Er våre politikere, nær som stats-terrorister å kalle?

Av Dan Odfjell. 

Når vi ser hvordan vindmølle-politikerne sender sine udemokratiske vinder over landet, må vi kollektivt reagere negativt, dette er subsidiert galskap i en moderne verden. Og det i et land, som fra naturens side, er velsignet med vannkraft, samt med olje og gass; gassen sågar et billig biprodukt som må kunne utnyttes til å skape elektrisitet, der og hvor den finnes, og der hvor strøm trenges, som på Melkøya. Gjett om ikke våre etterkommere, de som overlever, vil forakte vår, eller rettere sagt, våre politikeres manglende sunne fornuft? Det synes for de sistnevnte som det gjelder å ødelegge både vår vakre natur og å ødsle våre ressurser, ja fattiggjøre Norge og oss alle, mest og raskest mulig. Jeg er kommet til at jo mindre nytt styresmaktene bestiller og finner på, jo bedre vil Norge fungere. Denne maniske opptattheten av å gjøre noe for å vise handlekraft, det å holde ballen i egne ben, samt det å etterape klima, og annen importert galskap, det er meget ødeleggende for vårt land. Og det er også tåpelig, det mislykkede forsøket på å imponere verden, eller å redde en korrupt verden med våre milliarder. Det gir ingen gullknapper til de overmodige Per Gyntere som valfarter Egypt i sitt forvirrede selvbilde, nemlig nasjonale klovner som Jonas Gahr Støve og Erna Solberg. 

Dessverre, i vår tid har vi ikke lenger et demokrati, kun et vanstyrt diktatur som bruker våre, folkets penger, til å fordumme oss med Pride og annet importert vås. Det vi opplever, er at våre politikere tror de løper en stafett for å imponere oss og å gjøre seg selv, som yrkesklasse, til verdensmestre. Mens vi folket ikke aspirerer verken til å redde eller å imponere verden, den får gå sin skjeve gang, bare Norge styres bra. Vi som trodde at statsministre, nær som en administrerende direktør, er betalt for å fremme hva de er valgt til å gjøre. Om det er på tross, overmot eller hva det er, vites ikke, men politikere synes å tro de kan herse med oss og sende landets milliarder i alle himmelretninger, ja samtidig - og likevel å kunne høste ros fra oss innbyggere for det manglende utkomme. Norge er dessuten dårlig vedlikeholdt, med et enormt etterslep av manglende infrastruktur-bedring og et skjult, skremmende slett nasjonalt bygnings-vedlikehold. Den eneste forklaringen jeg kan tenke på, er at gullknapper ikke utdeles for slikt kjedelig arbeide, men internasjonale prangende godhetspretensjoner, det gjør susen?

Men se, vi er utmanøvrert av makten som ikke er dum, den har i det minste egoistisk forstått at folket må nøytraliseres og det helst og best uten krutt og kuler. NRK-roperten er godt betalt, og makten absolutt, venstrevridd lydig. Det er også de andre riksmediene, innstilt på den samme forførende, underholdende, politiske frekvensen - for slik overdøves alle andre og forstyrrende tanker og lyder. Dessverre er nettstedet document.no oppstått, samt noen andre få pustehull, men summen av disse og til sammen overdøves daglig av en 90% «overmakt» i det offentlige, det såkalte politisk opplyste rommet, som lett fordreier, lyver og/eller enkelt unnlater å rapportere all informasjon som går det skjulte diktaturet imot. Vi har en fordel, vi opposisjonelle, nemlig den kraften som ligger i sannhet, at den varer lengst.. Problemet er bare at sannheten derfor slipper meget forsinket ut i denne offentlige, dominerte sfæren, slik at dumhet og løgn altfor lenge får gjøre skade, langt lengre enn nødvendig, når norske statsministre dessverre bare forstår sitt eget beste, ikke Norges beste. Det langt verste eksempelet er Gro Harlem Brundtland med sitt forfeilede kjør på multikultur, mangfold og oss underlagt EU. Tenk om dette avsindige kjøret hadde vært stanset tidsnok, da kunne vi unngått hele Sverige-galskapen og mer til.

På spikerscorner.no 15/8/23 under overskriften «Hatet mot religion» kom Hanne Herlands forklaring på Vestens utforkjøring, vekk fra idealet godhet og generell medmenneskelighet. Hun forklarte, filosofen Fredrich Nietzsche på 1800-tallet kjempet for en verden uten tradisjonelle vestlige verdier og presset på for radikale endringer i samfunnet uten en Gud, men endte sitt liv på et sinnssykehus. Jeg synes å høre, det beviser jo ingenting. Men Hitler fremmet Nietzsche´s teorier samt tesen om «supermennesket» ja det gudløse riket slik som de fleste i vår moderne verden nå også gjør. Det gjorde også Sovjet, de bekjempet kristendommen arvet fra Tsar-veldet i protest og til forandring, til fordel for kommunismen, den alene å tro på. Herland stilte så spørsmålet om hvordan kom venstresiden til å hate sin egen kultur og verdiene som gjorde Vesten stor? Kommunismen synes svaret. Men se Sovjet er blitt til Russland og Stalin er ikke Vladimir Putin, den sistnevnte tok kristendommen som arvet fra Tsar-riket inn igjen i russisk grunnlov, samt har siden reparert og bygget mange nye kirker. De kristne opplever en stor vekkelse i Russland - samt at Putin er en langt mer populær leder enn det korrupte Biden-regimet og Nato-landene liker å innrømme. Personlig tror jeg dette delvis hadde med hans forsvar mot et uforsonlig Islam i sør, i erkjennelsen av at kristendommen godt kan eksistere under et hvilket som helst politisk system, bare den blir latt stille og rolig i fred.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer