Det nær hele ansvaret ligger på USA, Erna.

Av Dan Odfjell. 

Du tar meget feil som mener at ansvaret ligger på Russland, for du og andre konforme USA propaganderte kan eller vil ikke høre hele for-historien til Ukraina krigen, før- og etter-historiene til 2014 og Minsk-avtalene hvor din venninne Angela Merkel røpet oss sannheten, at opplegget var å lure Russland.. Snakk med henne og kanskje du kan få en ny vinkel på realitetene rundt denne krigen. Imperialismen tilhører USA dessverre, så også din påstand om Russlands imperialisme er forfeilet. Du lurer dine tilhørere med konform løgn, ufarlig det når riksmediene ikke arresterer deg. Men dette er altfor lettvint omgang med realitetene, Erna Solberg.

Jeg har nå fått lest referatet fra din åpningstale fra Høyre møtet sist helg, som referert av Helge Lurås 24/3/23: Overskriften var: «Erna Solberg snakker varmt om EU:- Kjære venner, Norges plass i Europa er ved bordet». Jeg kunne ikke vært mer uenig og forskrekket over Erna´s overfladiske naivitet og/eller manglende realisme. Dessverre, etter Ukraina krigen er EU blitt mer irrelevant enn noensinne i de aller fleste verdens sammenhenger, en fattig rævdilter til et korrupt Biden-regime som etter all sannsynlighet har tapt USAs tidligere allmektige verdens posisjon. EU er ikke samlende slik du hevder, tvert imot, mer og mer sprikende og uten en selvstendig utenrikspolitikk. Med landene mer og mer skeptisk til det korrupte regimet i Kiev. Som aldri kan vinne mot Russland.

Selv ikke USA tror på seier lenger, tilsynelatende bare Erna. Jeg anbefaler henne å lese mitt korte innlegg på Spikers Corner 25/3/23 «Hva var Nato-oppdraget, Jens Stoltenberg» for å forstå hvor hinsides ukorrekt hun er i sin beskrivelse av EU samt dets svinnende viktighet, nå mer irrelevant enn noen sinne. Mens Russland og Kina som ikke er liberalistisk WOKE etc vil forandre verden og etterlate EU som rene undersåtter av et redusert USA. Således er EU ingen deltaker som Norge skal strebe å sitte ved bordet med, for svak blitt til reell innflytelse i den nye multipolære verden som avtegner seg etter en fredsavtale i og med Ukraina, et Nato nederlag med mistet Nato relevanse fremover det også. Jeg tror USA trekker seg ut av Nato hvilket betyr Norge må ruste opp, utilgivelig forsømt av deg Erna i alle dine 8 år i statsminister stolen. Måtte du ikke få ødelegge derfra en gang til.

Trond Giske, redningsmannen for-oss-ut-av-EU?


Han har ingen problemer med å løpe rundt Erna Solberg i ring, selv om hun ligger høyt på gallupen. Starter han et nytt EU-motstands parti, slik han tidligere var opp mot EU-Jonas, da tar han velgere både fra høyre og venstre fordi økende mange både i Ap og Høyre er fortvilet over EU-øket som regjerer og ødelegger landet. Erna trenger konkurranse, som seg feilaktig bundet til Brussel-masten, hun kan knapt lenger globalistisk snu seg.. Nasjonalisten Trond er ikke bundet av Østlandsmafiaen, han står tvert imot opp for utkant-Norge, og jeg spår ham frem som er rakett, fri fra kvinne-verket innen Ap en gang for alle. Erna´s hemsko er seg EU-helfrelst, arrogant og sta som et fjell samt fjollet opptatt av alt internasjonalt og det korrupte FN. Og uten Angel Merkel lenger å menge seg med; hun fikk forresten en slett sorti..

Dessuten er EU et fjern-demokrati som ikke kan konkurrere med et nær- og reelt norsk demokrati med nye koster som setter Norge først, gjerne folk med næringserfaring som kan blåse til ny kraft og norsk optimisme. Utflyttede nordmenn vil kunne returnere til Norge om ikke rent personlig, så med sine investeringer som skaper arbeidsplasser. EU mangler per definisjon slik patriotisme, EU er nemlig ikke et land, men en kunstig konstruksjon som allerede knirker i sammen føningene, udemokratisk og «vanlige folk og land» fordyrende, som appellerer til og som best samarbeider med Davos rikfolkene; som EU vil oss «buntet» sammen med..

Frem til neste Stortingsvalg kan Jonas og Erna kjærlighets bryne seg på hverandre med de dyre strømutgifter og dyrtid, blant annet som et resultat av EU og Nato-politikk som drevet umenneskelig frem fra Biden-regimet. Det med Jens Stoltenberg som godt betalt leiesoldat. Han og Jonas Gahr Støre har vært USA lakeier før, jeg tenker på en av de mange USAs regimeskifte kriger; nemlig Libya som de to bestemte en aftenstund sammen med krigsherrene i Washington. Nato er forvandlet fra en forsvars union til en angrepspakt noe Ukraina- stedfortreder krigen demonstrerer til fulle, historisk vil den bli Vesten meget beskjemmede. Og dersom Alf R. Jacobsen får rett i antagelsen at Norge kan ha hjulpet USA med forberedelsene til rørsprengningen i Østersjøen, da har Jonas et kolossalt problem..

Erna er klart motstrøms utviklingen i Europa og Vesten generelt, Giske kan ble statsminister på vegne av et nytt parti i en koalisjon med restene av Ap og andre EU-motstandere, en perfekt plattform for reell forandring, endelig. Han kan heve seg på den nødvendige opprustningen av det norske forsvaret, jeg refererer til Øystein Steiro Sr på document.no 27/3/23 med tittelen: «Ap og Høyre har i årstider forsømt Norges forsvar og sikkerhet. Det må ta en slutt.» Giske med en ny plattform kaster av seg gammel bagasje og starter med ny energi og god retning. Jo mer jeg skriver jo mer entusiastisk blir jeg på Giske´s vegne, han er mannen til å stikke hull på denne lenge politiker byllen.

Trond Giske, jeg har selv hørt på ham i en maritime sammenheng under Grete Knudsen, den gang som personlig utvalgt av henne til å kontribuere med synspunkter mht en ny giv for skipsfartsnæringen for ca 20 år siden. Uenig eller ikke med Giske, han snakker direkte og uanstrengt med folk og langt bedre enn både Jonas og Erna, antagelig også smartere i debatt enn de to til sammen. Jeg spår ham et politisk come-back som vil kunne ryste i de norske kjente forestillingene, og ønsker ham lykke til. Kanskje kan han ta over det gamle Kystpartiet for en slikk og ingenting som jeg selv forsøkte på en gang. Det er enklere og hurtigere enn å starte helt fra start med innhenting av 5000 underskrifter eller hva det nå var. Det antallet underskrifter er intet problem for Giske. Navnet på partiet kan lett forandres. En frisk advokat får dette til, der er også andre ikke avskiltede partier kanskje å få tak i. 

Heia Trond Giske, du er blitt Norges mest realistiske håp om snarlig forandring. Og ut av «døden i gryten» som heter EU.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer