Bill Gates globale overtakelse er offisielt

Fra Mercola, tipset av P54. 

Verdens helseorganisasjon har blitt ekstraordinært konfliktfylt, først og fremst gjennom sin finansiering, og ved å tjene bedriftens mestere, mislykkes den i å fremme global helse.

WHO vil danne grunnlaget for en One World regjering, i regi av å koordinere og sikre global biosikkerhet. Dette blir tydelig når du gjennomgår de foreslåtte endringene til 2005 International Health Regulations (IHR) og WHO Pandemiavtale.

De foreslåtte IHR-endringene vil slette begrepene menneskeverd, menneskerettigheter og grunnleggende friheter fra ligningen. Det første prinsippet i artikkel 3 i IHR fra 2005 sier at helseforskrifter skal implementeres "med full respekt for menneskers verdighet, menneskerettigheter og grunnleggende friheter." Endringen treffer den setningen.

I stedet vil internasjonale helseforskrifter kun være basert på "prinsipper om rettferdighet, inkludering og sammenheng". Dette betyr at de kan tvinge deg til å gjennomgå den medisinske intervensjonen de anser for å være i kollektivets beste interesse.

IHR-endringene gir diktatoriske fullmakter til WHOs generaldirektør og ikke-valgte regiondirektører. WHOs "anbefalinger" vil være juridisk bindende av alle medlemsland, og vil erstatte alle nasjonale og statlige lover, inkludert den amerikanske grunnloven.

En One World helseplan

I oktober 2022 kunngjorde WHO et nytt initiativ kalt One Health Joint Action Plan of Action. Planen ble lansert av Quadripartite, som består av:

1. WHO
2. De forente nasjoners mat- og landbruksorganisasjon (FAO)
3. FNs miljøprogram (UNEP)
4. Verdensorganisasjonen for dyrehelse (WOAH)

Utover endringene i IHR, vil dette initiativet også utvide WHOs fullmakter.

One Health Joint Action Plan of Action kombinerer flere globalistiske organisasjoner og synkroniserer planene deres, samtidig som de kombinerer deres ressurser og makt for å skape en sentralisert global supermakt.

Desentralisert helsevesen og pandemiplanlegging gir mening, ettersom både medisin og myndigheter fungerer best når de er individualisert og lokalt orientert. Slik den er nå, implementeres imidlertid den motsatte globale agendaen.

Mens pandemitraktaten og IHR-endringene utvider og sentraliserer makt over menneskers helse med WHO, utvider One Health Joint Plan WHOs makt til også å adressere "kritiske helsetrusler" mot dyr, planter og miljøet.

Når du legger til at sammen med den planlagte elimineringen av menneskerettighetene, kan du se hvordan One Health Joint Plan kan brukes til å håndheve for eksempel klimasperringer eller reiserestriksjoner for å beskytte dyrelivet eller miljøet. For å lære mer om denne planen, se min forrige artikkel, "WHO Assembles Superpowers With 'One Health Plan.

Kommentarer