Mangel på medisiner, men myndighetene begrenser likevel livreddende Ivermectin

Av Roger Dyrøy. 

Som de fleste sikkert vet så er over 1% av landets befolkning påført skader som følge av myndighetenes eksperiment med såkalte vaksiner. Enda flere har blitt smittet av Kina-viruset, som består av et lignende piggprotein, om ikke det samme.  

Ivermectin har vist seg svært effektiv i både forebygging og behandling av sykdom i mange former, og særlig virus og parasitter i over 40 år. Men også kreft og andre mer vanlige sykdommer. Det unike med medikamentet er at det forekommer svært få bivirkninger, faktisk så lite at det ikke en gang nevnes i pakningsvedlegget. Dette i rak motsetning til Paracet og blodfortynnere som er forbundet med svært høy risiko.

Penicillin, Aspirin og Ivermectin har noe til felles, de kommer alle mer eller mindre direkte fra Skaperverket. Her er den utrolige historien om mikroben Ivermectin!  


The story of how ivermectin was discovered is quite incredible. In the late 1960s, Satoshi Ōmura, a microbiologist at Tokyo’s Kitasako Institute, was hunting for new antibacterial compounds and started to collect thousands of soil samples from around Japan. He cultured bacteria from the samples, screened the cultures for medicinal potential, and sent them 10,000 km away to Merck Research Labs in New Jersey, where his collaborator, William Campbell, tested their effect against parasitic worms affecting livestock and other animals. One culture, derived from a soil sample collected near a golf course southwest of Tokyo, was remarkably effective against worms. The bacterium in the culture was a new species, and was baptised Streptomyces avermictilis. The active component, named avermectin, was chemically modified to increase its activity and its safety. The new compound, called ivermectin, was commercialised as a product for animal health in 1981 and soon became a top-selling veterinary drug in the world. Remarkably, despite decades of searching, S. avermictilis remains the only source of avermectin ever found.

Kanskje ikke så rart at WHO har dette på listen over essensielle medisiner. Pris: 2 Cent per pille og 22 dollar per liv reddet. 

For folk som har blitt skadet av vaksiner og/eller det menneskeskapte/modifiserte Koronaviruset, så finnes det håp. Her er en felles behandlingsprotokoll som en rekke erfarne leger har utviklet. Det er mange mulige medikament som kan benyttes. Her er også Aspirin nevnt, men med en mye lavere dose (81 mg) enn hva norske myndigheter/apotek opererer med. 

Det finnes også en behandlingsprotokoll for Long Covid 

Årsaken til at mange har opplevd bivirkninger som indre blødninger med Aspirin kan ha sammenheng med manglende kunnskap og de høye dosene (500 mg) som selges uten resept, ikke helt ulikt Paracet som kan gi leverskade og hjerteproblemer. Det er rett og slett uforsvarlig av norske myndigheter, som nærmest ukritisk anbefaler både 3 og 4 gram av disse medikamentene til Korona-pasienter. Særlig når man vet at Paracet ikke er behandling, men snarere undertrykkelse av symptomer. Hva angår Aspirin så snakker vi altså om en dose som er over 30 ganger høyere dose enn hva erfarne fagfolk anbefaler. 

Jeg vil ikke anbefale folk å benytte Aspirin til behandling av hjertesykdom, men hvis det er slik at Aspirin tar knekken på kreft, så er det ingen overraskelse at VG stenger ned debatten. 

Hodepinetablett mot kreft.. - Helse - VG Nett Debattvgd.no › helse, sex og livsstil › helse
January 30, 2009 - Når personer med Kreft spør meg om råd, tror de at jeg holder dem for narr, når jeg anbefaler dem å bruke Aspirin! Veldig ofte gjør de det ikke, på basis av det dårlige ryktet Aspirin har fått, av nettopp ”helsevesenet”.

Man kan bare spekulere hvorfor apotekene nå faser ut Aspirin. Men det er påfallende at alle medisinene som har blitt bannlyst/begrenset, har en ting til felles; De fungerer mot kreft. Likevel begrenses befolkningen fremdeles tilgang til livreddende medisin som Ivermectin. Hvorfor det fremdeles er reseptbelagt er et åpent spørsmål. Hvorfor vi ikke får tilgang til 12 mg doser slik som mange andre land. I mellomtiden må vi nøye oss med svært kostbare tabletter på 3 mg (over 100 kroner/stk), om vi er så heldig at vi har en lege som våger å gjøre jobben sin ved å foreskrive det. 

Roger Dyrøy 

Kommentarer