USA´s demokrati er nærmest en fasade, en vits blitt

Av Dan Odfjell. 

Og dette skyldes Biden-regimet av ekstremister og løgnere, urovekkende med de norske riksmedier ukritisk på lag.. Men denne USA-virkeligheten kan kanskje repareres og mannen som sier seg istand til hurtig å kunne ordne opp, Donald Trump, er meget diskreditert også av venstresiden i Norge, og av den merkelige Erna Solberg. Trump står for det folkelige «sammensuriet» som Erna fra sin høye EU-stol så arrogant kritiserte også oss for, alle oss fedrelands kjempere og andre som var kritiske til henne. Er det ikke bemerkelsesverdig, Erna som partileder for det konservative Høyre-partiet viser forakt også for «sammensuriet» ca 74 millioner amerikanere som stemte Trump. Som sloss for det åpne demokratiet, for den lille mann og kvinne samt for sitt fedreland, opp mot et avsindig Biden-regime. Erna kommet helt i utakt med grunnfjellet i eget parti når hun dessuten, av alle, er enig med Jonas Gahr Støre i hans ubegripelige EU-politikk, og mye mye mer. Således med Jonas og Erna på lag sammen blir det neppe forandring til det bedre her til lands - vi synes totalt fortapte - i realiteten synes Norge omgjort til en skjult et-parti stat. Diktatur det neste.

Intet menneske er perfekt, Trump intet unntak. Men Biden er verre enn verst, og med stor  forskrekkelse ser vi norske politikere og riksmedier lar seg dupere av denne senile gamle og korrupte mannen, som knapt lenger vet forsiden og baksiden på seg selv en gang. Han og hans fanatiske venstrevridde medsvorne har greid å kjøre USA på dunken; jeg er ikke ene om å mene det. Og dem som mener annet, Erna og Jonas og «alle dere andre» synes nå kommet ut motstrøms. Det er også alle dem som lar seg bedra av det globalistisk pregede EU, som folket to ganger sa Nei til. Men dem som den gang mente seg «elite» de tok feil og overkjørte Nei-siden «by hook and by crook», for å si det på engelsk. Og grunnlovs-stridig var det hele også, samt udemokratisk. Historisk vil også dette vise seg. Nemlig, om løgn den gang som nå, som jeg forleden 30/3/23 påpekte blant ved overskriften «Jonas lyver for å fremme sin agenda, nær hele tiden». Bemerk, at Jonas var enig med Erna om å fravriste oss folket og vår industri den billige strømmen, til EUs ensidige fordel, en vanvittig uforklarlig unasjonal politikk. Hvorfor?

Dersom Jonas og Erna tror seg smartere og «bedre Norge beskyttende» enn oss andre til sammen kommer de til å falle på sitt eget sverd. Her på spikerscorner.blogspot.no får de motstand fra oss dissidenter som har gjennomskuet deres felles og diktatoriske WEF og EU-fakter. Vår egen «forstyrrer» i debattfeltet, Negerkung, er provoserende uenig med nær alt og sier «Putin har dritt på legga» og avviser slik muligheten for at han selv og hans likesinnede riksmedia «har dritt på draget». Hans usammenhengende argumenter og sprog står til stryk: Russland vinner både moralsk og på slagmarken, det vil historien vise. Og da hjelper det knapt for Negerkung, Jonas og Erna, ja også NRK og «alle de politisk korrekte» at dere panisk søker forvirre folk politisk, samt folket underkuet. Jeg står for alt jeg har skrevet og tror at verden nå har gjennomskuet omsider alle disse USA-stygge «regime-skifte» krigene - med Norge skamfullt og farlig på lag, noe Jonas og Jens Stoltenberg bevisst tildekker.

Mitt innlegg 29/3/23 med tittelen «Det nær hele ansvaret ligger på USA, Erna» får stå sin prøve når avklaringen av Ukraina-stedfortreder krigen nå synes nærtstående, med USA sannsynlig ikke bare tapende, men verst også med et tapt vedens hegemoni. USA har totalt undervurdert  Russland, og har dummet seg skikkelig ut sammen med Nato som neppe vil overleve sin nåværende propaganderende og krigerske rolle. Jeg tror USA kommer til å trekke seg ut av Nato etter å ha forårsaket Tyskland og EU så stor skade, ja ved å ha satt tilbake hele vårt kontinent, til ennå mer «det syke kontinentet blitt». Jeg tror det vil bli Russland og Kina som kan triumfere, iallfall innledningsvis. Noe Jens Stoltenberg neppe hadde tenkt seg, mye skadeskutt han også. Jeg tar overhodet ingen glede av det, som alltid er det Norges beste som ene og alene opptar de fleste av her på dette frimodige lille nettstedet. Hadde vårt nedslagsfelt vært større hadde vår modige redaktør kanskje blitt «tatt ned» på en eller annen måte.. Han er vår glede; og den «arrogante norske makten» er oss alle blitt et hår i suppen.

Og her et «siste nytt» avsnitt: Tucker Carlson på Fox News rapporterer om nyheten og reaksjonene der borte til Trump satt under tiltale fra statsadvokaten i New York for en tvilsom gammel sak. Som opplagt er et nytt falskt og desperat forsøk fra folk rundt Biden-regimet på å eliminere ham som president-kandidat til neste år. Men dette har satt USA i flammer til nær borgerkrigs lignende farlige tilstander fordi det amerikanske folket reagerer på dette som et nytt sjofelt politisk overtramp. Mest sannsynlig vil dette hjelpe Trump desto mer som folk flest har mistet tålmodigheten med det korrupte Biden-regimet. Muligens er ikke USA tapt til venstre- vridde tilstander likevel. Og kanskje det amerikanske demokratiet kan reddes likevel?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer