Erna Solberg har angivelig kalt muslimene de nye jødene

Av Dan Odfjell. 

Denne progressive bergenserinnen er dessverre helt på jordet. La meg forklare, en deltager i kommentarfeltet etter innlegget «Erna Solberg er blitt dønn taus mht integreringspolitikken, dårlig samvittighet?», på Spikers Corner 29/11/23, sa det forkortet slik: «Erna må ha ment at hetsen mot muslimene minnet henne om hetsen tidligere mot jødene». I så fall er det naturlig å konkludere, Erna kan knapt ha lest bøker i sin tid, hvilket dessverre synes bekreftet av hennes utsagn. At hun tror seg kvalifisert til å bli statsminister, så overfladisk og forvirret som hun fremstår (og sågar mest på venstresiden), det diskvalifiserer henne totalt. Hun vet ikke sitt eget beste, ei heller tydelig ektemannens beste, og ennå mindre folkets og landet beste, så lite belest synes Erna å være, dyslektiske eller ei. At en slik person kan bli Høyres leder, forteller alt, det er knapt håp lenger for edruelige konservative resonnementer og tanker i norsk politikk. Trist men sant, vi synes fortapte under et politisk kuppet løgnregime og med demografien farlig imot oss.

Nå har jeg hverken Erna eller Jonas Gahr Støre på hjernen. Hva jeg sloss for, er snarlig forandring, dvs et reelt demokrati og landets beste. Akkurat hva som er landets beste, kan selvsagt diskuteres, men ikke at de to nevnte, både for nåtid og all fremtid, er totalt ubrukelige, uansett fra hvilken som helst politisk vinkel. Ikke en gang innvandrerne kan være tjent med et slikt forvirrende styre. Dessuten, Erna er kvinne, det hjelper henne neppe heller, overfor de radikale muslimene. Men EU, FN, WEF og andre ikke-norske, utenlandske krefter, jeg kaller dem gribbene - om de kunne stemme til det neste norske stortingsvalget, ville Erna fått mange stemmer, så rå-spandabel hun er med våre penger. Hverken Jonas eller Erna vil kommentere hva jeg skriver, de begge forskanser seg i sine respektive sammensurier. Ikke tro at jeg kan legge et egg, for å si det slik, men jeg vet iallfall hvordan et egg ser ut. For se, det «vettuge, trauste politiske» er gått helt av mote, bevisst ødelagt av de betalte riksmediene som med skattebetalernes penger bevisst løgn-forvirrer oss. Uærlige politiske aktører.

Når «løgnerne» regjerer, senker håpløsheten seg over oss alle. Knapt noen tør fremme sannhet i Norge lenger, så udemokratisk, skakkjørt og ensrettet er landet blitt. Kommunisten Lenin ville vært stum av beundring over NRK, ja Hitler også, dvs i hvilken grad det er mulig å hjernevaske et helt folk, nesten. Nesten sier jeg, for vi er da mange motstandsfolk, bare at få er uredde og/eller gamle nok til å ta bladet helt fra munnen. Og i sannhetens navn, hele den vestlige verden synes kommet til et slags dekadent «selvmordsstadium» hvor alle bare tenker seg selv. Få tenker nasjonalt eller en mulig annen fremtid. Selv hele vår neste generasjon gir våre politikere glatt på båten. Og se, Hamas bruker kvinner og barn som sine levende skjold, ikke til sammenligning for øvrig, men egoismen, den er helt den samme. Nemlig at «makt i dag» trumfer alt annet, selv våre barn og barnebarn, ja hele landets etniske fremtid ligger i potten. Selv ikke det frembringer lenger et politisk kny. Er vi i ferd med å bli til et nytt Nord-Korea?

Jeg er en født sann optimist og tror det har hjulpet meg, i det store og det hele. Jeg er ingen filosof, det trenger en faktisk ikke å være for å lykkes med livet. Det å være heldig, er minst like viktig som såkalt intelligens, ja hvor og hvem du er født av, det hele er i seg selv en stor tilfeldighet- og «sjansespill». Dog, det synes meg fornuftig å lese og lytte til filosofer, både tidligere og de i vår tid, for impulser og veiledning. Douglas Murray er en sprell levende engelskmann og filosof som godt artikulerer sin bekymring over den vestlige verdens gjøren og gange. Men jeg blir trist og pessimistisk på vår etterslekts vegne. Når våre ledere ikke lytter og forstår at vi nå står foran farlige tider. Det bestialske angrepet 7. oktober, på Israel, innebærer opplagt en økende fare for den vestlige verden; en mulig sivilisasjonskrigs «første begynnelse» mot våre land med selvgode, overfladiske, ikke-religiøse statsledere, alminnelige, små, selvopptatte mennesker de aller fleste.

Spesielt EU-landene, nesten uten unntak og av politiske grunner, er infiltrert av islamistiske til dels voldelige krefter i klar kollisjon med vår tradisjonelle mer sarte, kristelige europeiske kultur, og med elite-politikere som ikke en gang tør omtale en spade som en spade. En borgerkrig i Sverige eller Frankrike blir intet vakkert syn, og det vil sannsynligvis bli en «smittsom» krig. Dette tør ikke folk som Jonas og Erna ta høyde for, og hovedsakelig derfor er de ubrukelige for vårt kjære fedreland. Som Hans Rustad sa forleden, Høyre rigger seg nå til neste års ramadan-feiring. De vet de lyver, at de riktige ordene ikke redder dem, men de kjøper seg tid.. Snakk om et falskt politikerspill. Er en politistat det neste?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer