Svar på høring til regjeringens forslag til endring av utlendingsloven

Fra Norvald Aasen. 

Til Justis- og beredskapsdepartementet ved statsråd Emilie Enger Mehl:

Svar på høring til regjeringens forslag til endring av utlendingsloven der kommuner kan pålegges å rekvirere private boliger og eiendom for å innkvartere "flyktninger"/asylsøkere.

Jeg protesterer mot regjeringens inngripen i privat eiendom for å fortsette den demografiske nedbyggingen av den befolkningen som har historisk rett til Norge, her regnes nordmenn og samer som Norges urfolk!

Regjeringen skriver dette: "Norge står overfor store demografiske endringer i årene som kommer. Endringene i befolkningsammensetningen og bosetting vil gi store utfordringer --" osv. Regjeringen skriver at disse tiltakene overfor den norske befolkningen skal være "midlertidige". Dette "midlertidige" kan vi bare glemme, dette er formuleringer som skal roe ned folket slik at myndighetene kan fortsette sin demografiske endring og at nedbyggingen av det norske folk og samfunn kan få foregå i mest mulig stillhet.

Forrige gang vi kjenner til at private hus og eiendommer ble rekvirert for å gi plass til fremmede var under krigen 1940 til 1945, da tyskerne fritt kunne rekvirere hus og eiendommer til eget bruk for den tyske okkupasjonsmakten.

Men denne planen til demografisk endring av landets egen befolkning er ikke ny. Den har vært planlagt lenge og befolkningen som den ville berøre skulle holdes i ro ved hjelp av den systemtro og statsfinansierte media som fortalte folket det myndighetene ville at folket skulle få vite. Systemmedia har altså motarbeidet folket på vegne av myndighetene, og har hele tiden støttet den politikken som nå fører med seg demografiske endringer for det norske og samisk folk. 

La oss ta for oss det som har skjedd for å gjennomføre denne nedbyggingen og utskiftningen av Norges eget folk: 

Kimen til denne utviklingen går så langt tilbake som på slutten av 1960-tallet da grupper fra fjerne land, som bl.a. Pakistan, tok seg inn i Norge forkledd som "turister". Vil man vite mer inngående om det som skjedde kan en skaffe seg boken av Magnhild Ullsvik Hansteen, med navnet "Norge for alle? skriften på veggen". (Vox forlag A/S. ISBN 82-991562-0-3) Denne innvandringen av fremmede "turister" fikk fortsette, og i 1975 ble det innført midlertidig innvandringsstopp. Denne innvandringsstoppen ble ingen stopp, men heller en sovepute for myndighetene. Så på slutten av 1970-tallet ble Fri-abortloven kjempet gjennom, og ikke minst Gro Harlem Brundtland var en forkjemper for loven, og blir ofte regnet som abortlovens gudmor. Her kan tilføyes at leger skal arbeide for å redde liv, mens i denne loven ble det fritt å ta liv - det ufødte liv! Sammen med innvandringen så ville altså denne loven på sikt føre til at den norske befolkningen over tid ble redusert, mens den fremmed etniske og fremmedkulturelle befolkningen ville øke. Dermed det som regjeringen skriver: "Store demografiske endringer i årene som kommer". Men denne endringen har pågått i mer enn 50 år og er trolig godt planlagt. Denne endringen av landets egen befolkning og endring av bosettingsmønster kunne ikke skje over natten, da ville befolkningen reagere, og forhåpentlig protestere mot sin egen undergang. Men den måtte ta tid, tiår etter tiår, for da skjedde avviklingen av Norges land og nasjon så sakte at folket ikke merket hva som forgikk før sannheten ble presentert, men da var utviklingen så langt gått at det var ingen vei tilbake. Og folket som skulle skiftes kunne fortsette sin rolige søvn etter at dagens propaganda om at alt ville gå seg til var servert foran stress-lessen av den systemtro media.

Under et AP-landsmøte for noen år siden fortalte Jonas Gahr Støre at abortloven hadde fungert godt. Da spør jeg: Godt for hvem? Er det for det livet som ikke fikk bli født, eller er det godt for samfunnet og landet som mistet et menneske til glede for familie og samfunnet? AP har altså ment at en lov som fjerner opp mot 1 million av vår egen ætt, som kunne tre inn i arbeidslivet og ellers tjene land og samfunn, fungerer godt. Han kalte fra AP talerstolen frem fru Brundtland for å bli hedret for denne loven hun kjempet frem. "Er du der Gro", ropte han fra talerstolen, og hun kom frem og lot seg hylle. Vi hører ofte et argument som skal være til støtte for denne loven, at kvinnen skal bestemme over egen kropp. Dette kan vel bli uhyggelig egoistisk når det fører til at et ufødt barn må dø? 

At nå regjeringen foreslår ved lov å kreve at kommuner skal opprette og drifte asyl- og "flyktning"-innkvartering, og at det skal kunne rekvireres private boliger og eiendom for å gjennomføre en stor og ønsket "flyktningstrøm" fra bl.a Ukraina, så vil det nok ikke stå på penger fra myndighetene, og innvandringsprofitørene og hushaiene kan se fremtiden lyst i møte. Myndighetene vil lokke kommunene med store penger, og dette vil smøre en kommuneøkonomi som kanskje er misligholdt av udugelige politikere over det ganske land? En burde heller fra Norsk side arbeide for å avslutte vårt lands krigføring mot Russland gjennom Ukraina-krigen, med enorm død og ødeleggelser, slik at ukrainere kunne komme tilbake og gjøre sine oppgaver i eget land. Det samme kunne sies om migrantstrømmer også fra andre land og kontinenter, som også vil føre til demografisk utsletting av Norges urfolk. I denne sammenheng kan jeg vise til Grunnlovens §1, der det heter: "Kongeriket Norge er et frit, selvstendigt, udeliligt og uafhædeligt Rike". Jeg nekter å tro at det å foreta "demografiske endringer" som vil gå ut over Norges to egne folkegrupper er i tråd med Grunnlovens § 1 og dets mening. Utrykket, Uafheændeligt er også et av uttrykkene som myndighetene må merke seg. Det er nemlig en avhending av folk og land som foregår.

Dette høringssvaret vil også bli sendt til endel frie media som ikke er bundet av å være statsfinansiert, samt Slottet og en rekke politiske partier og grupperinger.

indre Åsen, Askvoll kommune, den 2. desember 2023.

Norvald Magnus Aasen, indre Åsen, Brekka 115, 6983 Kvammen

Kommentarer