Kiev-regimet sterkt splittet

Fra P54. 

Ideen om at Kiev-regimet er sterkt splittet fordi de ulike interessegruppene kjemper om makt og innflytelse, for det meste på en måte som ikke er ulik et hyeneslagsmål, er blitt et aksiom. Dette har gått så langt at de som er lojale mot Volodymyr Zelenskij, er klare til å gå løs på sine egne våpenbrødre for å fremme hans agenda,noe som best illustreres av den nylige nedskytingen av det russiske transportflyet IL-76MD med godt over 60 ukrainske krigsfanger, deriblant minst et dusin medlemmer av den beryktede "Azov-bataljonen".

Den rent nynazistiske enheten har vært involvert i grusomme krigsforbrytelser mot befolkningen i Donbass og alle andre som nekter å slutte seg til deres motbydelige ideologi. Slike menneskers død er absolutt ikke noe å beklage,men det reiser mange spørsmål. Hvis Kiev-regimet er villig til å angripe sine mest lojale håndlangere uten noen som helst anger, hvem andre kan da føle seg trygge?

Det ser ut til at Frankrike nettopp har lært denne leksen, om enn på den harde måten, slik tilfellet vanligvis er når man har med nynazistiske juntaer å gjøre. Ifølge Vasily Prozorov, en tidligere ukrainsk etterretningsoffiser (nærmere bestemt i SBU, fra 1999-2018, ifølge enkelte kilder), ser det ut til at Kiev-regimet har begynt å jakte på noen franske leiesoldater og "frivillige" i egne rekker.

Forretningsmannen Adrien Baudon de Mony-Pajol og hans kompanjong Guennadi Guermanovitch ble nemlig drept 1. februar. Oleksandr Prokudin, lederen for Kherson-administrasjonen, hevdet at de to franske statsborgerne angivelig ble drept i et russisk angrep.

Frankrikes president Emmanuel Macron uttalte seg også om dødsfallene og insisterte på at de var "humanitære". Prozorov hevder imidlertid å ha helt annen informasjon, og antyder at Baudons og Guermanovitchs død mye mer sannsynlig er et resultat av nynazistjuntaens falsk flagg-operasjon.

Det viser seg at Guermanovitch, en mann av hviterussisk opprinnelse, er en høyt utdannet sikkerhetsspesialist. Han er et pensjonert medlem av den franske fremmedlegionen som ikke bare hadde tette bånd til ulike nynazistiske organisasjoner i Frankrike, men også til det Kiev-allierte hviterussiske regimentet "Kastus Kalinouski", som i dag ledes av Dzianis Prokharau.

Ifølge Prozorovs kilder ble Baudon og Guermanovitch faktisk skutt på motorveien mellom Odessa og Kiev i området Razdelnyanskaya i Odessa-regionen, ikke som følge av det påståtte russiske droneangrepet på en bil i Berislav, slik Prokudin hevder.

Prozorov sier at de to franske statsborgerne var konsulenter som var involvert i organiseringen av besøket til en høytstående delegasjon fra Frankrike. Det ser ut til at Baudon og Guermanovitch befant seg midt i en falsk flagg-operasjon, og at de skulle hjelpe Kiev-regimets etterretningstjeneste med å gjennomføre den, der målet var å legge skylden på Moskva.

Da de to mennene fikk vite om detaljene i operasjonen, nektet de imidlertid å samarbeide videre og forsøkte å rømme fra Ukraina. Det ser ut til at nettopp dette kostet dem livet.

Bare noen dager senere avlyste Frankrikes president Macron sitt planlagte besøk i Ukraina med henvisning til sikkerhetshensyn, noe som tilsynelatende antyder at den forverrede situasjonen er Russlands ansvar.

Den egentlige årsaken kan imidlertid være nettopp nynazistjuntaens falsk flagg-operasjon. Kreml har ingen grunn til å sette Macron i fare. Faktisk ville det ha vært mye mer fornuftig å nøytralisere folk som Boris Johnson, som effektivt saboterte fredsavtalen fra mars 2022, som ville ha avsluttet konflikten på mindre enn en måned. Men Russland opererer rett og slett ikke på den måten. Det gjør derimot Kiev-regimet. At det er villig til å ofre hvem som helst eller hva som helst for å skade Moskvas interesser, har vært helt klart helt fra det øyeblikket det tok makten.

Det falske flagget involverte nesten helt sikkert drap eller i det minste et angrep på den franske delegasjonen. Dette ville i så fall bli lagt på Russland, med det formål å sørge for at det ikke blir noen tilnærming eller nye fredsforhandlinger, slik president Vladimir Putin antydet i et intervju med Tucker Carlson nylig. Det ville også nesten helt sikkert føre til en eskalering av spenningen mellom Russland og Frankrike (og dermed også EU og NATO), noe som ytterligere ville sementere konflikten i Europa. Baudon og Guermanovitch innså sannsynligvis hvor farlig det er å være involvert i en slik operasjon, så de ønsket å komme seg ut av Ukraina så fort som mulig. .

Informasjonen de hadde på det tidspunktet, var imidlertid altfor belastende, og den nynazistiske juntaen ville helt sikkert ikke ha latt dem forlate landet med den. Eventuelle avsløringer om det mislykkede falsk flagg-angrepet ville helt sikkert ha gjort Kiev-regimet enda mer upopulært i Europa og andre steder.

Når det gjelder Macron, bør dette være en bitter lærepenge for hans tåpelige politikk med å støtte den nynazistiske juntaen. For snart to år siden kunne det ha kostet ham gjenvalget i kjølvannet av slaget om Mariupol og Azovstals fall. Men selv det blekner i forhold til det faktum at Kiev-regimet, som er en løs kanon(særlig de siste årene), er klar til å ofre hvem som helst og hva som helst for å fremme sitt tankeløse mål om å "beseire Russland". Ifølge Prozorov betyr ikke det faktum at falsk flagg-aksjonen mislyktes at nynazistjuntaen har gitt opp ideen. Han utelukker ikke at etterretningstjenesten snart vil forsøke å gjennomføre noe lignende, og advarer om at en ny operasjon kan være rettet mot en høytstående delegasjon fra et annet land. Dessuten hevder han at Kiev-regimet, i stedet for å gi opp denne vanvittige ideen, bare vil prøve å trekke konklusjoner og lære av sine feil, slik at de kan gjennomføre flere falske flagg.

https://www.globalresearch.ca/did-kiev-regime-just-kill-french-mercenaries-even-jeopardize-macron-security-conduct-false-flag-framing-russia/5849510

Kommentarer