Nå har også Selbekk entret sirkusmanesjen

Av Spikeren. 

Vi har fått flere reaksjoner på en lederartikkel som Vebjørn Selbekk hadde i Dagen 4 juni, 2020, med tittelen "Når Bibelen blir en rekvisitt i Trumps sirkus". 

Selbekk skriver bl.a. følgende:

"Mens volden eksploderte i USAs storbyer besøkte Donald Trump mandag en kirke rett overfor Det hvite hus.

For å skape tilstrekkelig sikkerhet rundt presidentens korte spasertur måtte politiet rydde plassen for demonstranter ved bruk av tåregass. Vel fremme foran St. John's Episcopal Church holdt Trump en bibel i luften i en markering som har skapt store kontroverser.

Og det ikke bare hans politiske motstandere som reagerer, men også hans egne partifeller og USAs kristne. For eksempel kalte den republikanske senatoren Ben Sasse stuntet for «en fotoseanse som behandler Guds ord som en politisk rekvisitt».

Donald Trumps presidentskap har opphevet tyngdelovene i amerikansk politikk. Bare en eneste av Trumps utallige skandaler hadde vært nok til å totalkrasje karrieren til nesten hvilken som helst annen politiker."

Det er både skuffende og merkelig at Selbekk ser ut til å ha kastet seg på det evinnelige hylekoret mot Trump sammen med Main Stream Media og disse såkalte "demonstrantene" som ikke er annet enn venstreradikale pøbler som gjør alt de kan for å ødelegge USA og det kristne verdigrunnlaget som hele Vesten faktisk er bygget på.

Det er ikke Trump som lager sirkus. Det er demokratene sammen med de venstreorienterte mediene som har spredt løgner og trakassert Trump i fire år. Dette har de gjort med ulovlig spionasje, bevisst oppdiktede løgner, ubegrunnet etterforskning fra et bånnkorrupt FBI, CIA og DOJ, samt direkte kriminell virksomhet fra Deep State. 

Hvis Selbekk ikke har fått dette med seg, da har han ikke fulgt med i timen. Det som nå skjer i USA er faktisk den største politiske skandalen i vår tid, og det er IKKE Trump som står for skandalen, men demokratene og de venstreorienterte løgnmediene. Viser bl,a, til en artikkel av John Daniel Davidson i The Federalist som vi hadde her på SC 16 mai, samt en artikkel på engelsk som vi hadde torsdag, 4 juni, som bl.a. viser hva Trump har fått til på tross av den massive motstanden han har måttet kjempe mot. Ellers finnes det tonnevis av meget gode artikler om Trump-hysteriet på document.no, noe Selbekk ganske sikkert vet utmerket godt. 

Spikeren