Typisk Jonas Gahr Støre: «Dypt urovekkende», dog lite nytt ellers

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Av Dan Odfjell. 

Men hans bekymringen denne gang omhandler ikke jødehetsen og sivilisasjonskrigen nå under utvikling i Europa, dvs i første stadium. Og jeg henviser innledningsvis til kronikken «Palestina-flagget heist utenfor Oslo Rådhus» skrevet av Hans Rustad på document.no 29/11/23, med et bilde av Oslo´s nye blonde ordfører Anne Lindboe, fra Høyre dessverre, ja for hun kunne like godt kommet fra SV og svarte for seg som medlem av det partiet. Det fordi hun mangler moralsk mot til å innrømme forskjell på Israels bombing av Gaza og Hamas massakren på israelere, tidligere. Dersom Høyre nå har tilnærmet seg sosialistenes «mer typiske jødehat», er partiet på ville veier, og det er fortvilende. Da burde Lindboe og likesinnede lese innlegget på Spikers Corner 28/11/23 «Hvorfor araberne «forrådte» palestinerne» — fordi forklaringen derfra får frem Hamas sanne natur samt forklarer godt uttrykket nazi-palestinerne.

 

Jeg var jo ikke selv til stede foran Rådhuset, men NRK-reporteren stilte Lindboe noen kritiske spørsmål: -Hvorfor skal Oslo kommune drive utenrikspolitikk? Og svaret var, to ganger; alle de drepte barna. Men akkurat det er ikke noe nytt ifm krigsangrep hvor-som-helst, dog en mer sannsynlig grunn, er en spesiell og skjult motvilje mot staten Israel, som 7. oktober ble utsatt for den verste massakren siden Holocaust. Jeg anbefaler hele Rustads innlegg lest i sin helhet heller enn at jeg siterer. Men et lite avsnitt finner jeg det spesielt viktig å videre gi her:

 

«Anne Lindboe tilhører politikerklassen som tror de kan bestemme utviklingen ved å definere den på riktig måte. Innerst inne vet de nok at deres ord ikke utgjør noen beskyttelse mot en utvikling i retning «Sverige». Men enn så lenge sier hun og Lae Solberg de riktige politiske tingene, og tror det hele skal gå bra. De kjøper seg tid. Høyre vil pynte fasaden frem mot ramadan neste år».

 

Så litt tilbake til overskriften i dag, og den overordentlig falske statsministeren vår, Jonas Gahr Støre, som lyver i ett sett. Og det gjør jeg enklest, igjen ved å referere til det lille modige Spikers Corner, denne gang 26/11/23 der med overskriften: «Humanitære organisasjoner korrupte, politisk selektive?». I mellomtiden har han, denne prektige og aller fremste iblant oss, igjen bevist seg som godheten selv: Det på en bitende kald sen lørdag kveld, på Gardermoen, der begeistret og med en arabisk tolk for å ta imot sine mange favoritt muslimer og våre landsmenn, kvinner og barn fra Gaza, som aldri har vært her før.. Men hvordan dette noe snedig er gått til, har han foreløpig ikke villet uttale seg om; en helgardering å kalle.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer