Jeg makter ikke å knekke riksmediene

Av Dan Odfjell. 

Og dersom vi ikke sammen makter det, da er det riksmediene og den bakenforliggende og utspekulerte løgnaktige makten (tenk, ulven Jonas og krokodillen Erna..) som knekker oss. De avvæpner oss slik, ja dessverre, gjennom riksmediene forblir vi nemlig maktens dumme kveg til velegnet utnyttelse og slakt. Det beste vi synes å kunne håpe på, med fortsatt pressestøtte, er et slavelignende liv å oppleve, aldri et reelt demokrati.. Det blir heller neppe noensinne en sann opplysningens tid.. 

For ulven og krokodillen i sivet har taket på oss til ingen forandring.. Dog valg var opprinnelig ment å skulle gjøre politisk forandring mulig, men nå, tro om igjen, med vårt system har makten bukten og begge endene. For gjennom parlamentarismen og vårt nåværende riggede parti- og valgsystem kan vi aldri komme oss fri og ut i åpent farvann; for forandring fordrer nemlig sann informasjon, slik at vi kan velge etter noenlunde eget bondevett. Riksmediene står oss i veien, de lyver og arbeider mot folket, i realiteten er de av makten bevisst betalt og utpekt som våre bøller. Dersom Ulven og Krokodillen var våre sanne beskyttere kunne de meget lett tatt knekken på systemet ved å avslutte subsidieringen av riksmediene. Når dette ikke skjer fremstår deres felles falskhet som klart avkledd, nemlig, at demokrati ikke er deres ting.. Akkurat som Lenin og Stalin, dog gradsforskjeller..

Jonas Gahr Støre og Erna Solbergs falske forsvar er at de later som de representerer folkets beste, det gjorde Lenin og Stalin likeså, ja selv Hitler lurte seg selv.. Nei, de alle representerer sitt eget makt begjær, de mener slettes ikke å redde folk og land, da hadde de lagt kursen hardt styrbord heller enn babord. Nei, de styrer kun den kursen som vil gi dem menneskelig makt en stakket stund, mens landets interesser strekker seg ut i endeløse generasjoner. Forenklet sagt, våre barn og barnebarn, de representerer det nærmere perspektivet.  Er der noen overhodet som tror «ulver og krokodiller» sloss langsiktig når valgt for kun fire år? Nei, egoistisk blir landets langsiktige interesser valgt vekk til fordel for egen makt, penger og ære, altså en stakket stund kun.. Er Norge som land tjent med slik kortsiktighet? Klart nei, Jonas har lenge og konsekvent valgt langsiktigheten vekk, selv ikke egen etterslekt synes å telle, så ivrig er han i sin søken etter kortsiktig makt og ære. Og dette fanatiske er hverken plutselig eller impuls-preget, nei helt siden skjørtekanten i GHBs tid har han ambisiøst strevet på. Så moralen må bli, over-ambisiøse typer er skumle greier, både folk og land bedragende.

Skal vi nå se Erna også litt etter i sømmene? I motsetning til Jonas kommer hun fra enklere kår, om det er en fordel eller ikke, det lar vi her ligge. Men begge startet friskt ut på høyresiden.. Rikmannen Jonas forsto raskt karrierestigen langt raskere på venstresiden, og uprinsipriell og opportunistisk som han siden også har vist seg, så hoppet-han-side.. Og siden har han fortsatt «latt seg» som «sosialistisk» og dreven i faget, ja slik lurt mange.. Men faget heter altså makt, og det forsto også Erna etterhvert: Hun bygget seg opp gjennom Høyre i Bergen, der enklest som kvinne. Jeg tror ikke hun har arbeidet i det private næringslivet, da ville hun brukt det som et politisk argument, nei, hun synes en typisk broiler, billettør fra Akvariet i Bergen som en mulig bakgrunn. Men hennes fremtidige ambisjon synes en globalistisk stilling innen FN, litt av et skattefritt karriere sprang det. Var det derfor hun forlot konservatismen, som hun bygget seg opp på gjennom Høyre? Uansett faktum er, Erna stjal Ap´ klær og førte deres tilsvarende politikk i hele 8 år som statsminister. Vi kan knapt lenger se forskjell på Erna og Jonas. Begge synes å tro at makt trumfer alt og at EU og løgn lønner seg. Dog ikke for oss andre.

Og da er jeg tilbake til riksmediene, begge felles våpendragere for i kampen om globalistisk makt, hvorfor "løgnen skal såes i spalter og rader, det er et jordbruk som lønner og gir!" Dette siste var et sitat fra Jens Bjørneboe som lå langt foran sin egen tid mht samfunnsforståelse og treffende kritikk. Makt mennesker har knapt moral i det hele tatt, eller, har de kanskje mistet den gradvis på vei opp den politiske klatre-stigen - og kanskje kommer betegnelsen klatremus derfra? Som en tilfeldighet idag 30/8/23 på spikerscorner.no hadde jeg innlegget «Anniken Huitfeldt, symptomatisk for regjeringens hybris?» den samme som Jonas i dag måtte ut for å forsøke å redde, dvs henne og mannen beskyldt for innsidehandel. Øyvind Thuestad var raskt ute med overskriften på document.no: «Støre har tillit til Huitfeldt, men har folket tillit til Støre?» Dette en ny habilitetsskandale. De trikser det skikkelig til disse menneskene, umoralske de langt fleste. Men greier de kjøpte og umoralske riksmediene å holde denne løgn-balletten gående, slik i all evighet? Når det synes som Ap-folket overhodet ikke respekterer noe annet enn eget utkomme? Jeg sier, ut med Stortingspartiet, inn med helt nye koster, det sier vi nå mange, om folke forakten overhodet skal kunne forsvinne. Og selvfølgelig helt vekk med pressestøtten. Den minner oss om Sovjet, om hvem også venstresiden sa, den vil vi aldri sammenliknes med, men se så ble den nær slik selv..

Det eneste som står i hodet på politikerne og flere av deres nærmeste, tilsynelatende, er hvordan en politisk posisjon skal kunne utnyttes til private fordeler. Støre er ingen vaktmester på folkets side, dessverre, han støtter kun sine egne; middelmådige i tillegg

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer