Stillhet, et tegn på noe galt, Jonas?

Av Dan Odfjell. 

Var, eller var Norge ikke delaktig i sprengningene av Østersjø-ledningene? «Hele halve» verden snakker om denne krigshandlingen av en sabotasje. Mens USA dementerer holder Norge bom kjeft, under trussel? Er Ukraina en del av en større operasjon, i et spill om den nye totalitære verdens ordenen under FN og Davos-oligarkenes WEF, som Russland synes å står i veien for? Og som den USA-patriotiske Donald Trump sto i veien for? Og kan det forklare de opplagte usanne påstandene om det såkalte «Russia Hoax» som del av USAs «imperialistiske langtids planlegging» mot Russland - for utspekulert samtidig å svekke EU og Tysklands naturlige ønskede større uavhengighet av Washington - dersom billig russisk gass fikk fortsatt flyte til Europas industrielle og relative fordel? Og er den høyere gass pris som USA gjennom Biden-regimet synes å ha lagt opp til, også stilltiende ønsket velkommen av deg, Jonas Gahr Støre? Men hvorfor må Norge slik av-industrialiseres? Og hvorfor må det norske folket ikke bli sin egen billige energi tilgodesett, samt som nasjon naturlig beskyttet?

Ja, dette var mange ting på en gang som imidlertid tyder på at dere elite politikere ikke er på det norske folkets side, men på de rike WEF-oligarkenes og den totalitære verdensmaktens side. For å forstå hva dette virkelig går i, les document 12/2/23 «I en rettferdig tid ville World Economic Forum vært kriminalisert». Er det i sistnevntes og FNs interesse at Norge av-industrialiseres og fattig gjør seg selv? Fordi det norske folket da lettere vil kunne akseptere seg redde konforme til moderne kontrollerte fattige slaver gjort? Er det derfor blant annet dere holder oss nede med klima og andre angivelige «og udiskutable» trusler fordi frie og modige røster truer den udemokratiske makten dere innehar? Den 1/2/23 hadde det lille nettstedet SC (spikerscorner.blogsport.no) denne overskriften «Avslørende video om FN og de som styrer verdenen». Jeg lyttet til videoen som slaktet hele FN-systemet og mer til. Mannen som talte hadde jobbet for FN i mange år, men hadde «hoppet av» og forklarte seg troverdig hvorfor. 

Og nettopp troverdighet er blitt spørsmålet som vi retter til Jonas, og til forrige, og kanskje landets neste statsminister, Erna Solberg. Hva holder dere på med, annet enn å ville representere udemokratiske overnasjonale rikfolk? Dere har tydeligvis kjøpt dere til de makt privilegiene dere representerer, og strør disse videre rundt dere til en egen liten krets av medløpere som betales på forskjellig vis; hva jeg kaller 10% A-laget mens alle vi andre er B-laget, som dere rått lyver til og stjeler fra, både direkte og indirekte. Folkets milliarder gir dere ben til å gå verden rundt, men B-laget kan ikke en gang protestere fordi vi er 90% fratatt effektiv ytringsfrihet gjennom et rigget system av indoktrinering samt med en effektiv riksmedia sensur, dvs en «munnkurv». Propoganderingen til fordel for disse internasjonale elitene synes forøvrig uttrykkelig «røpet» i Ukraina-sammenhengen, Russland må ødelegges, en helt ensidig fremstilling. 

USA var i min ungdom et frihets ideal, godt hjulpet av Europas takknemlighet for innsatsen i å befri oss fra det totalitære Nazi-systemet. Men hvem andre enn oss selv, det norske folket, kan nå stå opp mot «det nye totalitære» som Biden-regimet står for, og som NRK og andre «kjøpte» propagandister tier stille om? Den som tier samtykker..? Hva sjanse har folk flest  til å forstå realitetene når politikerne bevisst tildekker verdens realitetene med sin stillhet, også her? Er våre eliter skamløse blitt, ved at de helliger penger, makt, stilling samt prestisje gjennom  unnlatenhet og pretensjon, herfra til månen? Et nytt måne prosjekt a la Jens Stoltenberg, mannen som sågar tok ansvar ved å bli sittende, det etter offentlig grov kritikk for manglende beredskaps ansvar. At han også er blitt USAs betalte og fleksible «håndlanger» mot bedre vitende, det vil også komme for en dag. Om dette «så fleksible» også gjelder Jonas er nå opp for «avklaring» blant annet mht sabotasjen i Østersjøen. Jeg kan dessverre ikke si jeg tør holde pusten til Norges fordel.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer