Sensur er ikke nok, de ønsker å ødelegge oss

Fra P54. 
Av Dr. Joseph Mercola. 

RASK OVERSIKT:

Estimater tyder på at Kina har stjålet mellom 200 og 600 milliarder dollar i forretningshemmeligheter og åndsverk hvert år de siste to tiårene. Endemålet for all denne cyberspionasjen er å styre verden

Den globalistiske kabalen som forsøker å "tilbakestille" verden har til hensikt å gjenskape det kinesiske overvåkings- og kontrollsystemet over hele verden, men hvorvidt de faktisk vil tillate kineserne å styre deres nye verdensorden er oppe til debatt

Cyberangrep og hacking har blitt en hovedsak, men nettkrigføring brukes også på nasjonalt nivå for å ødelegge motstandere av NWO. Akkurat nå sensurerer de først og fremst ubeleilige sannheter om alle ting knyttet til COVID, men i fremtiden vil de fortie diskusjoner om ethvert tema som truer det udemokratisk styre til globalistene.

Da hackere ødela nettstedet mitt og e-postserverne mine, hadde de tydeligvis ingen intensjon om å tjene penger på det. De ønsket å ødelegge infrastrukturen vår for å få oss til å tie

En av de mest aggressive pådriverne for ulovlig nettkrigføring mot amerikanske borgere er Bill Gates-finansierte barnelege Dr. Peter Hotez. To ganger har vitenskapstidsskriftet Nature publisert artikler av Hotez der han oppfordrer til bruk av cyberkrigføring mot amerikanske borgere som er uenige i offisielle COVID-narrativer.

Ødelegg meningsmotstandere gjennom nettkrigføring

Så generelt sett har nettangrep og hacking blitt en hovedsak. Det er store penger i det, enten vi snakker om tyveri av åndsverk eller å holde kritisk informasjon som gissel for løsepenger.

Men nettangrep er ikke bare en finansiell virksomhet. Cyberkrigføring brukes også til å ødelegge meningsmotstandere, og de fleste av disse angrepene utføres på nasjonalt nivå - noe som betyr at regjeringer bruker nettkrigføringsteknikker på sine egne borgere.

Da hackere ødela nettstedet mitt og e-postserverne mine, hadde de tydeligvis ingen intensjon om å tjene penger på det. De ønsket å ødelegge infrastrukturen vår, og de lyktes. Hvem vil gjøre det? Russerne? Kineserne? Sannsynligvis ikke. Nei, det er langt mer sannsynlig at de skyldige har sin opprinnelse innenfor amerikanske grenser.

Vi vet nå at Big Tech har blitt presset av den globale Great Reset-kabalen til å sensurere mennesker over hele verden som avslører agendaen deres og uttaler seg mot planene deres. I USA har Big Tech også blitt ulovlig presset til å krenke ytringsfriheten av et stort antall amerikanske myndighetspersoner, inkludert president Biden personlig.

Hensikten bak er den samme. Den amerikanske regjeringen forfølger The Great Reset-agenda, og det inkluderer å holde COVID-plandemien i live og få så mange som mulig til å underkaste seg frivillig «vaccassination». Facebook og Twitter har begge spesielle portaler som offentlige tjenestemenn bruker til å sensurere innhold. Uansett hva regjeringen er uenig i forsvinner fra plattformene, ingen spørsmål stilt.

Akademikere finansiert av slike som Bill Gates har også publisert globalistisk propaganda som ber om eksperter på nettterrorisme til å gå på motoffensiven for å snuse ut antivaxxere, spesielt det såkalte "desinformasjonsdusinet". Som det skjer, er jeg på toppen av den listen, og som det skjer, ble nettstedet mitt målrettet og ødelagt av sofistikerte hackere. Tilfeldigheter? Jeg tror ikke.

Det er helt klart at de bak dette angrepet ikke var i det for pengene. De ønsket å få meg til å tie ved å sette meg ut av drift. Heldigvis lyktes de ikke med det overordnede målet. Artiklene mine publiseres fortsatt gjennom Substack, og vi var i stand til å få tilbake nettmarkedet vårt som betaler regningene for dette nyhetsbrevet og ansatte i løpet av bare noen få dager.

Men budskapet er klart. Det er ikke nok å sensurere oss. De ønsker å ødelegge oss - og ikke bare meg, men oss alle. Listen over organisasjoner som har fått sine nettsider slettet eller ødelagt av hackere er lang på dette tidspunktet, og de har alle én ting til felles. De søker å utdanne folk om hva som virkelig skjer, spesielt sannheten om COVID-skuddene, som verken er trygge eller effektive.

Like lang, om ikke lenger, er listen over enkeltpersoner og organisasjoner som har blitt deaktivert og har fått sine nettbaserte betalingskontoer stengt på grunn av "forbrytelsen" med å dele informasjon som ikke passer til den globalistiske fortellingen. Alle disse taktikkene er taktikker som brukes i moderne krig, og nå blir de brukt mot oss.

Offentlig oppfordring til nett-terrorisme mot amerikanske borgere

En av de mest aggressive pådriverne for ulovlig nettkrigføring mot amerikanske borgere er Gates-finansierte barnelege Dr. Peter Hotez4, dekan for National School of Tropical Medicine ved Baylor College of Medicine, Houston.

Han er også meddirektør for Texas Children's Center for Vaccine Development og ironisk nok en helsepolitisk forsker i Baylor Center for Medical Ethics and Health Policy, til tross for at han ikke har noen intensjon om å anvende medisinsk etikk overhodet.

To ganger har det tidligere prestisjetunge vitenskapstidsskriftet Nature publisert artikler av Hotez der han etterlyser bruk av nettkrigføringsangrep på amerikanske borgere som er uenige i offisielle COVID-narrativer.

Den første kom ut i april 2021,5. I den artikkelen hevdet Hotez at å stoppe spredningen av COVID "vil kreve en motoffensiv på høyt nivå" mot "destruktive krefter", som betyr at de deler informasjon om farene og den absolutte ubrukeligheten ved COVID-skuddene.

Selvfølgelig ville ikke propaganda vært propaganda uten visse nøkkelord, så folk som er bekymret for vaksinesikkerhet blir beskrevet som "høyre-ekstremister" og "konspirasjonsteoretikere" drevet av russisk feilinformasjon.

"Nøyaktig, målrettet motmelding fra det globale helsesamfunnet er viktig, men utilstrekkelig, i likhet med offentlig press på sosiale medieselskaper. De forente nasjoner og de høyeste nivåene av regjeringer må ta direkte, til og med konfronterende, tilnærminger til Russland, og gå for å avvikle anti-vaksinegrupper i USA», skrev Hotez.6

«Innsatsen må utvides til cybersikkerhet, rettshåndhevelse, offentlig utdanning og internasjonale relasjoner. En arbeidsgruppe på høyt nivå som rapporterer til FNs generalsekretær kan vurdere den fulle effekten av anti-vaksineaggresjon, og foreslå tøffe, balanserte tiltak.

Arbeidsgruppen bør inkludere eksperter som har taklet komplekse globale trusler som terrorisme, cyberangrep og kjernefysisk bevæpning, fordi antivitenskap nå nærmer seg lignende farenivåer. Det blir stadig tydeligere at fremme av vaksinering krever en motoffensiv.»

Resten av artikkelen har følgende overskrifter og kan leses HER.

    Nature Publishes Second Hotez Threat
    Hotez Implicated in COVID Engineering
    An Open War on the Public
    Protecting Free Speech Is Paramount

Kommentarer