Ragnar Larsen: «Erna tvinges til å gå av..»

Av Dan Odfjell. 

Det skrev den gode Larsen allerede 21/9/23 og forklarte, juridisk og folkelig hvorfor. Dersom du ønsker å lese om igjen hans kronikk, kan du finne den blant referansene som fulgte  document.no innlegget i dag 24/1/24: «Tidligere Høyre-ordfører (Berit Brunvand) mener Solberg bør gå av» som skrevet av Erling Marthinsen. Han refererer at Solberg i ferd med å miste støtte blant partiets medlemmer, og Larsen igjen 25/1/24: «Folket prisgitt ledere uten nasjonalfølelse», dvs med referanse til henne.. Selv vil jeg gå lenger, det er det langt mer mangfoldige Høyre og partiets «vanlige velgerne» som nå aksentuerer kravet om rask avgang, desto mer som politikerklassen igjen har skjemt seg skikkelig ut. Les politisk redaktør Eirin Eikefjord, som 23/1/24 i Bergens Tidene tok for seg politikerklassen til et regelrett «slakt»; om dens manglende moral og troverdighet. Da synes hun enten å være en hjelpende hånd for Trond Giske eller bare genuint forferdet over Støre-regjeringen. Ap leder an med fortsatt plagiat-forferdelse og habilitets-misbruk etc, kanskje en kombinasjon av flere; altså slett håndverk og manglende moral. 

 

Mitt tema på Spikers Corner 24/1/24 med overskriften, «Globalismen trumfer alt? Nei, trenden er snudd», var fordi jeg argumenterte mot globalistene og løgnerne Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, som begge er på feil side av fremtiden, ved å holde med EU og WEF. Sistnevnte med sin ufordragelige pompøse sjef, Klaus Schwab, som bløffer og lover oss alle å bli eiendomsløse og fattige, men likevel lykkelige.. Den som hadde forstått det hele langt bedre, var Javier Milei som sto frem på WEF's årskonferanse i Davos nylig og talte forsamlingen av oligarker og rikfolk midt imot; den talen hadde Schwab neppe "forhåndsklarert".. Milei er nyvalgt president av Argentina og ikke redd for å tale globalismen og elite-makten midt imot. Men han får heretter neppe en ny invitasjon til å rettlede «de Davos- og elite-verden-frelste», samt de makt-korrupte, hvor Erna og Jonas begge representerer Norge til fornedrelse. EU og FN er dessverre en stor del av problemet, noe innen Ap bare nasjonalisten Trond Giske synes å forstå.

 

For med Trond Giske, som en nå mulig Ap-redningsmann, vil Høyre og Solberg plutselig stå helt alene igjen som en globalismens og internasjonalismens og EUs ene-våpendrager, som avtegner seg som «på feil side av fremtiden». Høyre må derfor bli kvitt Erna snarest og «sale om», for eksempel ved bruk av den Unge Høyre-formannen som synes å ha meningers mot, hvilket dessverre dagens politikerklasse helt enormt mangler, samt et mer ærlig demokratiske sinnelag. En annen grunn til å kvitte seg med Erna, er fordi hun «sosialistisk» og unødig har vært skarpt imot Donald Trump, som jo står nærmere Høyres tradisjonelle konservative politikk. Det kan neppe tjene partiet Høyre, at Erna fortsatt er ved spakene, dertil har hun også ellers kraftig dummet seg ut. For se, de amerikanske velgerne vil ha Trump og har gjennomskuet den senile og venstrevridde presidenten, Joe Biden, og hans haleheng, som inkluderer svake «ledere» som Erna og Jonas. Kall dem gjerne Knoll og Tott, begge fjollete selvgode; og som statsministre bevist udugelige disipler av orakelet i Davos, med tyskeren og bedrageren Schwab i spissen. 

 

Selv vår kronprins Håkon Magnus er dupert av sistnevntes nær kongelige høyhet. Han stiller således i klasse med Knoll og Tott og/eller med tegneseriefiguren Stomperud 91, alle folkelige kjendiser av god, gammel klasse, bare til å le av.. Spør Knoll og Tott, alias Erna og Jonas, hva de ser i komikerfiguren Schwab som bare evner å dupere innbilske personer, ved å kalle dem verdens ledere, videre, at planetens fremtid tilhører dem og hans disipler, og ingen andre. Men etter det siste årsmøtet i Davos hvor det vrimlet av private jetfly og dyre sex-dronninger mot betaling, viste eliten seg fordelaktig frem ved sin penge makt.. Men den oppblåste forjettede globalismen er avslørt som de rike og de mektiges løgn og utopi, som blir båret på ryggen av bærekraften til oss andre. Bærekraft er et ord som sosialistene elsker å bruke for å fremme seg selv både som moderne og hensynsfulle, selv om det motsatte er nærmere sannheten. Sprogbruken til dagens politikere vitner om at de mangler noe, så som enkel sannhet og redelighet, ved å bløffe seg frem som om de er på lag med fremtiden. Globalisme og multikulturisme er nå gjennomskuet også av amerikanerne fra nær alle samfunnslag som politisk korrupt. Donald Trump er langt fra perfekt, men han synes å være USA´s redning mot nettopp globalisme og de forvrengte menneskerettighetene som er påtvunget oss  av «ihuga sosialister».  Hvorfor? For sosialismen er veien til de hensynsløses makt basert på bedrageri. Javier Milei ga oss en 20 minutters realitetsoppdatering på verdenshistoriens utvikling basert på menneskelig frihet og privat eiendomsrett. Det motsatte blir gradvis til vår trelldom.

 

Jeg er ingen filosof eller vitenskapsmann, det trengs ikke når den enkle sannhet er tilgjengelig i alle noenlunde åpne samfunn. Sannhet ligger i enkle ord og medmenneskelige forhold som ikke «forstyrres» av politikere. De bare fordreier alt til sin fordel, hvilket har den naturlige nedside at hva som er bra for dem, oftest er det motsatte for den lille mann og kvinne. Løgnen er nemlig hva vi har mest å frykte, og med Jonas som statsminister er elendigheten demonstrert til overmål. Også demonstrert er at vi folket ikke teller, at makt, og med alle midler, gjelder. Følgelig må vi ha nye, ikke misbrukte og sløve koster, om vi skal kunne oppnå en ny og bedre demokratisk virkelighet. Mediene må fristilles, det oppnås ved ikke å subsidierer det trykte eller det uttalte ord. Konkurransen må være absolutt, ellers misbruker den til enhver tid gjeldende makt alle ord og vendinger, dvs måten vi får fortalt tingene på, og hvor sannheten forties. Uten sannhet og nøktern rapportering blir vi folket blindebukker til verdens utvikling og vårt eget beste. 

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer