Jonas Gahr Støre trenger psykologisk hjelp, noe er galt

Av Dan Odfjell. 

Jonas Gahr Støre lyver og svindler, ja han motarbeider vårt land på flere og ubegripelige måter, som hadde han selveste fanden i helene.. Les til en begynnelse document.no overskriften 28/11/23 «Hvordan kan «Gaza-nordmenn» være uten bostedsadresse i Norge?» Det var et faktum før «Kairo-hjemreisen», var det avklart av norske myndigheter at ca. 130 av de omtrent 200 Gaza-evakuerte aldri hadde vært bosatt i Norge. Det er en klar betingelse ifølge statsborgerloven, nemlig at det forlanges «at søkeren må ha klarlagt sin identitet, være minst 12 år, ha bodd i riket de siste 7 år, være bosatt og forbli bosatt i Norge». Hvem er så ansvarlig for dette klare lovbruddet og denne svindelen? Jeg skal ikke foregripe avdekkingen av dette lovbruddet, annet enn å si at en tidligere norsk diplomat og venn av meg, før han døde, beskrev norsk UD som et ideologisk rottereir. Og rottene i denne saken må nå avdekkes og fengselstraffes, også dem som burde forstått og som har tillatt «forfordeling» og klare lovbrudd, Gahr Støre også. Han som begeistret tok imot nye norske lovbrytere en kald sen kveld, da Hamas-flyet landet på Gardermoen, han må være godheten selv.. Han burde vært psykisk utredet heller enn statsminister. 

 

Men utenriksministeren Espen Barth Eide er likeså en gedigen løgner og har lenge vært det. I boken "Makt Myter Media" som utkom like før valget i 2013, side 297, påpekte Morten Strøksnes dette som et faktum, og med et lang-nese-bilde. Og i samme bok ble Gahr Støre over to sider avslørt som en løgner, sågar i Hamas-sammenheng, dvs om sin uoffisielle  kontakt med den kanskje verste av Hamas-lederne, Khaled Marshaal. Han er også kjent som særs ufordelaktig involvert i Syria-krigen, referert til den gang «som en som ingen engang ville håndhilse på». Men se, disse våre to fryktløse Ap-lederne, nå mer enn 10 år senere, begge bedriver fremdeles en lyssky, pro-terroristisk kjempedyr politikk som skjemmer Norge, og hvorved hvert år store summer havner i feil lommer. Spikers Corner 28/11/23 under den talende tittelen «Hvorfor araberne «forrådte» palestinerne», refererte til meget viktig informasjon fra Gatestone Institute om at araberne selv tar avstand fra Hamas-lederne, som fattiggjør sitt folk. Iran er befolket av persere, ikke av arabere, og det er Iran som først og fremst støtter terrorister. Dette forklarer hvorfor Hamas-kjeltringene kun får verbal støtte fra araberne; stille ønsker de Hamas knekket som skjemmende ugagns-kråker.

 

Ap brukte ungdomsorganisasjonen AUF til å skape sympati for palestinerne, ved å gjøre dem til «stakkars ofre» for nærmere 30 år siden.  Samtidig skaptes jødehat, som om ingenting er lært. Men Ap trenger alltid noen «å synes synd på», deres sosialist-taktikk nær alltid og det samme gjennom misunnelse. For å skape rørt vann til folkelig splittelse. Og slik til egen, om mulig, diktatorisk makt. Hva som lett glemmes, er at sosialismen er fetteren til kommunismen, begge med totalisme i sin bunn. Islamismen er også totalitær, og det velger Ap farlig å se vekk fra.. Men de forregner seg, det gjorde marxistene i Iran også. De lot seg lure til å tro at ved å hjelpe prestestyret, ved Khomeini, til å styrte Sjahen, ville de fremme seg selv. Men straks etter Sjahen rømte landet, måtte også marxistene gjøre det, eller å søke dekning ved å gå under jorden, kjeppjaget nettopp av prestestyret. Kommer islamistene til makten i et hvilket som helst land, taper alle andre ideologier, også sosialismen.. Derfor er venstresiden foreløpig kun nyttige idioter for islamismen, noe Støre demonstrerer han ikke forstår et kvekk av, ved å gjøre en muslim til norsk stortingspresident. Snakk om å være anti-norsk forvirret.

 

Jeg garanterer dere, hadde ikke Jens Stoltenberg vært Nato-sjef, hadde ikke Støre støttet ham slik indirekte ved å gi  nærmere 80 milliarder til Ukraina-støtte, som ikke kan etterprøves mht hva pengene virkelig blir nyttet til, i Europas mest korrupte land.. Og Støre brøt også det norske selverklærte lovforbudet om ikke å sende angrepsvåpen til land i krig.. De to parkameratene var også sammen om å tillate norske bombefly (med knapt et døgns notis) å bombe Libya sønder og sammen på et vink fra USA, Natos øverste. Hva hadde Libya gjort mot Norge, ja hva har Russland gjort mot oss, og hvordan kan deltagelse i krig mot vår store nabo oppmuntres til og tillates? Er Støre i tillegg forrykt? Eller det å adlyde krefter fra EU eller andre unorske krefter, sågar til krig? Etter at Muammar Gadaffi var styrtet, tok langt verre muslimske makter makten, krigen var en total fiasko med Norge logrende på lag med USA-imperialistene som spesialiserer seg med regimeskifte-kriger. Og skremmende, etter at Ukraina har tapt krigen, er Vladimir Putin, som skulle regimeskiftes, stadig ved makten og vil huske oss for dette, som et minimum. Hvor er klokskapen? Eller er det galskapen som regjerer?

 

Jeg kunne fortsatt, men i dag nevner jeg kun en sak til, nemlig at Støre og Erna Solberg var enige seg imellom om å donere den billige vannkraften vår til EU, uten en skikkelige forklaring på forhånd, altså en udemokratisk folkelig overrumpling. Og hva fikk vi i bytte, annet enn fattiggjøring av det norske folket og vår industri fratatt en stor komparativ fordel. Fremdeles har det norske folket ikke blitt forklart elitepolitikernes beveggrunner, som om de ikke skylder å nedverdige seg med en forklaring til velgerne. Dette vil straffe både Ap og Høyre, for slik demokrati- forakt - hvilket det i virkeligheten er - blir neppe glemt. Slike unorske «eliter» må gjerne dra lukt til Blokksberg og aldri komme tilbake, min oppriktige mening. Deres medløpere likeså.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer