn reaksjon, at når barna våre er truet, å ville verne om og ofre livene våre for å beskytte våre døtre og sønner. Det er jeg enig i, og overskriften i dag har med det å gjøre, nemlig en naturlig tilstedeværelse av nasjonal selvoppholdelse og vilje. Dette bekymrer Edlund, mht Sverige og lille meg, mht Norge, hvor egoismen og dekadensen synes helt fremtredende blitt. Politikerne innpoder oss med allslags klima- og annen «frykt» for, tilsynelatende, å holde oss nede og seg selv regjerende oppe.. Men det truende (med usikre fremtids-tider) gjør samtidig mange moderne mennesker betenkte mht det å sette barn til verden. Når jeg sier moderne mennesker, mener jeg noenlunde opplyste sådanne, under våre globalistiske lederes nå syke verden, den vestlige, den nå falleferdige, under et fallerende USA imperium?

Men «motreaksjonen» til globalisme-ideologien, som mange norske politikere tilhører, er heldigvis kommet i gang. Den selvutnevnte lederen heter Monica Smit fra Australia, en ung uredd kvinne som kaller seg en frihets-kjemper og anti-globalist. Selvsagt, det gjør henne upopulær mht allerede «politisk etablert makt». Dog desto mer populær er hun med de økende mange som nå ser faren ved globalismens udemokratiske og anti-nasjonale nedsider. Jeg ønsker derfor en organisert globalisme-motstand hjertelig velkommen, denne forfeilede retningen mot et «internasjonalt over-herredømme gjennom EU, FN og tilsvarende konstellasjoner», inkludert dikterende underbruk som WHO og WEF som vil frarøve oss nasjonal selvråderett for egen makt og karrieres skyld. Dagens overskrift refererer nettopp til nasjonal oppholdskraft, altså det med en rimelig evne til nasjonalt selvforsvar.

Motstanderne av dette mer nasjonale inviteres herved ut i åpent lende til holmgang, og det inkluderer alle de ihuga globalist-forkjemperne - dessverre med både vår nåværende og forrige statsminister i spissen, ja hele politiker-balletten som på forskjellig vis frarøver oss vårt lille, gode land. Angivelig av godhet og humant storsinn, til fordel av resten av verdens beboere. Som med et glupsk blikk begjærer alt vårt, og helst gratis, ja sågar til oss som folkeslag utskiftet. Kanskje da bortsett fra et fåtall fra «urbefolkningen», dvs «oss de siste Mohikanere´s reservat» på Svalbard. Det hele påståes som humanisme og godhet (dog til maktens ensidig politisk gevinst..) mens jeg kaller det ren uforstand, hykleri, ja idioti. Jeg tar litt i her for å være sikker på at jeg blir forstått, og henviser samtidig til min artikkel «Det Norske Folkestyret nevnes ikke lenger», publisert på Spikers Corner 9/6/22 - nettopp fordi det ikke finnes lenger..

Nest etter Spikers Corner, det sanneste nettstedet i Norge (bare litt større..) er document.no som 15/7/22 hadde denne overskriften: «Monica Smit inviterer til massiv global protest mot globalister». Smit har startet «Reignite World Freedom» og laget en video som inviterer alle frihetselskere verden rundt til «global walkout», en massiv, global protest mot diverse «makt-misbrukende» myndigheter. Beskjeden er klar: Bli hjemme fra jobb og skole. Stans samfunnet verden rundt samtidig (men datoen for protesten er ikke offentliggjort enda..). I Australia står Smit bak Reignite Democracy Australia, hvor hun har kjempet imot nedstengninger og vaksine-mandater under koronapandemien. Tidligere har hun blitt arrestert og forfulgt av australsk politi ved flere anledninger for å ha ytret sannhet, og har nylig kjempet seg gjennom en flere ukers lang rettssak.

Hun er halvt kanadisk og refererer til den fredelige lastebil-kolonnen i Toronto som der ble slått brutalt ned gjennom Canadas statsminister Justin Trudeau´s bruk av unntakstilstand - hvilket var en helt unødvendig beskyttelse - for andre enn Trudeau selv i sin globalistiske, diktatoriske  fremtoning, en lojal disippel av Klaus Schwab og hans WEF´s rikmannsvelde. Som sammen med FN sikler etter en globalistisk «verdensregjering» med selvopptatte og overfladiske mennesker med globalisten Erna Solberg på slep.

Etter det ovennevnte document-innlegget fulgte et langt debattfelt som  bekreftet «frihets- fornektelsen» som uvegerlig følger i globalismens fotspor. En som kalte seg Kai Dahlqvist, deltok og jeg velger å sitere ham, dog kanskje litt ut av konteksten her: «Direkte demokrati ved folkeavstemninger er eneste vei ut av mørket. Alle mennesker er svake for korrupsjon. Spesielt typer som blir politikere, ser det ut som. I dag er det nok for WEF å bestikke noen få politikere, maksimalt 165.. Å «bestikke» en hel befolkning i et ekte demokrati kalles velferdsutvikling». Vel, selv vil jeg tillegge at staten må forholde seg nøytral, ikke som i Norge som kjøper seg meningsmonopol ved selv å finansiere riksmediene, og som fy og skam tvangsskattelegger oss for å finansiere en «ensidig, sosialistisk og globalistisk rikskringkaster», en moderne sofistikert versjon av Sovjets Pravda. Dette blir alt annet enn til et sant ekte demokrati. Som dessverre underdanig følger i det gjennom-korrupte krigerske Biden-regimets imperialistiske fotspor. 


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer