FBI innrømmer at de ikke sporer venstresidens vold

Av Spikeren. 

Under den feilnavnet «Summer of Love» ble opptøyer, plyndring, hærverk og politisk vold utført av radikale venstreorienterte under de (ofte bokstavelige) Antifa- og Black Lives Matter-bannerne. De voldelige venstreorienterte beleiret føderal eiendom, private virksomheter, rettshåndhevelse og private borgere med kostbare, dødelige og ødeleggende utfall.

Joe Biden og andre demokrater vendte det blinde øyet til volden av politiske årsaker i et fantastisk show av hyklersk dobbeltmoral. I for mange tilfeller oppmuntret demokrater til og med mer venstreorientert vold. Det viser seg at Federal Bureau of Investigation lukket øynene for de som utførte opptøyene og plyndringen også.

I en kongresshøring forrige uke med tittelen "Confronting Violent White Supremacy (Part VI): Examining the Biden Administration's Counterterrorism Strategy," sa FBIs assisterende direktør for Counterterrorism Timothy Langan at Spesialenheten ikke anser Antifa for å være en "organisasjon", og som slikt har ikke spesifikk informasjon om gruppens aktiviteter. 

Som svar på et spørsmål om hvor mye vold eller hjemlig terrorisme Antifa har begått de siste årene fra rep. Nancy Mace (R-SC), hadde Langan ingenting å tilby. 

"Under anti-regjeringskategorien eller underkategorien av innenlandsk terrorisme - vil det inkludere grupper som Antifa eller Black Lives Matter, folk som begår vold eller handlinger av innenlandsk terrorisme?" spurte Mace.

"Vel, vi identifiserer ikke grupper, men individers handlinger," svarte Langan. "Så hvis individer begår handlinger som vil være i fremme av anti-regjerings- eller anarkistiske idealer, vil de falle inn i den kategorien."

"Så ville du kvantifisere Antifa som en anarkistisk gruppe under den underkategorien?" Mace trykket. "Jeg mener, det er en anarkistisk gruppe, ikke sant?"

«Regissøren har tidligere beskrevet dem som en «bevegelse», og det har vært enkeltpersoner som har assosiert eller identifisert seg med Antifa som har utført voldelige handlinger som vi vil kategorisere som anarkistiske,» var alt Langan kunne tilby av «bevegelsen» til Antifa. 

Mace fortsatte og spurte "hvor mange voldshandlinger eller innenlandsk terrorisme har Antifa begått i løpet av de siste to årene?"

Igjen, Langan har ingenting å tilby. "Siden vi ikke kategoriserer Antifa, og heller ikke beregner eller samler informasjon angående Antifa, den bevegelsen, har vi ikke det," sa en senior FBI antiterrorfunksjonær. "Men vi kan gi deg informasjon om anarkistiske trusler og saker i generell."

"Hvor mange åpne tilfeller av anarkistisk vold og innenlandsk terrorisme har skjedd i løpet av de siste to årene?" spurte Mace og søkte data som kunne kvantifisere enhver ansvarlighet for de som raserte nabolag og føderal eiendom.

"Så vi har, når det gjelder arrestasjonsaktiviteter for anti-regjeringen/antimyndigheten, har vi totalt 75 arrestasjoner," svarte Langan.

Maces avhør søkte svar på det mange amerikanere lurer på – hvordan amerikanske byer kunne bli holdt under beleiring av Antifa og BLM i flere måneder mens folkevalgte ikke klarte å ta tak i situasjonen. 

Det var ingen bekymring for Wuhan-koronaviruset da massive maskeløse folkemengder tok til bygatene og få arrestasjoner eller siktelser inngitt av demokratenes distriktsadvokater for de som vandaliserte og brente virksomheter eller statlig eiendom. 

Liberale ordførere tillot såkalte autonome soner å bli grusomme groper av kriminalitet og skitt. Og nå viser det seg at landets øverste rettshåndhevelsesbyrå ikke engang har tall på Antifa-vold og har tilsynelatende arrestert færre enn 100 personer for å ha deltatt i anti-regjeringsaktiviteter.


Kommentarer